• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım benimkide üstegmen.biz havacıyız.erdem ismi cok güzel.işallah evlatlarımız isimleri gibi erdemli,hayırlı evlatlar olurlar.ben cıkıyorum canım,öptüm cok.görüsürüz

yaw neredesinizz, oğlum uyuyo, eşim gecikecek, yalnız kaldım.. sizde yoksunuz.. neyse bugün deli gibi temizlik yaptım dip köşe, camlar tüller banyolar.. çok yoruldum, ama değdi.. hijyen kokuyo evim mis mis.. e bende azcık yatayım dinleneyim bari.. sizden de hayır yok.. :34::3::3::3:

bosveeeeerrrr..doktor üzülme dediyse bi önemi yok..belli..hem zaten sadece anne sütü ile beslenen bebekler mayalı pogaca gibi kilolu olmaz..korkma....bagısıklıgı herbişeysi yerindedir onun masallah...tombişlik değil önemli olan sağlıklı olmak...:nazar:

sağolun rahatlattınız beni.hem de güldürdünüz üzülmemeye çalışıyorum

canım mayalı poğaça olmayan kızım benim:9::9::9:

yaw neredesinizz, oğlum uyuyo, eşim gecikecek, yalnız kaldım.. sizde yoksunuz.. neyse bugün deli gibi temizlik yaptım dip köşe, camlar tüller banyolar.. çok yoruldum, ama değdi.. hijyen kokuyo evim mis mis.. e bende azcık yatayım dinleneyim bari.. sizden de hayır yok.. :34::3::3::3:

ben burdayım ama sen çıkmışsın.
maşallah diyelim bu kadar temizlik yapmak için enerjiyi nereden buldun:nazar:
oğlun da uyumuşken uyu ne güzel:1:

sağolun rahatlattınız beni.hem de güldürdünüz üzülmemeye çalışıyorum

canım mayalı poğaça olmayan kızım benim:9::9::9:

Gercekten oyle ama vallahi. Benim bı tanıdığım vardi cocukları 6 aylikken 10 kilo tosun gibi biseyidi. Bu kis olmadigi hastalik kalmadi.. Bebek havadan mikrop kapiyo nasil bunyeyse..
Bi de doktorlar bi problfm olsa inan hemen mamayı ver modundalar.. Sana oyle bı sey diyememiş bile. Duşun yani.. Masallah ee sütunu vermeye devam ....:nazar:

Ya bu nAsıl bı hamaratliktirya.. Sana 10 cocuk az valla..

Back
X