- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.501
bende olmadım. doktor emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsinde dedi. o yüzden takmıyom kafaya. iyi böyle
aslında rahatız ama göbüşte onun şişliğide olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende olmadım. doktor emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsinde dedi. o yüzden takmıyom kafaya. iyi böyle
:)))) evet benimde sürekli kulağım bebişte. mutfağa falan gidince musluğu açmaya korkuyorum. suyun sesinden duyamıcam gibi geliyo. akşam babamız gelince ona bırakıp rahat rahat öbür odalardaki işlerimi halledebiliyorum. çok mu abartıyorum ne
yok canım ya abartı deilde işte insan tedirgin oluyo aslında telsiz büyük rahatlık ama o kadar para vermek istemedim kocam ben yaparım onu dedi hala yapacakseen hangi şehirdeydn ?
bana da telsiz gereksiz geldi. ordu dayım ben. bizimki uyandı bu arada
ben babaya devrettim nöbeti :))) oohh fatmagül de çıktı
bu arada senin nie cizlgen yok nuyanuya arkadaslar yapar sen ismini gününü yaz bebişin![]()
senin kızının adı ipek mi? ben de bidaha kızım olursa onun adını ipek koycam. eşimle daha geçen gün konuştuk. ipek kızım diye sevmek çok güzel oluyo![]()
nuyanuya senin bebişin aadı ne??
nisan benim bebişin adı
yok cnm benm kalkacak emin ol uyansın da yani okadar saat olmaz yoksa sabah 5te kalkarne kadar erken uyuttnz ole. bu aksam uykusu muuuuuuuuuuuuuuu? nasıl başardınız erkenden yatrmayı. benm kız 9 dan once yatmazzzz daaa
cok guzelmiş adı kızının. benm kızım da ÖYKÜ. Uzn omurlu olsunlar