• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba sulisim, benimde 4+2 de yapildi tahlilim ve 979.2 cikti ayni gün ultrasonda hic birsey görememistik. Doktor senin söyledigin gibi birsey söylememisti bana normal diye degerlendirmisti. İkiz ihtimali ne zaman kalkiyor? Yani ne zmn görünmeli biliyormusun? birde erken döllenmeden bahsetmissin, ben bunun ne anlama geldigini bilmiyorum desem yokmu ayip olur :17:

mrba tatlım öncelikle geçmiş olsun bende dün doktora gittim benim 4 haftalık tam adet günümde baktım 809 çıktı doktor ailede iikiz varmı diye sordu tek kese gördü ama benim aklımda soru işaret var hala ikiz olabilir diye seninde yüksek çıkmış tek kese görse bile tek yumurta ikiziyse kalp atışından sonra belli olacak bende onu bekliyorum şuan bakalım ne çıkacak..

mrba tatlım öncelikle geçmiş olsun bende dün doktora gittim benim 4 haftalık tam adet günümde baktım 809 çıktı doktor ailede iikiz varmı diye sordu tek kese gördü ama benim aklımda soru işaret var hala ikiz olabilir diye seninde yüksek çıkmış tek kese görse bile tek yumurta ikiziyse kalp atışından sonra belli olacak bende onu bekliyorum şuan bakalım ne çıkacak..

merhaba canim, sagol...suan tam olarak kac haftaliksin peki? en son ne zmn baktirdin? bende dün kesenin icinde ufacik bisiler gördü kalp atisida gördük hafifta olsa ama birtaneydi....

merhaba canim, sagol...suan tam olarak kac haftaliksin peki? en son ne zmn baktirdin? bende dün kesenin icinde ufacik bisiler gördü kalp atisida gördük hafifta olsa ama birtaneydi....

benimki kese gördü sadece dün gittim 4 haftalık benimki daha seninki kaç haftalık?

cok sagol canim, ins cümlemize nasip olur, amin....evet benim ilk hamileligim. Doktorda düsük tehlikesi bulundugunu söyledi ve seninde bahsettigin ilacdan kullanmami istedi. Senin kanaman ne sekilde ve hangi haftalarda oldu? neler yaptin???

Canım kanamalar genelde iki nedenler olabiliyor: 1.si bebek kendine yer yaptığı için. 2. si de yukarıda da yazdığım gibi düşük tehtidi nedeniyle. Ama doktorun tedbirli davranmış ne güzel. Canım ben biraz bu konuda tecrübeliyim. İlkimde 7. haftada kanamam oldu ve malesef bebeğim düştü. 2. de de o haftalarda oldu. Progestan kullandım. Sonrasında oluşan bazı aksiliklere rağmen 38. haftada şükür doğdu. 3. sünde de 8. haftalarda kanamam oldu ve progestanın iğnesini oldum. Ama malesef 25. haftada kanamam oldu 2 gün sonra suyum geldi ve 2 gün sonra da erken doğum yaptım. Şimdi ise Sat'ım 12 Şubat beklemedeyim. Bir de tavsiyem sana kan pıhtılaşması ile ilgili testleri mutlaka yaptır ve rahim ağzı uzunluğu takibini doktoruna hep yaptır canım...

Ha bu arada sık sık idrar tahlilini (ayda bir) yaptırmanı tavsiye ederim.

dün doktora gittiğimde kasıklarımında ağrı olduğunu söyleyince doktor banada progestan verdi bebeği tutması açısından allahım korusn hepsini..:nazar:

Kasım annesi olacağım İnşallahh :))

Sat 28 Ocak geç yumurtlamışım sanırım henüz kesemizi göremedik karından ultrasonla bakıldı yarın kontrolüm var umarım görürüz Kızlar hamile olduğunuzu herkese söyledinizmii ..?? bekliyomusunuz

kızlar merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım çarşamba öğrendim kan tahlilim 809 çıktı dünde doktora gittim oranın yüksek ikiz olabilir dedi tek kese gördü ama duyduğum kadarıyla tek kesenin içinde çiftte olabilirmiş bakalım artık ne çıkacak kalp atışı duymadık daha sizlerin ilk beta hcg oranlarınız kaç?

dün doktora gittim arkadaşlar. internetten hesapladığım yanlışmış. bebeğim bugün tam 5 haftalık. keseyide, içindeki minicik mercimeğimide gördü doktorum :62: ama kalp atışlarınıda 15 gün içinde gel gduyarız dedi. vitamin folik asit demir hapı vebulantı hapı verdi. ama allaha şükür hiç bulantım yok. sadece canım erik istiyooo bugün iş çıkışı eşimle arayacağız bakalım :49:

Merhaba Helen,
ben bu konuda cok katı düsünenlerdenim sanirim eşim harici henüz hic kimseye söylemedim...ilk haftalar olabilcek komplikasyonlar cok yüksek oldugu icin bir türlü dilim varmadi.. tabiki insanin anlina "ben hamileyimmmm" yazasi geliyor ama diyer yandanda allah korusun birsey olurda herkese bir bir tekrar tekrar ayni seyleri anlatmak zorunda kalabilecegim beni her defasinda susmaya ikna ediyor. bu hafta yasadiklarim ise bu düsüncemin ispati oldu adeta. Biz en az 10cu haftayi beklemeyi düsünüyoruz. Tabi herkesin kendi tercihi...

Mrb zuzuu
Açıkçası beklediğim için herkese ilan etmek istiyorumm biran önce onun:71: varlığından herkes:71: haberdar olsun istiyorum tabii sende kendi düşüncelerinde haklısın ben kalp atışlarına kadar dayanırım diye düşünüyorum ..
gebelikte herayın az çok riskleri var kese,kalp atışları,ikili test üçlü test vs.vs. sevdiklerimize yakınlarımıza bence kalp atışlarını duyduktan sonra söylemenin bi sakıncası olacağını düşünmüyorum

Merhaba nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kan testini tekrar yaptırdın mı bu hafta yaptıracaktın diye hatırlıyorum??

iyiyim canım hamilelik iyi gidiyor aslında hamilemiyim degilmiyim pek anlamıyorum kan testi yaptırmaktan vazgeçtik yarın doktora gidecegiz inşallah yarın bebişimi ve kalp atışlarını duyacagız senin nasıl gidiyor bulantıların falan varmı

iyiyim canım hamilelik iyi gidiyor aslında hamilemiyim degilmiyim pek anlamıyorum kan testi yaptırmaktan vazgeçtik yarın doktora gidecegiz inşallah yarın bebişimi ve kalp atışlarını duyacagız senin nasıl gidiyor bulantıların falan varmı

aa ne güzel yarın iyi haberlerini bekliyoruz o zaman benimde genelinde iyi geçiyor bide 15 mart bi gelse görebilsem bebişimi.ben dayanamayıp kan testi yaptırdım haftabaşı 8000leri bulmuş sevindim dünden beri mide bulantım var özellikle bugün tüm gün agızımın tadı hiç yoktu bi acayip yani birde gögüslerim acıyo sende var mı bulantı???

:nazar::emir_bebek:merhaba kızlar bende hayırlısıyla kasım annesi olucam.31 ocakta iğne vurulmuştum aylık mesigna ama korumamış.bu 3. gebeliğim dün akşam test yaptım çift çizgiyi görünce başta çok ağladım ama sonra kıyamam dedim.2si nasıl büyüyorsa rabbim sabrını verir daha yaşım küçük biraz zor olucak ama abbim yardımcım olur.iki kızım var biri 5 diğeri 2 yaşında testi yapmadan önce bütün gün içimde bulut geliyor diye bi ses vardıbu gece rüyamdada gördüm bir oğlum olucakmış sizlerin kaçıncı bebişleri kızlar :49::emir_bebek:

Back