- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
aynı fikirdeyim...yokk yer bulamıyorum bulduğum çok pahalı..düğün 17 temmuzda..en pahalı dönem tth nashira iyi gözüküyor ama kötü yorumlar varr..kafayı yicem...hangi yere baktıysam vazgeçiyorum..netin başında oturuyorum ruhum daralıyo artık...offff off..bi de nişanlım askerde..onun onayı alamayınca daha da zor..sonraya bıraksam pahalı olcak...valla herşey boş...nashirayagiderde pişman olursam çok üzülcem...offf off....
kızlar baktıkça emin olun kafa karışıklığından başka bişey olmuyor.bence bu kadar da büyütmeyin bu olayı.seçenekleri en aza indirin ve fikir sorun.siteden siteye gezdikçe otel sayıları fazlalaşıyor.ben şahsen yorumlara çok fazla takılmadım.çünkü en son listemde 3 otel kalmıştı.zaten belirlediğim özelliklere sahip otellerdi son kalanlar.onlar arasında seçim yaptım.
yani öle büyütmeyin çok fazla.daha çok iş var yapacak
arkadaşlar birşey sorcam biz tayin için geçen haziranda nikah yaptık ama düğünümüz temmuz 2011 de. bazı otellerin sitelerinde balayı çiftini işaretlediğimizde o tarihin belgelendirilmesi gerektiğini gördük.bu durumda bizimkinin üstünden 1 sene geçmiş oluyo yani nikah tarihinin nasıl olcak bu iş anlamadım :S
1- Rixos Sungate
2- Silence Beach Resort ( 29 mayıs 4 haziran lüks göl evleri 1618-TL )
3- Concorde De Luxe Resort
otelleri arasında kaldım karar veremiyorum(((
bu otellerde kalanlar var mı yardım lütfen
canım rezervasyon yaptırırken düğün daveyetin varsa ondaki tarihi gir.
otele giriştede yine davetiye yanında olsun ama evlenme cüzdanını gösterme.evde unuttuk dersiniz.
çünkü balayı paketlerinden son 1 ay içinde evlenmiş çiftler yararlanabiliyor.
yinede gittiğin otelin insiyatifine kalmış bişey canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?