- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.461
inşallah canım.. işyerinde karşıyakada mı bu arada belki karşılaşmışızdır. İkimizde aynı dönemde hamile olduğumuz için dikkatimi çekmiş olabilirsin.
alsancak agız diş sağlığı merkezindeydim ben..ev karsıyakada..eşimle 2mizin ortası olsun istedik ev..o ciğli de ..
Karşılaşmamız biraz zormuş canım. Benim işyeri Karşıyaka'da. İlçe Seçim Kurulunda memurum. Eşimin işyeri Buca'da evi de burdan almışlar o nedenle Bucadayız beni ev-iş arası mesafe biraz zorluyor idare ettim şimdiye kadar ama artık bebek vak ücretsiz izin bitince ne olacak bakalım. Ya tayin istemem lazım ya evi değiştirmemiz lazım.
sen ücretsiz ne kadar aldın benim gibi 2 sene mi
Evet canım. Gerçi daha senelik iznimden kullanıyorum o bitsin. Öyle başlayacak ücretsiz iznim. Bizim kurumda sorun olmuyor. Gerçi hakkımız bu sorun olacak bir durum olamaz ama. Dönüşte huzurlu bir ortama döneceğim inşallah o anlamda sorun yok. Zaten referandum olmadıktan sonra bir daha ki secim işleri 2014 ocak ayında başlayacak ben de o zamana dönmüş olurum.
iyi bakalım 2mizde bebeklerimizleyiz..bana ücretsiz izin dogum iznini takiben alınır araya baska bir izin sokulmaz diye yönetmeliği okuttular..bende önemsemedim..ammmaaaannnnnn...hemen ücretliyi takiben aldım ücretsizi...dönüsümüz var ya sonucta isterse 10 sene almam maaş..
mesleği untucam diye korkuyorum..dönüşte ilk bir iki ay yazık olacak hastalarıma valla....
off bebeğim çok gergin iki gündür. ne oldu anlamadım. gaz sorunumuz dabitti ama. nihayet uyudu az önce ama uyurken bile gergin gergin uyuyo. beni de gerdi.
canım ben de gaz sorunumuz bitti sanıyordum bir an da geri geldi 2-3 sabahtır 6 gibi sancıyla uyanıyor 11 lere kadar kucaklarda uyusa bile ayaklarımda sallarken o da inleye inleye yavrum. Senin ki de öyle olabilir mi?
bilmiyorumki. aslında 1 haftadır gaz şurubunu kullanmayı bırakmıştım. bende ondan mı oldu diye düşünüyorum. ama altının açınca birden gülüp konuşmaya başlıyo tekrar kapatırken basbas bağırıyo. gazı olsa ne yaparsam yapayım susmazdıki. üşümeyeceğini bilsem açıp altını bırakcam orta yere
insan neye yoracağını şaşırıyor işte belki de diş çıkaracak, belki hafif bir sancısı var kuvvetli olsa ağlardı çok zaten sadece huzursuz ettiğine göre kimbilir?[/Q
anlatamıyolarki dertlerini minişler biz de bilelim. iki günde canımı okudu valla. şimdi diyorum ben nasıl dayanmışım iki ay boyunca o ağlamalara. rahata çabuk alışıyo insan
ayy dün gündüz yazmıştım en son ne kaynatmışsınız oku oku bitiremedim yaz gelmesini ben de istiyorum hem bebiş kusunca bi tane kıyafeti değiştiririm olur biter şimdi kat kat değiştiriyorum buda ıslanmış bu da diyerek :) benim bebeğim de hapşuruyor bi de iki kere peşpeşeçok tatlı oluyor yaa bi de son zamanlarda sanki numaradan öksürüyor gibi çok komik kuru bi öksürük hakim ama nedense hep yatırdığımda beni kucağına al diyeceği zamanlarda ya gerçekten öksürüyor ama çoook hasta deil ya da cidden bizi deniyor öksürünce kaldırıyoruz diye ben de öksürünce yan çeviriyorum almıyorum kucağıma belki öğrenmiştir diye yaramazı:) benım kız bayağı parmağını emiyor umarım gelecekte sorun olmaz şimdi çooook tatlı oluyor bi deee kızlar bebişinde konak olan var mı saçlarının ararsında oluyor zeytinyağını sürüyorum hafif hafif tarıyorum nasıl çıkıyor anlatamam çok keyifli tepesinde kaldı biraz böyle temizlemezsek ağrı yaparmış başında belki dikkatininzi çekmemiştir diye yazayım dedim
bi de son olarak uyku saatini 8 yaptım akşamları 8de uyuyor o kadar rahat oluyorki anlatamam akşam bana kalıyor alışana kadar biraz sıkıntı çektim ama şimdi çooooooook rahat tabi sabah erken kalkıyor ama ben yine de 8e kadar oyalıyorum sabah da artık geceleri tepinerek üstünü de açıyor yaramaz
insan neye yoracağını şaşırıyor işte belki de diş çıkaracak, belki hafif bir sancısı var kuvvetli olsa ağlardı çok zaten sadece huzursuz ettiğine göre kimbilir?[/Q
anlatamıyolarki dertlerini minişler biz de bilelim. iki günde canımı okudu valla. şimdi diyorum ben nasıl dayanmışım iki ay boyunca o ağlamalara. rahata çabuk alışıyo insan
Allah bi güç kuvvet veriyor işte. Annelerimize helal olsun valla elde çamaşır bez ev işi kimisinin tarla işi nasıl büyütmüşler bizi. Eskiden dışarıdan yemek de söylenmezmiş biz sıkışınca arayıveriyoruz getiriyorlar. Çok şükür bugünlere.
Off bu kız da bugün her yazana yorum yapmış yeter artık diyecekler ama hazır fırsatını bulmuşum konuşasım geliyor birileriyle ne yapayım :9
Öncelikle uyku düzeni oluşturma konusunda seni kutlarım.
Canım o öksürük bizde de var dikkat çekmeye çalışıyor gibime geliyor. Öksürüğün yanında başka garip sesler de çıkarıyor çok komik oluyor gerçekten. Bizimde parmaklar hep ağızda becerebilse elini bileğine kadar sokacak ağzına ya sığdıramıyor bereket. Bu arada iki elini bir birine değdirerek birşeyler yapıyor arada bilinçli olarak bize dokunmaya, kıyafetlerimizden asılmaya, saçlarımı çekmeye çalışıyor. Geçen teyzesinin saçlarını yoldu çok komikti. Ha bir de emerken memeye dokunyor bilinçli olarak artık çok tatlı ya..
Allah bi güç kuvvet veriyor işte. Annelerimize helal olsun valla elde çamaşır bez ev işi kimisinin tarla işi nasıl büyütmüşler bizi. Eskiden dışarıdan yemek de söylenmezmiş biz sıkışınca arayıveriyoruz getiriyorlar. Çok şükür bugünlere.
canım katılıyorumsana yaaa bezleri bi de ellerinde yıkıyorlarmış annem diyorki gece siz uyuyunca bez yıka temizlik yap dinlenmek nedir bilmiyorduk üffff ne zormuş şimdi bi yemek bile yapmıyoruz çoğu zaman dün başım ağrıyordu eşim geldi allahtan bi önceki günden yemek vardı o ısıttı bebeği yıkadı çay yaptı bebeği uyuttu ben de başımın ağrısının kesilmesini bekledim şimdi allahtan eşlerimiz de yardım ediyor anlayışlılar çok şanslıyız çooookkk
ay evet canım ya aynılar ben de ne zaman kucağıma alsam saçımdan bütün gücüyle tutunuyor çok acıtıyor sıpa bu arada bizimki uzun uğraşlar sonrasında baş parmağını keşfetti ve bayağı parmağını sonuna kadar sokarak emiyor benimki de emerken yakamdan tutunuyor memeye dokunuyor bi de yanıma emerken birisi gelirse keyif emmesinde yani bi memeye bi kişiye dönüyor daha ağzına almadan memeyi tekrar dönüyor çokkomik yaa resmen oyun oynuyor şebek geçen gün bir günlüğüne okula gittim çalışmaya başladım yani ama rapor yıllık izin kapatacam bu dönemi de gittiğim de uyumuş uyanınca beni aramış annem öyle söyledi diyor ki karnı tok resmen sağa sola bakıp seni aradı ağladı zaten ağlıyor diyince uçarak eve geldim izin alıp geldiğimde emzirene kadar suratıma bakmadı küsmüştü şebek çok komikti yaa emzirmeye başlayınca biraz emdi çok aç da değildi tabi hemen memeyi bırakıp bana bişeyler anlatmaya başladı kendimi özel hissettiriyor artık bu bebek ve bu da benım çooook hoşuma gidiyor bi de dün sabah eşim traş olmuştu olmadan önce gülerek konuşuyorlardı oldu geldi tanımadı eşimi ağlıyor bi görmelisiniz ya koptuk valla
canım katılıyorumsana yaaa bezleri bi de ellerinde yıkıyorlarmış annem diyorki gece siz uyuyunca bez yıka temizlik yap dinlenmek nedir bilmiyorduk üffff ne zormuş şimdi bi yemek bile yapmıyoruz çoğu zaman dün başım ağrıyordu eşim geldi allahtan bi önceki günden yemek vardı o ısıttı bebeği yıkadı çay yaptı bebeği uyuttu ben de başımın ağrısının kesilmesini bekledim şimdi allahtan eşlerimiz de yardım ediyor anlayışlılar çok şanslıyız çooookkk
gerçekten sağolsun eşlerimiz çok yardımcılar gerçi benim eşim sabah10-gece12 arası 14 saat çalışıyor malesef esnaf olunca böyle ona rağmen yardımcı olmaya çalışıyor kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?