- 17 Ocak 2009
- 6.632
- 8
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
canım çok sevindim karar vermene.umarım memnun kalırsın :80:
bende samimi söylüyorum seçtiklerinin içinden en iyisi Kervansaray Laraydı zaten.
İnşallah güzel bir balayı olur sizin için. :80:
biz de bugün bir hevesle alva donnayı iptal ettik ve maxx royala terfi ettik tabi bunun sonucu olarak da 4 geceye düşürdük tatili ,aranızda maxx royal'a gidicek olan var mı baska?
canım kişibaşı 15 € alınıyor ala cartelar için.
ama inan açık büfesi ala carte bile gerek bırakmaz.hem sıcak hem soğuktan ikişer açık büfe yapıcaklar,yoğunluk olmasın diye.
Sabah kahvaltısında mesala ekmek büfesi yok.Sen masana oturduğunda bütün ekmek çeşitlerinden oluşan sıcak ekmek sepeti geliyo masana.Çayını bile porselen bardakta altında ısıtıcısıyla getiriyolar.
o derece bişey olucak yani. :82:
gidersem yazarım mutlaka.inşallah memnun kalırsınız
cok teşekkür ederim canım ay cok sevindimbiz alacartelara pek bir meraklıydık da:)ücretli olması düşündürmüştü beni...neyseki hem fazla bir fiyat deilmiş hem de acık büfe kafi gelebilirmiş
merhaba bizde rixos sungate üzerinde çok düşündük ama bugün ETS Tur'a gidip
RİXOS LARES LARA'YA rezervasyon yaptırdık. 5 gece 6 gün umarım güzel geçer balayımız :)
slm kızlar bizde 11-17 temmuz arası maxx royaldeyiz.. şu telefonla arayıp çiftlerin isteklerini soruyorlar yaa aklınıza bişey gelirse paylaşın çünkü bende ne isteyeceğimi bilemiyorum... umarım hepimizin balayı çok güzel geçer...
bızde bugun crystal admırala rezervasyon yaptırdık eylul ayı ıcın :) bakalım nasıl bır otel cıkıcak cok heyecanlı :)
kızlar bizde club voyage'a rezervasyon yaptırdık
deluxe oda'da 6gün 5 gece
bızde bugun crystal admırala rezervasyon yaptırdık eylul ayı ıcın :) bakalım nasıl bır otel cıkıcak cok heyecanlı :)
bizde eylülde ordayızzben oteli çok beğendim..jollyturdan yaptırdık biz.inşallahh güzel geçerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?