- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ewet tranfer olayı da önemli bir detay. tur şirketleri belirli ücret katşılığı yapıyormuş. araştırıken öğrendim bende:)engin araştırmalarım sonucu ,biraz yardımcı olmak isterim,eğer havaalanına uzak bir otele gidiyorsanız bizim gibi(9 km) mutlaka trasfer olayını sorun sonra uçaktan inince nasıl gidicez diye düşünmezsiniz,ve uçak biletlerinizide tur firmasından alın uygun oluyor,otobüsle gitmeyi düşünmeyin bile hem 1,5 gününüz yolda geçiyor ve tur otobüsleri ,her otele yolcu bıraktıkları için çok dolaşıyorsunuz eziyet,ki ben uçaktan çok korkuyorum ama mecbur bineceğim
maxx royal...ben çok beğenmiştim ama belek denizi ile ilgili çekincelerim yüzünden belekten vazgeçince maxx royal iptal oldu ... Güral Premier Tekirova ya gidiyoruzzz
Nazlı sen hangi tarihlerde gidiceksin alva donna ya? ben standart oda ayırttım çünkü oda müsaitliği olursa zaten deniz manzaralı odaya alıyolar ve odadan sabah çıkıp akşam geri gireceğim için manzara çokta önemli değil zaten. Evet haziran gelsin biran önce
en son nişanlımla uçağa bindiğimde kollarını parçalamıştım korkudanewet tranfer olayı da önemli bir detay. tur şirketleri belirli ücret katşılığı yapıyormuş. araştırıken öğrendim bende:)
ay yok otobüsle biter mi yol bir de sıcak olacak zaten, bende korkuyorum uçaktan ama korkunun ecele faydası yok:)
bizde güral premiere gidiyoruzz5 eylülde gidip 5 gün kalıcaz...iyi bir seçim bencee
Rica ederim canım ne demek:13: Biz 5 haziranda düşünüyoruz nikahı o yüzen 6 haziranda giriş yapıp 11 haziranda çıkış yapıcaz ve 5 gece 6 gün fiyatı 1286 tl idi 15 tl de sigorta 1300 tl toplam anı tur un maksimum karta kampanyası var bu tutara 12 taksit yapıyo. card finans a 6 taksit bonus karta 9 taksit. Senin hangi tarihlerde gideceğinde önemli canım temmuz ağustos sa alanya aşırı kalabalık olur ve çok sıcak olur. MEsela dün tur da görüştüğümüz bey biz e kemer taşlık olduğu için oranın deniz suyu daha serin olur dedi. Bildiğim kadarıyla fiyatlarıda birbirine yakın dur bi daha bakıyımda netten
kızlar, balayımızı bugün belirledik ve aldık..Belek'teki Limak Atlantis Hotele gidiyoruz :76: 26 haziranda gidiyoruz 5 gece kalacağız.. bir an önce gelsin hazirann
en son nişanlımla uçağa bindiğimde kollarını parçalamıştım korkudanyine yanı şey olacak ama napim ki bu arada 9 değil km 90 inşallah kolaylıkla halledebilirsiniz,bizim romantizm bitti,tam aşkımla biraz yakınlaşıyoruz,benim aklıma hemen aaa aşkım perdelere güneşlik almalıyız,sonra kombiye dolap yaptırmalıyız ....diyorum herşey bitiyor:)napalım haziranda bol bol romantizm yaparız artık
ayyy ilk kezmi bineceksiniz,umarım kokrmazsın ben ,uçakta bambaşka bir kişilik oluyorum,nişanlıma bağrıyorum ,çağrıyorumbiz birlikte ilk kez bineceğiz uçağa, kardeşim anlatıyor enişte ablamla uçak yolculuğu pek tekin olmaz diye ama nişanlım hallederiz diyor.canım başına gelecekleri daha tam olarak bilmiyor:)
her nişanlı çiftte oluyor demekki aynı şeyler:)
ceylin balayının sözlük anlamı: nişanlılık sürecinde evlilik hazırlıklarıyla uğraşırken kaybolan romantizmi geri çağırma/canlandırma tatili değil miydi:)
kızlar benimde düğünüm 28 temmuzda olacak.balayı için önerilerinizi öğrenebilir miyim?daha karar vermedik ama alanyaya gitmeyi düşünüyoruz.
hangi tur şirketi ile ve ne kadar ücrete ayarladığınızı öğrenebilir miyim acaba?
kızlar benimde düğünüm 28 temmuzda olacak.balayı için önerilerinizi öğrenebilir miyim?daha karar vermedik ama alanyaya gitmeyi düşünüyoruz.
kızlar bizde voyage bellek randevu aldık 5 gece gidenler memnun ayrılmışlar 5 gece 1430 lira ediyo ama düğünüzmüzden bir gün sonra gidicez ilk günümüz evimizde geçicek:)
arkadaslar bana bi yardim edin nereye gidelim bilmiyoruz inanin bakmadim otel kalmadi ama arastirdimda sikayet.com diye bi site buldum otelerin sikayetleri liste halinde :) sonrasi malum kararsiz kaldim nereyi tavsiye ediyosunuz
25 31 temmuz arasi 2 kisi 1550tl romantik deniz gunes hersey dahil eglenebilecegiz bi ortam
oyle bi otel biliyosaniz her teklife açigim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?