- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
merhaba arkadaslar oncelikle hepimize hayirli olsun saglikla zamaninda hayirlisiyla kucaklayalim yavrularimiz insallah bende kasim annesi olacagim
benim sat 3subatti ama adet duzensizliklerim var en erken 6martta olurum diyordum cunku bu ay ki adetimle dondurulmuslarimi deniycektim Rabbim mucizemi yolladi.
9 martta evlilik yildonumuzde test yaptim cikti cok sukur ertesi gun yani persembe kanda 80 cikti degerim bugun dr gidicem kese gorunurmu sizce?
sulisim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bi gelişme varmı
iyiyim ezgicim...çok şükür bir sorunum yok....günlük hayatıma devam ediyorum....gelişmeeeee henüz hiç bir şey yok eski hayatımdan farklı değilim....
daha dr gitmedim asıl gelişmeleri ozaman öğrencem inş..... sende nasıl gidiyor durumlar???
bende ii canım benimde allaha şükür bi sorunum yok evdeyim bu ay için nisanda çalışmaya başlayacagım ozaman zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum birde hayırlısıyla bebegimle kalp atışlarını görüp duysam daha iyi olucam
duyarsın inş Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize.....
merhaba hayırlı olsun bebişinben adetim birgün geçmemişti yaptırdım 79.35 çıkmıştı hemen doktora gittim kese görünmedi tabi 10 gün sonra tekrar yaptrdım(5+3) 8000lerde çıktı degerler haftaları tutuyordu.bebişin dedim ama bebişlerin desem daha uygun galiba umarım bebeklerini saglıkla kucagına alırsın
Arkadaşlar aranızda çalışan var mı?? Ben çalışıyorum ve çevremdekiler çokta anlayışlı değiller zalim bi sözde müdür müsvettesi var başımda.. geçen rahatsızdım gitmedim neymiş raporum yoksa günlerimi keseceklermiş özel hast raporu olmazmışta devlet olcakmış çıkarın beni diyorum senden memnunuz falan filan tazminat ödemeyeceler yaa Allahımm sen koruu ..
kızlar bugün kuzucumun kalp atışları duyduk.Allah ım o nasıl duygu tarif edemem..ultrason sonuçlarına göre geç döllenme olmuş, sata göre 1 hafta geriden geliyoruz.bebk gayet iyi dedi doktor...bakalım devamı gelir inşallah
:)) valla kısmet artık bakalım tek mi çiftmi görecez seninki baya düşük çıkmış ilkinde ama benimki gibi çıkıp tek bebeği olanlarda var:))
kızlar bugün kuzucumun kalp atışları duyduk.Allah ım o nasıl duygu tarif edemem..ultrason sonuçlarına göre geç döllenme olmuş, sata göre 1 hafta geriden geliyoruz.bebk gayet iyi dedi doktor...bakalım devamı gelir inşallah
Biz cts kesemizi gördük çok şükür, 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah.. Arkadaşlar herkese söyledim herkese derken yakınlarıma geri kalanlarda onların sayesinde duydu :))
Kubi benimkide uslu olur yaaa bende kilo aldım kot pantolonlarımı giyemiyorum çünkü hepsi dar tayt giyiyorum benimde karnım çıkmış azcık :))
kizlar gunaydin bendamileyim cok sukur 2 gun once erken gebelik testi ile ogrendim sata gore 4 hafta 2 gunluk hamileyim yarin kontrolum var doktorda.acaba vajinal muayenede kese gorunurmu
bide kizlar soyle bi sorum daha olicak.yine burda okumustum vajinal muayenede dusuk yasayanlari.sizce risklimidr ama erken donemde hep mecburen doktor vajinal muayene yapio
slm ıyı geceler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?