2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Saol canım benim,ilk defa yaşadım böyle bişey azıcık tırsma oldu tabii
Demekki etkiliyor sende benim gibi usluymuşsun,her hamilelik bir değilmiş demekki ilkinde sorun yaşamadıysan ikincide aynı olmuyormuş
Miraclecim koy resimlerini valla benim için sakıncası yok gözümüz gönlümüz açılır şöylee

Hımm öylemi oluyomuş ilginç doktorlar diyorsa varmış demekki ya ben meyve istiyorum dünde yedim bir dolu bir tane ver dedi vermedim normalde yapmam böyle bişey ama annem onada ayrı tabak yaptı benden çok yedi maşallah, benim i,stemediğim şeyleri istesin bari ortak olmayalım

saol tatlım valla ben hala sakin sakin oturuyorum
akşam eşime aldırcam birşeyler tatlıyı,2 3 çeşitide akşamdan yapıcam. annemle kvalidemde 1 çeşit yapıp getiricekler olcak bitcek o yüzden rahatım böyle

Amin kimseye kaldıramıcağı yükler vermesin rabbim hiç kimseye acılar yaşatmasın.

bende bu yüzden artık ölüm korkusu oluştu her an ya ölürsem ya ölürlerse, hamileliğimde bu durum raydan çıkmasında, daha şimdiden ya kaybedersem ya sorun olursa fln kafayı yiyorum arada:18:

valla canım ben zaten yemek bloglarına sürekli bakıyorum no problem ekleyebilirsin tarifinide verirsin canımız isterse yapıweririz

mlsvt kız ne yapcan o kadar kişiye yaa kolay gelsin valla.

o zaman tarifini de vereyim canınız isterse evinizde yapar kocacıklarınızla yersiniz çayın yanında

2 yumurta (mutlaka oda sıcaklığında olsun, şunu unutmayın yapacağınız kekin tüm malzemelerinin oda sıcaklığında olması çok önemli)
4 fincan şeker
2 fincan yoğurt
2 fincan sıvıyağ
6 fincan un
3 çorba kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı damla çikolata
Öncelikle malzemelerde geçenlerin hepsi kahve fincanıdır.
Yumurta ile şekeri, şeker eriyene kadar çırpın. Sonra sıvıyağ ve yoğurdu ekleyin ve çırpmaya devam edin. Unu ve kabartma tozunu eleyerek ekleyin ve çırpın. Kakaoyu da ekleyin. Son olarak damla çikolatayı ekleyin ve tahta kaşık yardımıyla karıştırın.
Bu tariften 16 tane çıkıyor, muffin kalıplarınıza önce kek kağıtlarını sonra hamuru yerleştirin. Kalanı bekletmenizde bir sakınca yok, çünkü hiçbirşey olmuyor. Diğerleri çıktığında kalıplarınıza kalanı döküp pişirebilirsiniz. Kalıplara döktüğünüz hamurun üzerine damla çikolata serpiştirin.

NOT:ben kakaoyu koymadan yarısını sade yaptım kakaoyu ekledim yarısı da kakaolu oldu.

mlsvt kız ne yapcan o kadar kişiye yaa kolay gelsin valla.

valla hep klasik şeyler tek bildiğim şeyler
mercimek çorbası
zeytinyağlı barbunya
etli güveç(annem)
pilav
sarma(annem)
havuç tarator
amerikan salatası
patates püresi (belki)
salata

yine pasta yaparım

menüm bu büyükler gelicek o yüzden ağır menü lazımdı

bu arada miracle muffin harika görünüyor ellerine sağlık
bende hep pingu nun tarfiyle yapıyordum

Son düzenleme:

12 kişi ağırlıycaksın hala oturuyosun maşallah çok rahat gördüm bugün senii
Gerçi destekçilerin varmış annenlerde yapıcaksa bir kaç çeşit yaparsın bugün ,amin canım kimseye vermesin
Ama böyle düşünme herşey olucağına varıyor gelen Allah'tan olunca boğazın düğümleniyor,bu şekilde düşünürsen hayatı korka korka yaşarsın çabuk kendine gel bakimm

Selam canlar...
Ay gırer gırmez pıngunun dedıgı vıdeoya baktım ben nasıl kacırdım haberlerde ılk kez sımdı gordum kendıme gelemıyorum ya...
Ocakta yemek vardı onu unuttum nasıl kostum gorsenız...

Dun aksamkı deprem cok kotuydu tam yenı dalacaktım yatak o kadar cok sallandı kı anlatamam, bu gece esım yok cok korkuyorum ıstanbuldan zıyade en cok bız hıssettık depremı, aksam aglaya aglaya uyudum resmen...

Aksama esıme yemesı ıcın poğaca yapıcam yemeklerı ayarlıycam ben gelesıye kadar da sızın mesaınız bıtıyor bır turlu tadınca sohbetlere katılamıyorum
Optum sımdılık erken bıterse ıslerım damlıycam hemen

Miracle ellerine sağlık damla çikolatalı süper görünüyorlar
Tarifi alıntı yapıyım hemen çok güzel kabarmışlar afiyet olsun

Kızlar canınız çekmesinn ben de bugün basma pide yapayım diyorum dün yapacaktım taze nane bulamadım bugün artık inşallah... Bol soğanlı peynirli taze naneli filan... Senin fırının var, senin fırın şöyle, senin fırın böyle cart curt dedikleri için baya bi soğumuştum fırına ama fırınımla da barış ilan edicem... Kayınvalidem de sağolsun herşeyi senin fırında yaparız şöyle ederiz dediği için ayy stres oldum yine...

eee 2 gün önceden halılar silkelendi toz alındı kapılar silindi, şimdi bi süpürürüm bide yemekleri yaparım o kadar.
yemekler içinde eşimi beklicem bazı şeyler aldırmam gerekli mecburen
korkarak yaşamak değilde insanın aklı ermiyor bazen o yüzden işin içinden çıkamıyor
nys kapattım bu konuyu

off benim adetlerim düzensiz ya bende habire nane, dereotu yutuyorum ağaç çıkcak içimden

Ooo sen önceden yapmışsın iyice temizliğini bitmiş oturabilirsin akşama yaparsın yarına tazecik olur,eksik mutlaka oluyor
Evet aklı ermiyor ama dünyanın düzeni bu işte Allah sağlık sıhhat versin sevdiklerimize
Doktora gitmişmiydin bunun için bak kafada kalmadı artık bende nane dereotu yemen iyi bişey ne güzel ağaç çıkarmı bilmem çıkarsada bendede meyve ağaçları çıkar

miracle muffinler çok güzel görünüyo ellerine sağlık canım. bende yapıyorum ama tarifi aklımda değil mlsvt benim tarifle yapıyomuş bak. beğeniyomusun kız güzel oluyomu

dün doktora gittik kızlar bebişimi gördüm yine gelişimi normal dedi doktor. boyu uzamış biraz daha, kalp atışları hızlanmış maşallah bugünde devlet hastanesindeki doktoruma gidicem. memnun kalmazsam bidahaki sefer diğer doktora gidicem. bide dişçiye gidicem doktorum diş çektirebilirsin dolguda yaptırabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum yaa

Selam kızlar,

benim kesin doğumum da zor olur herşeym zor oluyor zaten
Allah beni seviyor heralde, günahlarıma kefaret olsun diye dert veriyo, günahlarım siliniyo patır paatır
inş. tabi

Buna bardağın dolu tarafından bakmak denir hayran kaldım hayata bakış açına tatlımmm . Bu arada giremiyorum uzun süredir bebiş nasıl?

Canım ya sizleri görünce bende çok istiyorum bebiş. Bende pazartesi kadın doğun doktoruna gideceğim. Bakalım bir sorun var mı? Bu arada akşama arkadaşlar yemeğe çağırdı. Bende giderken bir şeyler yapıp götüreyim diyorum fikri olan var mı?

merhabaa kızlaaar, ben gece hiç uyumadım, yemekten sonra eşimle çay içmiştik beni acayip etkiliyor uyuyamıyorum, birde bi önceki gün çok uyumuştum zaten haliyle bir damla uyku girmedi gözüme, sabah eşimin iş saatini bekledim kahvaltı hazırladım beraber kahvaltı yaptık ben sonra yattım ama bu seferde sıcaktan uyandım. nasıl bir sıcak var bugün anlatamam, kapıyı pencereyi açtım ama sıcak sıcak esiyor :2: biz bu yaz yandık yandıkk..

herkes annesinin hamileliğinden bahsetmiş, ben anneme çok çektirmişim, doğumumda zor olmuş gece 11 gibi sancılanmaya başlamış, sabah ezanıyla doğmuşum, o zamana kadar şiddetli sancı çekmiş. doğduğumda da mosmormuşum, doktor şöyle bi bakmış bana bu nasıl sinirli bi çocuk böyleeee demiş, sinirinden çatlayacakmış demiş bebekliğimde çok yaramazmışım, geceleri uyumazmışım babam yataklarının üstüne beşik yapmış (tavandan) gece ağladıkça ayağıyla itekleyerek sallarmış beşik durana kadar bekler duruncada aşağı kafamı uzatıp annemle babama bakar gülermişim. ve daha yaşım dolmadan yürümeye başlamışım, annemgil korkup doktora götürmüş bu emeklemeden kalkıp yürümeye başladı diye bi görsen diyor evin içinde yerden bitme bişey yürüyor çok komikti diyor.. yürümeye başlar başlamaz da bezime yapmamaya başlamışım, daha bir yaşındaydın gece kalkıp pıt pıt pıt yanımıza gelip ayağımdan çekiştirirdin diyor, önce anlamamışlar sonra bakmışlar ki bezime yapmıyorum, götürmüş wc ye yapmışım, ve ondan sonra hep gidip söylemişim, hiç beze yapmamışım.

ama annem der senden sonra iki erkek büyüttüm ama senin gibisini görmedim, kaç çocuk büyüttün derlerse 12 diyor. landfloves 10 çocuğa bedeldi diyor, diğerlerinde çocuk büyüttüğümü bile anlamadım diyor. bana kızdığı zamanki bedduası hep Allah sana senin gibi çocuk versin demekti. o sana yeter zaten görürsün derdi.

gereçekten de benden küçük erkek kardeşim o kadar sessizdi ki, halada sessizdir, kafasına vur ekmeğini al. sokakta çocuklarla kavga eder gelirdim, beni babama şikayet ederlerdi, babam onların yanında kızmış gibi yapar onlar gidincede aslan kızım benim helal olsun sana iyi yapmışsın derdi gider erkek kardeşimi dövenleri döverdim. ohooo daha anlatmakla bitmez

gittim doktora tatlım ya aptal doktor pcos dedi doğum kntrl vermişti için içinden çıkmak için, sonra baya araştırdım ettim hormon sonuçlarıma göre aslında pcos da değilim karışık işte bende işte bitkilere verdim kendimi nane,dereotu sonra bile bal,tarçın,çörekotu yiyorum, bi kaç aydır daha düzenli gibi adetlerim hayırlısı bakalım

bitti temizlik,rahatımda yorgunluk var üstümde baş ağrısı pff

landfloves çok güldüm yaaa demek beşik durunca bide aşağı bakp gülüyodun hee hey Allahım yaa. benim kardeşimde 10 aylık yürümüş bide kısacık boyu vardı Ben sakinmişim ama çok konuşurmuşum. Sürekli bişeyler sorarmışım anlatırmışım annemde sabırla dinlermiş beni kıyamam. Arkadaş çevrelerinde ilk çocuk bendim herkes çok severmiş beni annemin sabrına şaşarlarmış nasıl her dorduğuna cevap veriyon diye.

ay kızlar alakasız bişey söylicem ama.. KK da yan taraftaki reklamlarda bi adam çıkıyo koltukaltının terini gösteriyo ıyyy her gördüğümde midem bulanıyo yaa o reklam çıkınca hemen sayfa yeniliyorum.

ayhh çok güldüm

kızlar bide birşey sorcam bu nick değiştirmeyi nasıl yapıyoruz? biri bana yardımcı olabilirmi özel msj atsın

aaa ben asıl konuyu anlatmayı unuttum dün bi anda çıktım,
karşı komşum çay içmeye çağırdı apartmandan biri daha vardı daha önce kimseyle görüşmemiştim bi karşıdaki biliyorum fln
herneys gittim üst katımda oturan kadında gelmiş annem yaşında fln iyi birine benziyordu ama apartmanın merak konusu olmuşum
8 aydır yüzünü göremedik merak ettik vs vs. dedim yerimde duramıyorum evimde olmuyorum çoğu zaman
herkesin bi derdi ben olmuşum göz süzmeler sormalar fln çapraz sorguya alınmış hissettim kendimi pek gidip gelmemde işte maksat muhabbet olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…