jelommm takma kafana böyle şeyleri maşallah senin de bebişin de sağlığı yerinde çok şükür.
kızlar cidden annelerimizin hamileliği ile bizim yaşantımız etkileniyo mu acaba?annem bana hamileyken 9 aya kadar her türlü işi yapmış hiç hamile gibi değildim der.doğduktan sonra da çok uslu bi bebkmişim cidden hayetım boyunca annemlere büyük bi sıkıntı vermedim ama kardeşime hamileyken annem çok çekti.9 ay mide yanması yaşadı kardeşim doğduktan sonra da hep hasta oldu.ve çok agresif bir bebekti.
o yüzden hamiş hanımlaaaaar ne yapıyoruuuuuuuuuuuuz kendimize ve ruh sağlığımıza dikkat ediyoruz.bol bol naz yapıyoruz ve kendimizi hiiiiiiiiiiiiiç üzmüyoruz.
bu arada muffinler pişti ama hamişlerimiz olduğu için resmini koymek istemedim.
Hamişlerim dualarımız sizinle inşallah doğumunuz da kolayca olup geçecek... Güzel güzel büyütüceksiniz bebişleri sonra onlar abi abla olcak geriden gelenlere... İçiniz ferah olsun...
Benim annem de çok kusmuş hamileyken ondan anlıyo zaten galiba :)
Jeloo şimdi babamın aşermesi şöyle oluyo galiba erkeklerde de eşleri hamile olduğunda kadınlık hormonu artmaya başlarmış... Anne gibi merhamet duyguları, sahiplenme,hassas davranma v.s. işte artıryormuş hormonların artmasıyla hatta tamam hamileler kilo alıyo yaerkeklerde kilo alırmış hamilelikte Horman kaynaklı bişey heral babamın aşermesi de hehehe Doktorum programında öyle dedi...2-3 ay önce bi doktor çıktı o dedi var ya ben onun yalancısıyım... Görümcem o zaman yeni doğum yapmıştı da dikkatli dinlemiştim... Erkekler de babalığa hazırlanıyorlar...
Hoşgeldin ne güzel sakinmiş bebekliğin zor olmuştur annen için eşi yanında olmayınca ama ne güzel deden ve babannen varmış yanınızda,
İçine doğmuş demekki Allah bir daha o acıları yaşatmasın
15 kişilikmi ay ay sen bugünden koşturmaya başlıycaksın desene hadi bakalım kolay gelsinn
valla canım ben zaten yemek bloglarına sürekli bakıyorum no problem ekleyebilirsintarifinide verirsin canımız isterse yapıweririz
mlsvt kız ne yapcan o kadar kişiye yaa kolay gelsin valla.
Saol canım benim,ilk defa yaşadım böyle bişey azıcık tırsma oldu tabii
Demekki etkiliyor sende benim gibi usluymuşsun,her hamilelik bir değilmiş demekki ilkinde sorun yaşamadıysan ikincide aynı olmuyormuş
Miraclecim koy resimlerini valla benim için sakıncası yok gözümüz gönlümüz açılır şöylee
mlsvt kız ne yapcan o kadar kişiye yaa kolay gelsin valla.
saol tatlım valla ben hala sakin sakin oturuyorum
akşam eşime aldırcam birşeyler tatlıyı,2 3 çeşitide akşamdan yapıcam. annemle kvalidemde 1 çeşit yapıp getiricekler olcak bitcek o yüzden rahatım böyle
Amin kimseye kaldıramıcağı yükler vermesin rabbim hiç kimseye acılar yaşatmasın.
bende bu yüzden artık ölüm korkusu oluştu her an ya ölürsem ya ölürlerse, hamileliğimde bu durum raydan çıkmasında, daha şimdiden ya kaybedersem ya sorun olursa fln kafayı yiyorum arada:18:
o zaman tarifini de vereyim canınız isterse evinizde yapar kocacıklarınızla yersiniz çayın yanında
Eki Görüntüle 439918
2 yumurta (mutlaka oda sıcaklığında olsun, şunu unutmayın yapacağınız kekin tüm malzemelerinin oda sıcaklığında olması çok önemli)
4 fincan şeker
2 fincan yoğurt
2 fincan sıvıyağ
6 fincan un
3 çorba kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı damla çikolata
Öncelikle malzemelerde geçenlerin hepsi kahve fincanıdır.
Yumurta ile şekeri, şeker eriyene kadar çırpın. Sonra sıvıyağ ve yoğurdu ekleyin ve çırpmaya devam edin. Unu ve kabartma tozunu eleyerek ekleyin ve çırpın. Kakaoyu da ekleyin. Son olarak damla çikolatayı ekleyin ve tahta kaşık yardımıyla karıştırın.
Bu tariften 16 tane çıkıyor, muffin kalıplarınıza önce kek kağıtlarını sonra hamuru yerleştirin. Kalanı bekletmenizde bir sakınca yok, çünkü hiçbirşey olmuyor. Diğerleri çıktığında kalıplarınıza kalanı döküp pişirebilirsiniz. Kalıplara döktüğünüz hamurun üzerine damla çikolata serpiştirin.
NOT:ben kakaoyu koymadan yarısını sade yaptım kakaoyu ekledim yarısı da kakaolu oldu.
12 kişi ağırlıycaksın hala oturuyosun maşallah çok rahat gördüm bugün senii
Gerçi destekçilerin varmış annenlerde yapıcaksa bir kaç çeşit yaparsın bugün ,amin canım kimseye vermesin
Ama böyle düşünme herşey olucağına varıyor gelen Allah'tan olunca boğazın düğümleniyor,bu şekilde düşünürsen hayatı korka korka yaşarsın çabuk kendine gel bakimm
eee 2 gün önceden halılar silkelendi toz alındı kapılar silindi, şimdi bi süpürürüm bide yemekleri yaparım o kadar.
yemekler içinde eşimi beklicem bazı şeyler aldırmam gerekli mecburen
korkarak yaşamak değilde insanın aklı ermiyor bazen o yüzden işin içinden çıkamıyor
nys kapattım bu konuyu
off benim adetlerim düzensiz ya bende habire nane, dereotu yutuyorum ağaç çıkcak içimden
benim kesin doğumum da zor olur herşeym zor oluyor zaten
Allah beni seviyor heralde, günahlarıma kefaret olsun diye dert veriyo, günahlarım siliniyo patır paatır
inş. tabi
dün doktora gittik kızlar bebişimi gördüm yine gelişimi normal dedi doktor. boyu uzamış biraz daha, kalp atışları hızlanmış maşallahbugünde devlet hastanesindeki doktoruma gidicem. memnun kalmazsam bidahaki sefer diğer doktora gidicem. bide dişçiye gidicem doktorum diş çektirebilirsin dolguda yaptırabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum yaa
Ooo sen önceden yapmışsın iyice temizliğini bitmiş oturabilirsinakşama yaparsın yarına tazecik olur,eksik mutlaka oluyor
Evet aklı ermiyor ama dünyanın düzeni bu işte Allah sağlık sıhhat versin sevdiklerimize
Doktora gitmişmiydin bunun için bak kafada kalmadı artık bendenane dereotu yemen iyi bişey ne güzel ağaç çıkarmı bilmem çıkarsada bendede meyve ağaçları çıkar
ay kızlar alakasız bişey söylicem ama.. KK da yan taraftaki reklamlarda bi adam çıkıyo koltukaltının terini gösteriyo ıyyy her gördüğümde midem bulanıyo yaa o reklam çıkınca hemen sayfa yeniliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?