2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba kızlar,
Benimde sat 8 şubattı idrar testi yaptım çift çizgi 1 gün sonrada kan testi yaptırdım hcg 700 çıktı netten hesaplamalara göre 4+6 yım çarşamba günü dr randevum var dua edinde keseyi ve bebeğimi göreyim ..ilk gebeliğimde temmuz ayında kürtaj olmuştum..nasip olsada şimdi kucağıma alsam...Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inş.olmayanlarada nasip etsin..

bide kizlar soyle bi sorum daha olicak.yine burda okumustum vajinal muayenede dusuk yasayanlari.sizce risklimidr ama erken donemde hep mecburen doktor vajinal muayene yapio

valla ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken gittim karından bakmıştı..şimdi bilmiyorum nasıl bakacak aynı dr gidicem çarşamba günü sorar söylerim sana ...ama küçük olduğu için karından görünmeyebiliyormuş onun için vajinal bakıyor bazı doktorlar zararı yok diye okumuştum nette..

yok cnm bnmde yarin randevum var.sende once gidicem yani.vajinadan gorunurmu kese.bnmde neteki hesaplamalara gore 4 hafta 2 gunluk

yok cnm bnmde yarin randevum var.sende once gidicem yani.vajinadan gorunurmu kese.bnmde neteki hesaplamalara gore 4 hafta 2 gunluk

göründüğünü duymştum..zararı olsa doktorlar yapmaz diye düşünüyorum..sonuçta onlar keseyi görünce hemen kesiyolar vajinal muayeneyi..arkadaşlarımda doğum yaptılar hepsi ilk kontrollerini val.ultrasonla olmuşlardı bana söylemişlerdi bende tedirgin olmuştum senin gibi ama allahtan karından yaptı dr.

cok saol cnm ilgin icin merci hadi bakalim seninde ii haberleirni aliriz insallah

bide kizlar soyle bi sorum daha olicak.yine burda okumustum vajinal muayenede dusuk yasayanlari.sizce risklimidr ama erken donemde hep mecburen doktor vajinal muayene yapio

benim 2 hafta önce kese karından ultrason ile görüldü ama bu cmtesi kalp atışları için vajinal ultrason yaptı dr. üstelik bende düşük riski olduğu halde baktı.eğer bi sorun olacak olsa zaten bakmazlar bence..

Günaydın sevgili kasım anneleri.
Ben de aranıza dahil olabilirim.Bu sabah idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Adetim de 4 gün geçti. Bu hafta içi olmazsam doktora gideceğim. Kan testi yaptırmak için. Bakalım kısmet artık.
Benim 18 aylık bir oğlum var. ikinciyi de istiyoruz araları yakın olsun arkadaş olsunlar istiyoruz ya bakalım.
Hamile olduğunu öğrenenler hayırlısıyla kucaklarına alırlar inş.Anne olmak çok güzel ve sorumluluk yükleyen bir şey.

kızlar bende 4+5 hamileyim dün doktora gittim kesesini gördük 2 hafta sonra kalbini duyarız insallah dedi cok tedirginim...kasık agrılarım hala gecmedi
mrba tatlım benimde bugün 4+5 oldu ve kasık ağrılarım var progestan ve folbiol kullanıyorum şuan için bulantım yok umarım böyle devam eder bende kalp atışını duymayı heyecanla bekliyorum ve bende çok tedirginim açıkcası inşallah hayırlısıyla duyabiliriz bizde pıtpıtları:))

slm tatlım 4+5 deyim bende tam 4 haftalıkken tahlil yaptırdım ben 809 çıktı ve doktor ikiz olabilir belki dedi tek kese gördük ama tek yumurta ikizide olabilirmiş oranım yüksek olduğu için sen test yaptırdığında kaçıncı haftandaydın?

hayırlısı olsun tatlım silik çıktıysa kesin vardır ama 4 gün geçtiyse net çıkmalıydı ama en iyisi kanda baktır rahatla:))

Maş. kasım anneleride yavaş yavaş gelmeye başlamış

Ahh bi kalp atışıyla bitse. Doğurana kadar şu şöylemi, bu böylemi diycez sanırım

Rabbim sağlıklı hamilelikler nasib etsin kasım annecikleri

cnm doktora gittin mi niye topiği bırakdın

yok canım daha gitmedim 21 nide inş......buralardayım okuyorum yazılanları....

kızlar karnınız çıktımı hiç benim az bişey çıktı ve eteklerim olmuyo bile şimdiden herkes ikiz mi acaba diyolar

bir tek benmiyim diyorum demekki hepimiz aynıyız..... bende 700 gr fazla çıktım geçen haftaya göre....benim hep göbeğim olduğu için önde giden o yüzden ne kadr ççıktığını fark edemiyorum :)))

kızlar kan değerleriniz nasıl çıktı oranlar nasıl acaba benim 809 çıktı ikiz olam ihtimalinden soruyorum 4 haftalıktı sizler kaç haftada yaptırdınız?

merhaba arkadaslar oncelikle hepimize hayirli olsun saglikla zamaninda hayirlisiyla kucaklayalim yavrularimiz insallah bende kasim annesi olacagim
benim sat 3subatti ama adet duzensizliklerim var en erken 6martta olurum diyordum cunku bu ay ki adetimle dondurulmuslarimi deniycektim Rabbim mucizemi yolladi.
9 martta evlilik yildonumuzde test yaptim cikti cok sukur ertesi gun yani persembe kanda 80 cikti degerim bugun dr gidicem kese gorunurmu sizce?

selamlaar
2 ay evvel kimyasal gebelik yaşamıştım. şimdi yine hamile olduğumu öğrendim. tam olarak sevinemedim bile inşallah önceki gibi olmaz. inşalllah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

cnm hayırlı olsun. benim bildiğim kese 1500 lerden sonra görünüyor. bekleyeceğiz bi müddet.

slm tatlım 4+5 deyim bende tam 4 haftalıkken tahlil yaptırdım ben 809 çıktı ve doktor ikiz olabilir belki dedi tek kese gördük ama tek yumurta ikizide olabilirmiş oranım yüksek olduğu için sen test yaptırdığında kaçıncı haftandaydın?[/QUOTE]

merhaba hayırlı olsun bebişinben adetim birgün geçmemişti yaptırdım 79.35 çıkmıştı hemen doktora gittim kese görünmedi tabi 10 gün sonra tekrar yaptrdım(5+3) 8000lerde çıktı degerler haftaları tutuyordu.bebişin dedim ama bebişlerin desem daha uygun galiba umarım bebeklerini saglıkla kucagına alırsın

Son düzenleme:
slm kızlar bugün doktora gittim 31 ocaktı son adet tarihim doktor çok şaşırdı iğne nin korumadığına olacağı varmış dedi.usgde kese henüz görülmüyor 1 aydan küçük daha geç döllenme olmuş dedi.kanda bakalım birde dedi.kan tahlili istedi şeker tsh hemogramada bakılsın istemişken dedi.yarın sonuçları alıcam haftası ozaman belli olucak sat a göre 6+0 görünüyor hakkımızd hayırlısı diyorum

aminnnn.... inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirerek beklerimize kavuşuruz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…