- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.481
kızlar merhaba oğluşuma bebek arabası almayı düşünüoruz.eşim baston alalım dior.ben kararsızım dayanır mı acaba diye.bende chıcco nun kine baktım 350tl dedi bastonuna.sizlerden alan var mı?bahar gelsinde oğluşumla gezmeye çıkalım artık yahuuuu...sıkıldıkk
selam arkadaşlar nasılsınız...bir türlü vakit bulup yazamadım.ben bebegime xlear isminde burun damlası kullanıyorum burnu tıkandıgında. hemen 1 damlada burnu acılıyor.oglusum rahatlıyor...benimde bebegim ellerini emiyor...birde arkadaşlar bebeklerinizi kucagınıza oturtuyormusunuz...ben oturtuyorum bir sakıncası olurmu acaba
4 aydan önce çok erken canım zaten 4 aydan itibaren destekli oturabiliyor en sağlıklısı 6 aydan itibaraen.selamssss..ben daha oturtmuyorum oturtsammı ki ..korkuyorum..
dr 4 aya kadar oturtmayın 4 aydan itibaren destekli olarak oturtabilirsiniz demişti.huuu arkadaslar kimse yokmu
cnm erken benim kızda oturmak istiyo kendini kaldırıo ama oturtmuyorum kambur olur anakucagı pozisyonunda tutabilirsin amaselam arkadaşlar nasılsınız...bir türlü vakit bulup yazamadım.ben bebegime xlear isminde burun damlası kullanıyorum burnu tıkandıgında. hemen 1 damlada burnu acılıyor.oglusum rahatlıyor...benimde bebegim ellerini emiyor...birde arkadaşlar bebeklerinizi kucagınıza oturtuyormusunuz...ben oturtuyorum bir sakıncası olurmu acaba
kızlar merhaba oğluşuma bebek arabası almayı düşünüoruz.eşim baston alalım dior.ben kararsızım dayanır mı acaba diye.bende chıcco nun kine baktım 350tl dedi bastonuna.sizlerden alan var mı?bahar gelsinde oğluşumla gezmeye çıkalım artık yahuuuu...sıkıldıkk
dün hapsusuktan ötürü doktora gittik..doktor muayene etti..ve güldü..kendinize sorun yaratcam diye ugrasmayın dedi...
simdilik sağlıklıyız allah sükür..
kızlar bi de benim bebek kendi sesini kesfetti..resmen cıglık atıyo..gülüyo sonra kendi cıglıgına...cok komik yaa..you tube koymayı dusunuyoruz..
heyyy konuşmak istiyorum kızlar napıosunz anlatınn
yaaa ben göbüşüme bakıyorumda son günlerde büyüyo gibi tekrar. az önce bi paket bisküviyi mideme indirdim yine çayla. oysa yemekte de birsürü yemiştim. tutamıyorum kendimi napim. eski halime hiç dönemicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?