• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
:)))) evet benimde sürekli kulağım bebişte. mutfağa falan gidince musluğu açmaya korkuyorum. suyun sesinden duyamıcam gibi geliyo. akşam babamız gelince ona bırakıp rahat rahat öbür odalardaki işlerimi halledebiliyorum. çok mu abartıyorum ne

:)))) evet benimde sürekli kulağım bebişte. mutfağa falan gidince musluğu açmaya korkuyorum. suyun sesinden duyamıcam gibi geliyo. akşam babamız gelince ona bırakıp rahat rahat öbür odalardaki işlerimi halledebiliyorum. çok mu abartıyorum ne

yok canım ya abartı deilde işte insan tedirgin oluyo aslında telsiz büyük rahatlık ama o kadar para vermek istemedim kocam ben yaparım onu dedi hala yapacak:19: seen hangi şehirdeydn ?

tekrar uyudu aslında böle memede uyumasını sevmiorum sadece gece moduna gecince böle yapıorum gündüz gaz cıkartıorym ama kıyaamdım:1:

senin kızının adı ipek mi? ben de bidaha kızım olursa onun adını ipek koycam. eşimle daha geçen gün konuştuk. ipek kızım diye sevmek çok güzel oluyo:1:

ne kadar erken uyuttnz ole. bu aksam uykusu muuuuuuuuuuuuuuu? nasıl başardınız erkenden yatrmayı. benm kız 9 dan once yatmazzzz daaa

ne kadar erken uyuttnz ole. bu aksam uykusu muuuuuuuuuuuuuuu? nasıl başardınız erkenden yatrmayı. benm kız 9 dan once yatmazzzz daaa
yok cnm benm kalkacak emin ol uyansın da yani okadar saat olmaz yoksa sabah 5te kalkar:D
cok guzelmiş adı kızının. benm kızım da ÖYKÜ. Uzn omurlu olsunlar

nisan da cok güzel öyküde isimleri gibi hayatlarıda güzel olsun inş. asu niye yurtdısına cıkıyosunz eşin ne iş yapıoki

Back
X