- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.441
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için benim de artık alışmam lazım. Annem başka şehirde kayınvalidem çalışıyor o nedenle bebeğime ben bakacağım. 2 yıl ücretsiz izin aldım. İşyerim İzmir Karşıyaka merkezde çarşının göbeğinde herşey elimin altındaydı şimdiye kadar ama evim merkezde değil bebeğe bakacak kimse de olmayınca insan hiçbir ihtiyacını alamıyor. İnternetten alışveriş şart oldu o bakımdan.
bizim kızı gece moduna geçirdim sonunda çamaşırları astım ve size geldim docacık nöbette iyiki kızım var hayat arkadası can yoldaşı oldu bana
bu arada eşimin bir de tezi var:bu sene çok kış olduğu için yaz da erken gelecekmiş. inşallahhhh diyorum ben de
ben de onu şöyle biliyorum nuyacım..
kısı accayip soguk gecen senelerin yazı fellaket sıcak olurmus..dünya teyzenin denge zırvalığı...bence dogru..
biz pişik kremlerini hazır edelim de...
amaninnn o zaman da sıcaktan dışarı çıkamazsak bi de
cıkacam valla..ayların özlemi ile...terleye terleye alsancak konak yapcam...
alışırlar tatlım.. zaten az büyüsünler sabahın köründe kendileri uyanacak, merak etme sen, su akar yolunu bulur demişler ya..peki ama 2 yaşında kreşe gitmek zor olmazmı bebişler için. her sabah her sabah kaldırıp çocukları oraya götürmek. ben bile çoğu sabah okula giderken kalkmak istemiyorumki
tatlım bende hemen hemen herşeyimi netten alıyom, hani büyük şeyleri bile.. mesela koşu bandımı hepsi buradan almıştım.. oğluma da çok şey aldım netten, e bebek den özelcanbebeden.. eğer eşini ikna edemiyorsan sürat kargo ile çalışan sitelerden alışveriş yap, ödemeyi kapıda nakit ya da kredi kartıyla yapabiliyorsun.. mesela özelcan bebe öle.. bikaç site daha vardı ama böyle yapan, şimdi hatırlayamadım, yalan da sölemim, yazarım sonra yine.. dikkatli olmakta fayda var tabi ama artık çok güvenilir sitelerde var.. bu arada meyve sıkacağını ben YKM den aldım.. indirimdeydi, kampanya vardı hala devam ediyormu bilmiyom ama 210 tl ye aldım ben, haberiniz ola..Güle güle kullan canım eşyalarını. Meyve sıkacağını aldığın yeri yazmışsın, baktım fiyatı da indirime girmiş benim de ihtiyacım var aslında ama internetten uçak bileti hariç daha birşey almışlığım yok. Hangi siteler alışveriş için güvenli siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. Havalar soğuk bebekler küçük alışverişe çıkmak güç artık benim de internet alışverişini kullanmam lazım ama nedense bir güvensizlik var işte.
teşekkürleerrr...özlemişim be sizi.....
tuggggbaa güle güle eskit canım
kurutma makinasını oğluş için aldım ben, toza karşı alarjisi var sanırım, seninki gibi hapşırıyodu sürekli.. e malum çamaşırlarıda içeride kurutuyoruz ya 2 günde anca kuruyo ve toz oluyolardı, ütüde yapsam gitmiyodu tozları, bu makinanın toz toplama özelliği varya sırf ondan çok istedim.. toz filtresinde bir avuç toz birikiyo kurutma sırasında, şoktayım ama memnunuz.. artık hapşırmıyo sıpam.. bilginize yani..ya bi de bi şey sorucam..benim bebek cok hapsuruyo...yani bir bir bucuk aydır..eşim fazla sevmez ööööle herseye doktora kosmayı..bekledik bekledik..ya 2 aydır saatte 3 kez falan her saat hapsuruyo..ama baska hiç bi hastalık belirtisi yok..neden ola ki..alerji desem..yani sadece hapsurma..emmeyi de engelleyen bi şey yok...artık bu cumartesi götürcez herhalde doktora..cünkü hapsuruk adam oldu cıktı velet...
ya meraklanma hemen, yanlış etmiyosun. panik yapmaman daha iyi rahat ol.. zaten önemli bi durumu olsa o sana bişeyler yapman için ikaz sinyalleri verir hiç merak etme.. demekki durumunda onu kötü hissettirecek bişey yok.. olsa anlarsın zaten..Kızlar ya kiminiz bebeğin hapşuruğundan kiminiz kusmasından yakınıyorsunuz. Benim oğlan da çok hapşuruyor hatta bir kerede 4-5 hapşuruk aynı babası gibi o da çok hapşurur. Bizimkinin de alerjisi olabilir mi? Eşim bile bu konu hakkında hiç doktora gitmemiş şimdiye kadar ben de normaldir diye hiç oralı olmadım oğlan için. Ayrıca gaz çıkarırken çökelek gibi kusuyor böyle kusar demişti sağlık ocağındaki hemşire annemler de emdikten sonra kusunca fazlasını çıkarır diyorlardı. Ben o kusmasını da hiç takmadım kafaya şimdiye kadar ama günde en az 2-3 kere kusuyor bizim ki bazen miktar olarak fazla kustuğu da oluyor. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuyorum da doktora hiç sormadım bunları yanlış ediyorum galiba.
ben geldim ben geldim kocam olmayıncada cok boş oluyo ev ya:2:
Valla bende de erkek var.. Babamiz nobetteyken hiiiiiiic korkmuyorum.
tugba senin bebiş bir tane mi edibe bi daha istiyo ne zaman istiyosa sen ne zamn düşünüosun? bu arada kubi hamile deilmiş
Bu bebegin ücretsiz izni bitmesine yakın bı daga hamile kalıp tekrara2 sene ücretsiz izin alıp 2 cocuğu en azından abiyi 4 yasına getirip 3 sene calışma hayatı daha sonra ayni formülle 2 cocuk daha.. Hayat adına Allah'tan istegim kocacim ve yanında 4 yavrum... Baskada bı si yok....
benim bitane oğlum var, ona bi de kız kardeş lazım tabi.. şöyle düşünüyom ben.. (eşim heeeç oralı değil ama) şimdi ben çalışmayı bıraktım.. sırf oğluşum için.. hazır çalışmaya ara vermişken bi tane daha doğurayım onuda şöyle ele gelene kadar büyüteyim, sonra çocuk konusu bitmiş olsun da ben çalışma hayatıma devam edeyim istiyom.. hem birlikte büyürler, hem kreşte birbirlerine göz kulak olurlar.. bana kalsa ben bu yazın sonu gibi korunmayı bırakmak istiyom..bi sonraki yaza doğmuş olur, 2 yaşına gelene kadar baksam onada, çalışmaya 5 sene ara vermiş olurum kısacası, sonrasında durmaksızın devam, güzel olur bence..
A)-ha benim evimde İzmir Karsiyaka da.. Yaz olsun da tanıştıralım ufakliklari.. Bende 2 sene ücretsiz izin aldım.. Erdemle yim mon stop.... 2.si de gelir insallah hemen ardından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?