Selamunaleykum kardeslerım...
Gorusmeyelı nasılsınız?
Haftasonu sınavım vardı cok streslıydım 8 dersten 2 gun calısmayla 3 dersı anca verebıldım ama buna da sukur dıyorum, kalan 5 dersım ıcın de eylulde sınava gırecegım...
Resmen calısmamak ıcın ınat ettım ıstemıyorum dıye ayak dıredım dıyebılırım psıkolojık sanırım...
Az once de doktordan geldım o gunden berı kendımı toparlayıp gıdememıstım tekrar beta yaptırdım sukur kı 0 cıktı, folık asıt yazdı doktorum hersey yolunda dedı, gerısı zamana kalmıs artık...
Gecmıs zıyadesıyle bırıkmıs, kac gunde bıter bılmıyorum
ne güzel ya yetiştirebiliyosunuz
benim balkonum uygun değil, daha gzel bir ev nasip olursa ben de istiyorum çiçek böcekle uğraşmayı
kızlar eşim bana domates fidesi almış demiştim ya, işte onları diktim, ancak toprak, saksı ayarlayabildim. arka balkonuma koydum hepsini. saat başı gidip bakıyorum nerdeyse büyümüşler mi diye, bide domates verirlerse nasıl kıyıpta koparabilirim bilmiyorum
Eki Görüntüle 439222
Kanda gebelık durumu canım...
Gebelık ıstedıgımız ıcın folık asıde hamıle kalmadan once baslamak ıstedım doktorumda oyle uygun gordu...
Sen nasılsın bu arada canım?
Dipcik gibiyim,bomba gibiyim,ne zamandır gelemiyodum.İşleri kolayladım.Şu aralar iş gelmezse iyi olur,az dinleniyim :)
Sınavlarını niye takıyorsun canım ya,allahın izniyle bütünlemede kesin verirsin. Benim pozitif arkadaşıma ne olmuş böle.Keyfini kaçıran başka bişiler mi var yoksa?
Allahın izniyle sağlıklı bir bebişiniz olur canım.İzmire ne zaman geliyon? Nasıl gidiyor bakalım,börekler sarmalar :)
Oh oh ne guzel, epeydır yoktun sende gozum aradı senı hep buralarda...
Bu sene son senem canım bı ıkı ders ıcın sene uzatmadan mezun olmak ıstıyorum ınsallah...
Senın haberın yok canım, bu pozıtıf arkadasın gecen ay kımyasal gebelık gecırdı, herkesın atlatma bıcımı farklı sanırım benım kı bıraz uzun surdu, kendımı cok hazırlamıstım cunku, neyse Rabbım saglık versın olur ınsallah....
Izmıre nısan ortasında geldık canım, 10 gun kaldık bı daha ınsallah sonabahar gıbı gelıcez kısmetse...
SOrma o sarmaları boreklerı cok kılo aldım ya bı baslıyorum rejıme bı bırakıyorum derken kısır dongu oluyor...
Ahsencım hangı bolume kayıt yaptırdın canım?aydasu ben de sınavlara giremedim bu sefer hastalığım yüzünden
, başörtü yasağı kalkar kalkmaz bu yıl kayıt oldum ben de, ilk senem yani
gerçi 4 yıllık üniversite mezunuyum da tc tanımıyor benim avrupalı üniversitemi
neyse ben gecen dönem hiç çalışmadım, hatta herkes sınav için harıl harıl çalışmaya kapanmışken ben buralarda fink atıyodum
ama biliyo musun not ortalamam o kadar yüksek geldi ki başarı onur belgesi verdiler
zeki miyim neyim
MAsallah dıyım herkesın harcı degıl onur belgesı, pekı nasıl verdıler donem bıtmeden eve mı gonderdıler hıc almadıgım ıcın merak ettım
Bu arada canım okudum sımdı basına gelenlerı, gercekten kotu olmus, sımdı ıyısındır ınsallah...
benim için aklıma gelmedi valla cevapları yazmak ilk gün migrenim tuttu zaten mide bulantısından soruları bile görmedim gözüme güzel gözükeni ikinci günde hava çok güzeldi bir an önce bitirip çıkma derdindeydim .
ben galiba tembel bir insanım..
kızlar eşim bana domates fidesi almış demiştim ya, işte onları diktim, ancak toprak, saksı ayarlayabildim. arka balkonuma koydum hepsini. saat başı gidip bakıyorum nerdeyse büyümüşler mi diye, bide domates verirlerse nasıl kıyıpta koparabilirim bilmiyorum
Eki Görüntüle 439222
landfloves'ın domataları gibi saksıda canım... Bi yaz annem bahçe yapmıştı bağ evinde ordan gördükten sonra aklıma koymuştum bahçem olsun diye... Toprak çok bereketli bi kaç kök sebze bile olsa bütün hafta yiyeceğin çıkıyo... Bi köşede durunca rahatsız etmez...
benim için aklıma gelmedi valla cevapları yazmak ilk gün migrenim tuttu zaten mide bulantısından soruları bile görmedim gözüme güzel gözükeni ikinci günde hava çok güzeldi bir an önce bitirip çıkma derdindeydim .
ben galiba tembel bir insanım..
Aydasu hoşgeldinn... Dersler filan hepsi geçer giderönemli olan psikolojik boşver sen iyi ol da...
Landfloves benim de var biberlerim bi de maydonoz ektik saksıya maydonozlar az çıktı biraz da biberler çiçekte daha :) Bi de patlıcam istiyodum ama almadık daha
Hoşgeldin
Kalan dersleri hiç kafana takma o zamana kadar çalışırsın verirsin,
Doktora gitmen iyi gelmiştir sana folikinide iç yararı olucak Allahım sana çok güzel bir bebiş versin yakında gelir merak etmee
Aydasu hoşgeldinn... Dersler filan hepsi geçer giderönemli olan psikolojik boşver sen iyi ol da...
Landfloves benim de var biberlerim bi de maydonoz ektik saksıya maydonozlar az çıktı biraz da biberler çiçekte daha :) Bi de patlıcam istiyodum ama almadık daha
Bi de soğanım var unutmuşum soğancıklarımı üzülcekler sonraBahçe gibi oldu balkon bütün yaz bol bol yeriz artık
Ben limon ağacı yetiştirmek istiyorum, ama sıcak bir ortam gerekiyor sanırım.. Sizin oralar sıcak canım, balkonunda geniş ne güzel olur..
Ahsencım hangı bolume kayıt yaptırdın canım?
MAsallah dıyım herkesın harcı degıl onur belgesı, pekı nasıl verdıler donem bıtmeden eve mı gonderdıler hıc almadıgım ıcın merak ettım
Bu arada canım okudum sımdı basına gelenlerı, gercekten kotu olmus, sımdı ıyısındır ınsallah...
Yok be canım tembellık degıl de bı yerden sonra bıkkınlık gelıyor ınsana bu sınavlardan cok zevksız evde calısmak...
Hem yapabılcek bıseyın yok kı mıgren tuttu mu dunyayı gormez ınsanın gozu... Annemden bılıyorum cok cektı mıgrenden...
Merhabalar, sız de hosgeldınız...
Evet oyle ınsan ıyı olduktan sonra etrafındakı herseyı neseyle karsılıyor...
Jeloooo :)
Evet canım butte verecegıme ınanıyorum ınsallah...
Allah razı olsun canım, Rabbım aratmadan versın ısteyenlere ınsallah...
Sen nasılsın bebıs napıyor
Bulantın falan var mı
benim evim cadde üzeri ve yan apartmanımız aile apartmanı, 5 tane daireleri var ama yaklaşık 60-70 kişi yaşıyolar :S
herşey silkeliyolar ne bulurlarsa atıyolar pisler yani
her gün balkonuma çamaşırsulu su döküyorum desem abartmış olmam
ıyykk o balkondan bişey alıp yer miyiz sence?
sen bilmiyosun bir sabah uyandığımda balkonumda komple saç kıllarıyla karşılaştım
saç kesme partisi yapıp bütün veledlerin saçlarını kesmişler ve silkelemişlerdi
ayy Allahhıııımm yine aklıma geldi o korkunç manzara
ayyy uurbocee sende mi seviyorsun demekki. benim mutfak balkonumda nane, soğan ve sarımsak var, toplayıp toplayıp yiyorum onları.
kalp kalbe karşıymış hissettin mi naaptın? biraz önce bende dolapta kalan son limonumun çekirdeklerini çıkarıp minik bir saksıya gömdüm, balkonumda güneş gören bir yere koydum şimdi, inşallah çıkar. bende çok istiyorum limon ağacımın olmasını, ama dediğin gibi sıcak yer sever limon ağacı, sıfırın altında yaşayamıyor, bizim memleket uygun bu konuda, ama sende istiyorsn kışın evin içine alırsın bence. ben de öyle yapacam
aydasu iyiyim canım, senden de yemek tarifleri bekliyoruz en yakın zamanda.
ne iyi yapmışsın, ailen getirir unutmazlar inşallah. sizin orda pazarlarda fide satılmıyor mu? ben nanelerimin saplarını gömdüm öyle çıktı, maydonoz yetiştirmeyi sevmiyorum çok az oluyor bir toplamada bitiyor diye :) pazardan da minik minik soğan almıştım onları gömmüştüm saksılara.
evime kağıt geldi, onur belgenizi bilmem ne bürosundan alabilirsiniz diye, bir de dekanın tebrik mektubu
ama ben gidip almadım daha doğrusu o sıralarda gitmeye fırsat bulamadım
mmm o olaya gelince hala sindrebilmiş değilim, yasal olarak hakkımı savunucam peşlerindeyim asla bırakmam
ondan sonra çok feci ataklar geçirdim düzelemedim
allahtan iki üç gündür iyiym hamdolsun
kalp kalbe karşıymış hissettin mi naaptın? biraz önce bende dolapta kalan son limonumun çekirdeklerini çıkarıp minik bir saksıya gömdüm, balkonumda güneş gören bir yere koydum şimdi, inşallah çıkar. bende çok istiyorum limon ağacımın olmasını, ama dediğin gibi sıcak yer sever limon ağacı, sıfırın altında yaşayamıyor, bizim memleket uygun bu konuda, ama sende istiyorsn kışın evin içine alırsın bence. ben de öyle yapacam
Aydasum iyiyim çok şükür seninde iyi olmana sevindim buraya uğra keyfin yerine gelsin azıcık
Benim hamilelik belirtim yok habire soruyolardı yok yok diyordum bugün biraz miğde bulantım var miğde dönüyorr
Canım habire şeftali çilek kayısı bunları yemek istiyor,yemek yemesemde olur birtek bunları yiyim yeter kimse şeftali çilek demesin canım çekiyorr
ayyy uurbocee sende mi seviyorsun demekki. benim mutfak balkonumda nane, soğan ve sarımsak var, toplayıp toplayıp yiyorum onları.
aydasu iyiyim canım, senden de yemek tarifleri bekliyoruz en yakın zamanda.
ne iyi yapmışsın, ailen getirir unutmazlar inşallah. sizin orda pazarlarda fide satılmıyor mu? ben nanelerimin saplarını gömdüm öyle çıktı, maydonoz yetiştirmeyi sevmiyorum çok az oluyor bir toplamada bitiyor diye :) pazardan da minik minik soğan almıştım onları gömmüştüm saksılara.
Iyıyım ıyıyım canım cok sukur...
Hadı ya ne guzel kız naz yapıyon mu esıne, tadını cıkartın valla
Hadı sen de bahsetme o meyvelerden bosver kurtlu onlar zaten suan yanında yoksa cekmesın canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?