- Konu Sahibi bebegim_01
-
bide kizlar soyle bi sorum daha olicak.yine burda okumustum vajinal muayenede dusuk yasayanlari.sizce risklimidr ama erken donemde hep mecburen doktor vajinal muayene yapio
valla ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken gittim karından bakmıştı..şimdi bilmiyorum nasıl bakacak aynı dr gidicem çarşamba günü sorar söylerim sana ...ama küçük olduğu için karından görünmeyebiliyormuş onun için vajinal bakıyor bazı doktorlar zararı yok diye okumuştum nette..
yok cnm bnmde yarin randevum var.sende once gidicem yani.vajinadan gorunurmu kese.bnmde neteki hesaplamalara gore 4 hafta 2 gunluk
göründüğünü duymştum..zararı olsa doktorlar yapmaz diye düşünüyorum..sonuçta onlar keseyi görünce hemen kesiyolar vajinal muayeneyi..arkadaşlarımda doğum yaptılar hepsi ilk kontrollerini val.ultrasonla olmuşlardı bana söylemişlerdi bende tedirgin olmuştum senin gibi ama allahtan karından yaptı dr.
bide kizlar soyle bi sorum daha olicak.yine burda okumustum vajinal muayenede dusuk yasayanlari.sizce risklimidr ama erken donemde hep mecburen doktor vajinal muayene yapio
mrba tatlım benimde bugün 4+5 oldu ve kasık ağrılarım var progestan ve folbiol kullanıyorum şuan için bulantım yok umarım böyle devam eder bende kalp atışını duymayı heyecanla bekliyorum ve bende çok tedirginim açıkcası inşallah hayırlısıyla duyabiliriz bizde pıtpıtları:))kızlar bende 4+5 hamileyim dün doktora gittim kesesini gördük 2 hafta sonra kalbini duyarız insallah dedi cok tedirginim...kasık agrılarım hala gecmedi
slm tatlım 4+5 deyim bende tam 4 haftalıkken tahlil yaptırdım ben 809 çıktı ve doktor ikiz olabilir belki dedi tek kese gördük ama tek yumurta ikizide olabilirmiş oranım yüksek olduğu için sen test yaptırdığında kaçıncı haftandaydın?aa ne güzel yarın iyi haberlerini bekliyoruz o zaman benimde genelinde iyi geçiyor bide 15 mart bi gelse görebilsem bebişimi.ben dayanamayıp kan testi yaptırdım haftabaşı 8000leri bulmuş sevindim dünden beri mide bulantım var özellikle bugün tüm gün agızımın tadı hiç yoktu bi acayip yani birde gögüslerim acıyo sende var mı bulantı???
Günaydın sevgili kasım anneleri.
Ben de aranıza dahil olabilirim.Bu sabah idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Adetim de 4 gün geçti. Bu hafta içi olmazsam doktora gideceğim. Kan testi yaptırmak için. Bakalım kısmet artık.
Benim 18 aylık bir oğlum var. ikinciyi de istiyoruz araları yakın olsun arkadaş olsunlar istiyoruz ya bakalım.
Hamile olduğunu öğrenenler hayırlısıyla kucaklarına alırlar inş.Anne olmak çok güzel ve sorumluluk yükleyen bir şey.
hani nereye gittin yavru topiği bırakmak yok küserim heehep beraber olcak inşallah
cnm doktora gittin mi niye topiği bırakdın
Biz cts kesemizi gördük çok şükür, 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah.. Arkadaşlar herkese söyledim herkese derken yakınlarıma geri kalanlarda onların sayesinde duydu :))
Kubi benimkide uslu olur yaaa bende kilo aldım kot pantolonlarımı giyemiyorum çünkü hepsi dar tayt giyiyorum benimde karnım çıkmış azcık :))
kızlar karnınız çıktımı hiç benim az bişey çıktı ve eteklerim olmuyo bileşimdiden herkes ikiz mi acaba diyolar
merhaba arkadaslar oncelikle hepimize hayirli olsun saglikla zamaninda hayirlisiyla kucaklayalim yavrularimiz insallah bende kasim annesi olacagim
benim sat 3subatti ama adet duzensizliklerim var en erken 6martta olurum diyordum cunku bu ay ki adetimle dondurulmuslarimi deniycektim Rabbim mucizemi yolladi.
9 martta evlilik yildonumuzde test yaptim cikti cok sukur ertesi gun yani persembe kanda 80 cikti degerim bugun dr gidicem kese gorunurmu sizce?
selamlaar
2 ay evvel kimyasal gebelik yaşamıştım. şimdi yine hamile olduğumu öğrendim. tam olarak sevinemedim bile inşallah önceki gibi olmaz. inşalllah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?