- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Susesi De Luxe Resort Spa&Golf
Rixos Sungate Hotel
yada voyoge otelleri
sizce hangisi güzel arkadaşlar yada önerebileceğiniz farklı balayı otelleri var mı benim baktıkça artık kafam karıştı karar veremiyorum
Susesi De Luxe Resort Spa&Golf
Rixos Sungate Hotel
yada voyoge otelleri
sizce hangisi güzel arkadaşlar yada önerebileceğiniz farklı balayı otelleri var mı benim baktıkça artık kafam karıştı karar veremiyorum
cnm kafanı karıstırmak gibi olmasın ama eğer bütcen müsaitse
amara wing i tavsiye ederim altın puanlı ve 2010 un en iyi otelleri arasında,
aynı zamanda amara wing uluslararası bir sitede kemerde 116 otel arasında 1.sırada
yine aynı sekilde barut larayı da öneririm o da antalyadaki 223 otel arasında 3.sırada ve ödüllü otellerden...
biz alva donna yı tuttuk fakat okuduğum yorumlardan dolayı içime sinmedi bir türlü bütcem biraz daha müsait olsa amara wing i tutucam,onun yerine barut larayı düşünüyoruz bizde geç kalmadan yarın iptal ettiricez.
Hayret forumda bizden başka granadaya giden yok halbuki,yılbaşında bülent ersoy bayramdada gülşen falan çıkmış dandik bir otel diil yani,neden düşünmüyorsunuz kızlar merak ettim
biz de bugün bir hevesle alva donnayı iptal ettik ve maxx royala terfi ettik tabi bunun sonucu olarak da 4 geceye düşürdük tatili ,aranızda maxx royal'a gidicek olan var mı baska?
tabi sadece düşürmek de kalmadı cnm keske öyle olsa 600 daha verdik üstüne 2600 olduacıkcası benim içim acıdı verirken...
ama bu sefer de her zaman benim gönlümün olmasını düşünen nişanlımın gönlü oldu...umarım verdiğimiz parayı hakeder yoksa içime oturur yani...
alva donna için ise sonradan telefon aldık neden iptal ettirmek istediğimizi sordular ve yorumlara takılmamızı bu sene ve gecen sene cok çift gönderdiklerini 3000 kişi gidiyorsa 20 sinin kötü yorum yaptığını ,kendi kuzenlerini bile oraya göndermiş olduğunu söyledi bayan,doğru da aslında ama benim huyum kurusun!
evet bende dediğin gibi aquaparka bayıldım ya ordan cıkmam heralde
biz de bugün bir hevesle alva donnayı iptal ettik ve maxx royala terfi ettik tabi bunun sonucu olarak da 4 geceye düşürdük tatili ,aranızda maxx royal'a gidicek olan var mı baska?
için rahat olsun canım alva donna'nın standartından çok çok daha yüksek bir otel olacak.Bence çok iyi bir karar almışsınız değiştermekle.
Ets'de çalıştığım için ordan biliyorum.Mayıs ayında misafir almaya başlamadan önce ets çalışanlarını ağırlayacak
teşekkür ederim cnm,bana da ordan döndükten sonra bir bildirim yaparsan cok sevinirim:))
bir de bu alacartelar hakkında bir bilgin var mı servis ücretli diyorlar ne kadar oluyor tahmini?
ve ayrıca balayı çiftine özel olarak ayrı ayrı bizi arayıp ne istediklerimizi soracaklarmış ne isteyebilirm ki bilmiyorum :97:var mı fikri olan?
Bizde Voyage Belek'ten vazgeçmek zorunda kaldık malesef, bütçemizi çok fazla aştı, başka zaman artık inşallah :90:
Biz Havaalanına ve şehir merkezine yakın bir yer istediğimiz için ve belirli bir bütçe olduğu için Kervansaray Lara'ya karar verdik ve rezervasyonu yaptık sonunda
ETS'de yakınımız çalışıyor çok övdü özellikle gençler için ve balayı çiftleri için.
Bakalım inşallah övdükleri gibidir :90:
Bu arada ameliee canım sanada çok teşekkür ederim yardımların için
Hepimizin balayı çok güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?