- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günaydın arkadaşlar :) Haftanın son günü... Eee bu haftasonu nelere bakıyoruz?
sen gelinlik,kına kıyafetlerini aldın mı canım? Az bi zaman kalmış,nasıl heyecan durumu?
harika hayırlısı olsun canım...
teşekkür ederim canım.
eksiklerim az kaldı. ama tabi daha ev yerleştir falan o streslerimiz var
sipidiiiii valla en yakın takipçileriimherşeyin en ince ayrıntısı için topikler açtın allah razı olsun valla :)senin çok az kaldı Allah yardımcın olsun herrrrşey gönlünce olsun biz sonbahar gelinleri olarak düğünden sonrada evlilik tecrübelerini okumak isteriz...
Ay çok güzel valla ben düğün yaklaştıkça patlayacak bomba gibi hissediyorum :)))) hele nişanda terör estiriyordum, hep bişeyler eksik olacak kötü gidecek diye :86: ama dediğin gibi ne olacaksa zaten öyle oluyor ve olacakkk
zaten bana da önce nişan ders oldu
düğünde iyice akıllandım.bide evlilik eğitime gidiyoruz biz her çarşamda oda çok rahatlatıyor
Evlilik eğitimi ??:44:
evet canım aile danışmanları işte. sana anlatıyor bence çok faydalı oluyor kendini ve eşini tanıyorsun
bide facebook hesabı olanlar yarışmaya katıldım yardımcı olabilirlermi?
dekor ayna diye bi grupta gülen ayna resmine yorum yaptım:
en sondayım
gizem hakan yazan kiişnin yorumunu beğenebilir misiniz;?
Olur tabi beğenirim canım ne demek.
ayrıca ben bizim damat beye desem danışmana gidelim, hemen söyeleyeceği şeyi tahmin ediyorum "çocuklar duymasındaki meltem gibi başladın adamı hasta etmeeeeeeeeeeeee"
ben yarın şöölee bi gelinlik turuna çıkmayı düşünüyorum ama bakalım kısmet :82:
ben bu hafta arnica bora alıyım diyorum,best buyda indirime girmiş.Bir iki çeyizci gezerim.Bakalım artık nerde ucuza bulursam...
Ay çok güzel valla ben düğün yaklaştıkça patlayacak bomba gibi hissediyorum :)))) hele nişanda terör estiriyordum, hep bişeyler eksik olacak kötü gidecek diye :86: ama dediğin gibi ne olacaksa zaten öyle oluyor ve olacakkk
zaten bana da önce nişan ders oldu
düğünde iyice akıllandım.bide evlilik eğitime gidiyoruz biz her çarşamda oda çok rahatlatıyor
canikom o ne?
nereye gidiyosunuz?
nereye başvurdunuz? ilgimi çekti
biz gönül davet ile evleneceğiz.
onların hazırladığı bişeyextra bi yere gitmiyorz yani bedava :26:
hmm ben de acaba psikolojik danışmanların böyle bi hizmeti mi var diye düşünmüştüm
Hoş olsa da benim tatlı nişanlcığım biraz zor giderdi
[QUOTE
Ayy ben daha gelinlik bakmaya başlamadım
sen habire gelinlik bakmaya gitcem deyince bana bişeyler oluyooo :37:
[/B]
mutlaka canım aile danışmanlığı ile ilgili bile varç
ileride mesela çocuk oldu mu bile düşünüyrz aslında bizim bilmediğimiz bi çok şey varmış.
ilgi çekici ve hoş sohbet geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?