• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba cici anneler umarm görüşmeyli iyisinizdir. bebeklerimiz gün gectkçe daha hızlı buyuyorlar. artk kollarm ağryor emzirirken. doğduklarında kuş gibiydilr:-) benm de annem geldı iki haftadır beraberiz. ne istersem yapıyor valla. yemek yapmamak cok guzelmiş anlayacagnz...

ikinci çocuğu bende düsünyrm cunku guzel bir fırsatmz var. seneye esimin 3 yıllık yurtdışı taynı olacak. ben de ddoğal olarak izinli olacağim. ilk yıl gezmeyi düşünüyorum daha sonra da ikici bebişi. esimin mesaisi de az olacakmış. cocuklarımızı kımsye emanet etmeden kendmz buyuteceğiz. o yuzden cok istyrm gtmek. bakalım bu hafta belli olacak gıdeceğimiz ülke. heyecanlıyım yani. güzel bir deneym olacak benm için. döndüğümüzde de ilk işim eşyalarımı yenlemek ve cocuklaıma oda ypmak olacak. simdilik bebeğim bizm odamzda cunku. geceleri ellerini yıyor acıkınca. ben de sapur supur seslere uyanyrm. beni o karanlıkta bile farkedp guluyor ya dunyalar bnm oluyor. inş. sağlıklı mutlu gunlerini göruruz hep.......... dileklerm sizler için de aynı zamanda...........:18:

kızımın burnu tıkandı hafif hapşuruyor öksürüğe çevirmesinden korkuyorum.beslenmesi problem burnu tıkanınca.6 aya kadar serum fizyolojik hariç ilaç ta yok.arada bir anne sütü bir kaç damla burnuna offf.siz dikkat edin arkadaşlar bari.

selam arkadaşlar nasılsınız...bir türlü vakit bulup yazamadım.ben bebegime xlear isminde burun damlası kullanıyorum burnu tıkandıgında. hemen 1 damlada burnu acılıyor.oglusum rahatlıyor...benimde bebegim ellerini emiyor...birde arkadaşlar bebeklerinizi kucagınıza oturtuyormusunuz...ben oturtuyorum bir sakıncası olurmu acaba

kızlar merhaba oğluşuma bebek arabası almayı düşünüoruz.eşim baston alalım dior.ben kararsızım dayanır mı acaba diye.bende chıcco nun kine baktım 350tl dedi bastonuna.sizlerden alan var mı?bahar gelsinde oğluşumla gezmeye çıkalım artık yahuuuu...sıkıldıkk:21::21::55:

kızlar merhaba oğluşuma bebek arabası almayı düşünüoruz.eşim baston alalım dior.ben kararsızım dayanır mı acaba diye.bende chıcco nun kine baktım 350tl dedi bastonuna.sizlerden alan var mı?bahar gelsinde oğluşumla gezmeye çıkalım artık yahuuuu...sıkıldıkk:21::21::55:

chicco lite way aldık biz..dogumdan beri onu kullanıyoruz..o kadar pratik ki..tek el kaldırıyorum ben..heryere de onunla gittik valla...uyku tulumu davar..bebiş hiç üsümedi..:51::51:

selam arkadaşlar nasılsınız...bir türlü vakit bulup yazamadım.ben bebegime xlear isminde burun damlası kullanıyorum burnu tıkandıgında. hemen 1 damlada burnu acılıyor.oglusum rahatlıyor...benimde bebegim ellerini emiyor...birde arkadaşlar bebeklerinizi kucagınıza oturtuyormusunuz...ben oturtuyorum bir sakıncası olurmu acaba

selamssss..ben daha oturtmuyorum oturtsammı ki ..korkuyorum..

dün hapsusuktan ötürü doktora gittik..doktor muayene etti..ve güldü..kendinize sorun yaratcam diye ugrasmayın dedi...:52::52::52::52::52::52:

simdilik sağlıklıyız allah sükür..
kızlar bi de benim bebek kendi sesini kesfetti..resmen cıglık atıyo..gülüyo sonra kendi cıglıgına...cok komik yaa..you tube koymayı dusunuyoruz..

cnm erken benim kızda oturmak istiyo kendini kaldırıo ama oturtmuyorum kambur olur anakucagı pozisyonunda tutabilirsin ama

ben picer cardin aldm cok memnunum ama baston deil

dün hapsusuktan ötürü doktora gittik..doktor muayene etti..ve güldü..kendinize sorun yaratcam diye ugrasmayın dedi...:52::52::52::52::52::52:

simdilik sağlıklıyız allah sükür..
kızlar bi de benim bebek kendi sesini kesfetti..resmen cıglık atıyo..gülüyo sonra kendi cıglıgına...cok komik yaa..you tube koymayı dusunuyoruz..

cok sevindim cnm inş hep böle sağlıklı olur:nazar: bu arada youtube koyma bence nazar değer bebişine

sonunda geldim epey kaynatmışsınz kızlar internette sorun vardı sonrada sitede sorun vardı şimdi bebişi uyuttm size koştum sizi özledimmm.. bu arada bebişimin göz masajları ii gidio ama damlası yakıyo galiba gözünü kaşımaya çalışıo ... hı birde biz tırtıl hareketi yapıyoruz dedim ya baya ilerletti bebişim artık kolay yapıo bir iki haftaya kendi tırtıl gibi emekler:1::1::1: oyun halısındaki aslanıda cekp koparmaya çalışıo.. dün aksam kahkaha krizine girdi görmeniz lazm videoya cektik tv verdikleri videolar gbi oldu:))) bu arada 2. cocugu açtım kaçtım konusmussunz aslında bende cok geciksin istemiorum ama ipeğim 2 yasını mutlaka doldurmalı birde anne sütünden mahrum kalmasın sonrasında tayin durumumuza bağlı doğuya gitmeden hamile kalmayı planlıyorum doğuda kreş aramakla bakıcı aramkla uğraşmadan 2 yıl bakarım ikisinede tabi Allah kısmet ederse ama 2015i beklicem galiba :) bu arada doğum olayı olmasa cok dogururdum ama 3 tane istiyorum bende bakalım hayırlısı:) bu arada docack yine nöbetci size koştum hemen :)

yaaa ben göbüşüme bakıyorumda son günlerde büyüyo gibi tekrar. az önce bi paket bisküviyi mideme indirdim yine çayla. oysa yemekte de birsürü yemiştim. tutamıyorum kendimi napim. eski halime hiç dönemicem galiba :(

yaaa ben göbüşüme bakıyorumda son günlerde büyüyo gibi tekrar. az önce bi paket bisküviyi mideme indirdim yine çayla. oysa yemekte de birsürü yemiştim. tutamıyorum kendimi napim. eski halime hiç dönemicem galiba :(

evt cnm uyuyo merak etme dönecegiz 6 ay dolsun rejime başlıcaz:D o zamana kadar keyfini cıkaralım bua rada ben hala adet olmadım sen?:18:

Back
X