- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.421
kahve mi rezene mi
ooooofffffffff sıkıldım artık. bütün günüm kusmuk temizlemekle üst baş değiştirmekle geçti. evden dışarı çıktığım yok. bi insan yüzü gördüğüm yok. bugün mideme doğru düzgün yemek bile giremedi((((((((((((
ben herseyimi internetten alıyorum kuzum..hatta marul maydonoz bile..migrostan..magazada kıyafet deniyorum gelip eve evden alıyorum..niye poset tasıyım..tchibo, e bebek, d n r, kitap yurdu, idefix, eczanemizde , daha neler neler...herseylerimi ...beyaz esya da dahil.. bu arada eczanemizde.com ve mamacım.com eşimin abisinin..güvenle oradan alışveriş yapabilirsiniz..eltim ve eşi eczacı..türkiyede satışta birinciler..hatta özel olarak stediginiz bi şey olursa söööleyin bana eltimle aram cok iyidir...
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için benim de artık alışmam lazım. Annem başka şehirde kayınvalidem çalışıyor o nedenle bebeğime ben bakacağım. 2 yıl ücretsiz izin aldım. İşyerim İzmir Karşıyaka merkezde çarşının göbeğinde herşey elimin altındaydı şimdiye kadar ama evim merkezde değil bebeğe bakacak kimse de olmayınca insan hiçbir ihtiyacını alamıyor. İnternetten alışveriş şart oldu o bakımdan.
ooooofffffffff sıkıldım artık. bütün günüm kusmuk temizlemekle üst baş değiştirmekle geçti. evden dışarı çıktığım yok. bi insan yüzü gördüğüm yok. bugün mideme doğru düzgün yemek bile giremedi((((((((((((
canım bende n.y. babies sitesinden almıştım bebek için önlük falan memnun kaldım sonra maurer avm die mefruşatcı nevresim takımı falan için özelcanbebe sitesi güvenilir ben genelde kredi kartı yerine havaleyide kabul eden siteleri tercihediorum bi senedir kredi kartı kullanmamaya özen gösterioruz
Annelik güzel ama bir o kadar da zor. Hele ki önceden aktif ve düzenli bir hayatın varsa daha da zor. Bir an da damdan düşmüşe dönüyorsun.
kesinlikle haklısın hem bebişe bakmak icin ev hanımımı olsaydık die düsünüyr insan hemde eski hayatınıda özlüo ama bebişim olmadan asla tabi onunla yasarız inş eski hayatımızı birde bebişle yolculuk zor insan ailesini özlüo gidemio daha cok sıkılıo tabii
Hele bir havalar ısınsın, bebeklerimiz iyice ele gelsin herşey daha da rahat ve güzel olacak bence, elbet yine sıkıntılar olacak ama yeter ki onlar iyi olsun biz ömür boyu inşallah uğraşacağız onlarla
kış bebekleri bizimkiler bi yaz gelse de o tatlı kollarına kısa tshirtler giydirsek rahat rahat gezseler. yavrum kadife tulumlar giyiyor hep
kızlar bu arada bizimki bugün tam 1haftadır kaka yapmıyor masaj yaptım yağla ovdum hareket ettirdim yok bişe hala.
doktor 3 güne kadar normal demişti. çok uzadı ya
kış bebekleri bizimkiler bi yaz gelse de o tatlı kollarına kısa tshirtler giydirsek rahat rahat gezseler. yavrum kadife tulumlar giyiyor hep
kızlar bu arada bizimki bugün tam 1haftadır kaka yapmıyor masaj yaptım yağla ovdum hareket ettirdim yok bişe hala.
doktor 3 güne kadar normal demişti. çok uzadı ya
kahvaltı, öğle yemeğinde sebze yemekleri akşam da baklagil harici şeyler yiyorum hergün 2 bardak rezene çayı içiyorum . zavallı bebiş uykusunda bağırıyo bugün ya çok üzgünüm yapsada kurtulsak. ama yalnız değilmişim içim rahatladı biraz. doktorluk olmadan geçti değil mi
Canım bebek kolonyası, banyo köpüğü bence gerekli değil. Çamaşır yumuşatıcısı da tavsiye etmem çünkü bebekler için olanlar bile aşırı kimyasal madde içeriyor.Naçizane tavsiyem, şimdi kullanmayacağı şeyleri de eve doldurma eğer alışveriş imkanın her zaman varsa.Diş kaşıyıcılar, meyve sebze fileleri,mama sandalyeleri falan çok sonra.Ben her şeyi zamana yaydım. Daha keyifli oldu. Dr. Browns biberonu kesinlikle tavsiye ederim. Bir de süt sağacaksan ameda lactaline çiftli pompayı tek geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?