• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar
bugün kötüyüm yaa daha gece uyurken her yerimin ağrıdığını hissettim rüyamda hastaydım sabah kalktım midem kötü başım ağrıyo vücudumun hiç bi yeri tutmuyo gibi :( niye böyle oldu anlamadım.kahvaltı ettim biraz,bi ağrı kesici içtim şimdi geçer inş.gözlerimi zor açıyorum yoksa :5:

geçmiş olsun canım. şimdi sıcak diye heryeri açıyoruz ceyranda kalıyoruz üşütmüşsündür mutlaka. kocan izin versin sana bugün ewe göndersin.

geçmiş olsun canım. şimdi sıcak diye heryeri açıyoruz ceyranda kalıyoruz üşütmüşsündür mutlaka. kocan izin versin sana bugün ewe göndersin.

keşke verse ama bugün dükkanda diğer arkadaşlar yok benm yerime durcak biri de yok ondan bırakmazz bizimki iş delisidir önce iş gelir onun prensibinde :37:
buarada sabah bi hamile gördüm o hamiş tişörtlerden giymişti o kadar şekerki bayıldımm sizde giyin mutlka :)

Son düzenleme:
canım göbeğim çıksın ondan hiç şikayetçi değilim ama kilo çok alıcam galiba benn.. inan tek yediğim ekmek sabah kahvaltıda yediğim simit. öğlen hastanede pek bişey yiyemiyorum yemekler ağır geliyo. akşamda ekmeksiz yemek yiyorum. ama benim bünya böyle işte kilo almaya çok müsaitim. artık spora yavaş yavaş başlasam iyi olucak.

çok kilo almanın bebeğe herhangi bir faydası yok, dikkat et tabiki
ama senin bünyen kilo almaya müsait bir yapıdaysa 3. ayı bitirdikten sonra düzenli spora başlayabilirsin
hem hamilelikte spor çok tavsiye edilen bişey
ben sağlığıma kavuşuncaa başlicam inş

ben de en çok göbek çatlaklarından korkuyorum ya
normalde karnım düzdür, hiç göbeğim olmadı şimdiye kadar
bu yüzden çatlayabilir diye düşünüyorum:26:

Selam kızlar,

daphne , canım üzülme sakın.Vakti zamanı gelince zaten olur. Biraz keyfinize bakın,yaşımız daha erken nasıl olsa :)

Chitlenpic, geçmiş olsun canım, hemen ot çaylarını içmeye başla bence. Havalar aniden değişti.Dopingle kendini daha da kötü olma.

Penguencim, sana kilo yakışır ya,hamilelikten sonra verirsin zaten.Ye bol bol tombiş ol :)

ocwmays, canım çatlak kremleri varmış galiba.Hatta bepanten bile işe yarıyor diyorlardı.Bir araştır istersen.

İşler yogun fıstıklar,ara ara gelmeye çalışcam...

Selam kızlarr...

Chitlenbik geçmiş olsun canım... Kendine iyi bak...

Pingucum 3 aylık oluyorsun canım neredeyse olur o kadar... Onun o sevimliliği bambaşka... Hamilenin göbüşlüsünü makbuldür canımm... Çok hoşuma gidiyo benim maşallah top gibi bi göbüş oluyo ya... :nazar:

Ocwmays çatlaklar için doktorun krem söyler herhalde canım... Etraftan duyduğum kadarıyla millet kaç ay öncesinden hem göğüs hem de çatlak kremi kullanmaya başlıyor galiba...

Benim de biraz işler var yavrular müsait olunca ara ara gelirim...

Kızlar sonuç negatif :( Eşim çok üzüldü. Bebek istediğini biliyordum ama bu kadarını tahmin edemedim hiç. Bu arada adetim gecikti. Neyse kısmet değilmiş.

üzülme canım bizde düşünüyoruz bak aylardır deniyoruz ama daha çok erken olur elbette. rahat ol önemli olan o zaten düşünmemeye çalış yoksa streste çok önemli bir faktör.

Selam kızlar,
Sabah kalktım camlarımı sildim. Birde bu gün ilk kez yoğurt yapmayı denedim. Tarif için hem annemi hem de kayınvalidemi aradım. İkiside aynı tarifi verdi. Bende yaptım. Akşam saat 9 da olmuş olacak. Eşim yarım saat sonra gelecek ben masayı hazırlayayım. Öpüyorum hepinizi.

Kolay gelsin daphne... Güzel olur ev yapımı yoğurt:56:... Şimdiden afiyet olsun... Ben de yapmıştım bi kaç kere ama çok sulanmıştı, uzun süre tutunca sulanırmış...

merhaba kızlar

hava fıstık gibi , dün çalışmadık evden işleri hallettim ama evde durmak ne mümkün avm ye gittim :)

pazar gününede sevgili görümcemi amerikaya yolcu ettik ..

bugünde ofisteyim

bugün pek yazan yok sanırım :1:

kızlarr merhabalarrr
yine bi fırsatını buldum bi selam ve bi kaç havadis vereyim dedim sizlere:)
eşim yarın dönüyor bende 2 hafta sonra...
özledim sizleri..
uzun bi zamanım olmuyo ki geçmişi okuyayım... merak ediyorum:)
asıl haberime gelince reglm 5 gün geciktii:52::52: bu akşam test alıp yapıcam artık. hava değişikliği felan diye bu zamana kadar bekledim:27: dualarınızı eksik etmeyin:)) ilk fırsatta haberdar etmeye geleceğim. öptüm hepinizi:54::54:

kızlarr merhabalarrr
özledim sizleri..
asıl haberime gelince reglm 5 gün geciktii:52::52: bu akşam test alıp yapıcam artık. hava değişikliği felan diye bu zamana kadar bekledim:27: dualarınızı eksik etmeyin:)) ilk fırsatta haberdar etmeye geleceğim. öptüm hepinizi:54::54:

abooo kız söyleyip ne kaçıyosun meraklandırıyosun bizi
en yakın zamanda gelip bildiriver:)

kızlarr merhabalarrr
özledim sizleri..

o hayırlısı ya haberlerini bizden eksik etme beklemedeyiz
bu aralar kimse yok ne güzel di muhabbet
bende fazla giremedim yorgunluk var üzerimde anlayamadığım bi halde
umarım herkes iyidir

Günaydın herkese...
3 Gündür feci hasta yatıyorum, kalkıp suyumu dahi alamamak çok kötü... Çok şükür bugün dah iyiyim. Sizler nasılsınız bebişler???

Siyahdeniz haftasonu biraz moralsizdin cevap yazmamıştım ama umarım düzelmiştir aralar...

Canım sorduğun düşündüğün için çok teşekkür ederim. Anladımki bu erkeklerin hepsinde az da olsa bi odunluk var. Kavga ettik bağrıştık çağrıştık, hatta saçma sapan yeminler dahi ettik. Ne oldu ertesi gün hiç bişey yokmuş gibi canımlı cicimli arayı düzeltmeye çalışıyor. Ama benim umrumda bile değil. Konuşuyorum ama şöyle böyle ve resmi olarak gerekmedikçe susuyorum, eskiden işten gelince boynuna atlardım şimdi bi hoşgeldin yeter... Anladı hatasını binpişman, ama kolay kolay affetmeyeceğim yaptıklarını unutmayacağım.

günaydın bayanlar
sofişiimmm çok sevindm hadi hayırlısı olsun haberini bekliyoruz bizi çok meraklandırma müjdeyi ver hemen :65:
siyahdeniz anlıyorrum seni tatlım her evde oluyo bunlar mutlaka seni çok üzmüş sanırım ondan bukadar tepklisin eğer hatasını anlayıp tekrar yapmıcaksa sonunda,tepki vermek en iyisi yoksa bişi olmamış gibi devam etsek alışılmış bir durum gibi devam ederler.

Günaydın herkese...
3 Gündür feci hasta yatıyorum, kalkıp suyumu dahi alamamak çok kötü... Çok şükür bugün dah iyiyim. Sizler nasılsınız bebişler???

Geçmiş olsun. Kızlar yoğurdum çok güzel tutmuş. Bu gün hiç bir işim yok. Yarın teyzemler ve kız kardeşim gelecek. Bu günden sarma saracağım.

Günaydın herkese...

Geçmiş olsun. Kızlar yoğurdum çok güzel tutmuş. Bu gün hiç bir işim yok. Yarın teyzemler ve kız kardeşim gelecek. Bu günden sarma saracağım.

daphnecim valla ne güzel evde olmana rağmen ne güzel boş durmuyosun hiç özeniyorum sana vallahi :1:

Back