2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aydasu ben de sınavlara giremedim bu sefer hastalığım yüzünden
, başörtü yasağı kalkar kalkmaz bu yıl kayıt oldum ben de, ilk senem yani
gerçi 4 yıllık üniversite mezunuyum da tc tanımıyor benim avrupalı üniversitemi

neyse ben gecen dönem hiç çalışmadım, hatta herkes sınav için harıl harıl çalışmaya kapanmışken ben buralarda fink atıyodum
ama biliyo musun not ortalamam o kadar yüksek geldi ki başarı onur belgesi verdiler
zeki miyim neyim

Son düzenleme:
benim için aklıma gelmedi valla cevapları yazmak ilk gün migrenim tuttu zaten mide bulantısından soruları bile görmedim gözüme güzel gözükeni ikinci günde hava çok güzeldi bir an önce bitirip çıkma derdindeydim .

ben galiba tembel bir insanım..

Aydasu hoşgeldinn... Dersler filan hepsi geçer gider önemli olan psikolojik boşver sen iyi ol da...

Landfloves benim de var biberlerim bi de maydonoz ektik saksıya maydonozlar az çıktı biraz da biberler çiçekte daha :) Bi de patlıcam istiyodum ama almadık daha

Hoşgeldin
Kalan dersleri hiç kafana takma o zamana kadar çalışırsın verirsin,
Doktora gitmen iyi gelmiştir sana folikinide iç yararı olucak Allahım sana çok güzel bir bebiş versin yakında gelir merak etmee

Bi de soğanım var unutmuşum soğancıklarımı üzülcekler sonra Bahçe gibi oldu balkon bütün yaz bol bol yeriz artık

ne güzel ya yetiştirebiliyosunuz
benim balkonum uygun değil, daha gzel bir ev nasip olursa ben de istiyorum çiçek böcekle uğraşmayı

ne güzel ya yetiştirebiliyosunuz
benim balkonum uygun değil, daha gzel bir ev nasip olursa ben de istiyorum çiçek böcekle uğraşmayı

landfloves'ın domataları gibi saksıda canım... Bi yaz annem bahçe yapmıştı bağ evinde ordan gördükten sonra aklıma koymuştum bahçem olsun diye... Toprak çok bereketli bi kaç kök sebze bile olsa bütün hafta yiyeceğin çıkıyo... Bi köşede durunca rahatsız etmez...

Bayıldım canım bayıldım, cok ortak noktamız var kız senınle, memleketten annemler gelcek gıbı ınsallah ona tembıhledım bana nane, soğan getır ekcem dıye ben de kendı capımda feslegen ektım, bugun markette pespembe saksı gordum dayanamdım aldım bı tane daha feslegen dıkeyım barı
Kesınlıkle kıyamassın domateslerın olunca dıyım sana

Ben limon ağacı yetiştirmek istiyorum, ama sıcak bir ortam gerekiyor sanırım.. Sizin oralar sıcak canım, balkonunda geniş ne güzel olur..

benim evim cadde üzeri ve yan apartmanımız aile apartmanı, 5 tane daireleri var ama yaklaşık 60-70 kişi yaşıyolar :S
herşey silkeliyolar ne bulurlarsa atıyolar pisler yani
her gün balkonuma çamaşırsulu su döküyorum desem abartmış olmam
ıyykk o balkondan bişey alıp yer miyiz sence?
sen bilmiyosun bir sabah uyandığımda balkonumda komple saç kıllarıyla karşılaştım
saç kesme partisi yapıp bütün veledlerin saçlarını kesmişler ve silkelemişlerdi
ayy Allahhıııımm yine aklıma geldi o korkunç manzara

Yok be canım tembellık degıl de bı yerden sonra bıkkınlık gelıyor ınsana bu sınavlardan cok zevksız evde calısmak...
Hem yapabılcek bıseyın yok kı mıgren tuttu mu dunyayı gormez ınsanın gozu... Annemden bılıyorum cok cektı mıgrenden...

Merhabalar, sız de hosgeldınız...
Evet oyle ınsan ıyı olduktan sonra etrafındakı herseyı neseyle karsılıyor...

Jeloooo :)
Evet canım butte verecegıme ınanıyorum ınsallah...
Allah razı olsun canım, Rabbım aratmadan versın ısteyenlere ınsallah...
Sen nasılsın bebıs napıyor
Bulantın falan var mı

Bi de soğanım var unutmuşum soğancıklarımı üzülcekler sonra Bahçe gibi oldu balkon bütün yaz bol bol yeriz artık

ayyy uurbocee sende mi seviyorsun demekki. benim mutfak balkonumda nane, soğan ve sarımsak var, toplayıp toplayıp yiyorum onları.

Ben limon ağacı yetiştirmek istiyorum, ama sıcak bir ortam gerekiyor sanırım.. Sizin oralar sıcak canım, balkonunda geniş ne güzel olur..

kalp kalbe karşıymış hissettin mi naaptın? biraz önce bende dolapta kalan son limonumun çekirdeklerini çıkarıp minik bir saksıya gömdüm, balkonumda güneş gören bir yere koydum şimdi, inşallah çıkar. bende çok istiyorum limon ağacımın olmasını, ama dediğin gibi sıcak yer sever limon ağacı, sıfırın altında yaşayamıyor, bizim memleket uygun bu konuda, ama sende istiyorsn kışın evin içine alırsın bence. ben de öyle yapacam

aydasu iyiyim canım, senden de yemek tarifleri bekliyoruz en yakın zamanda.
ne iyi yapmışsın, ailen getirir unutmazlar inşallah. sizin orda pazarlarda fide satılmıyor mu? ben nanelerimin saplarını gömdüm öyle çıktı, maydonoz yetiştirmeyi sevmiyorum çok az oluyor bir toplamada bitiyor diye :) pazardan da minik minik soğan almıştım onları gömmüştüm saksılara.

evime kağıt geldi, onur belgenizi bilmem ne bürosundan alabilirsiniz diye, bir de dekanın tebrik mektubu
ama ben gidip almadım daha doğrusu o sıralarda gitmeye fırsat bulamadım

mmm o olaya gelince hala sindrebilmiş değilim, yasal olarak hakkımı savunucam peşlerindeyim asla bırakmam
ondan sonra çok feci ataklar geçirdim düzelemedim
allahtan iki üç gündür iyiym hamdolsun

Aydasum iyiyim çok şükür seninde iyi olmana sevindim buraya uğra keyfin yerine gelsin azıcık
Benim hamilelik belirtim yok habire soruyolardı yok yok diyordum bugün biraz miğde bulantım var miğde dönüyorr
Canım habire şeftali çilek kayısı bunları yemek istiyor,yemek yemesemde olur birtek bunları yiyim yeter kimse şeftali çilek demesin canım çekiyorr

Canım ya bişeyler yetiştirmeyi bırak kapını bile açma o zaman mümkünse havalandırmak için bile açma... Hatta o taraftan perdeni bile açma... Ne terbiyesizlikmiş öyle ya hayret doğrusu... apartman yaşamına adapte olamamış insanlar heral...

Valla yaptım yaptım sınav sonrası eklıcem dıye attım arsıvıme hepsını
Kız o degıl de artık hamıleler var resımde ekleyemıcem goruyon mu canları ceker dıye
Yok dedıgın gıbı maydonoz bereketlı olmuyor...
Ben burda esım olmadan pazara gıdemıyorum canım cok uzak ve pek tekın degıl o taraflar hep marketten alısverıs yapıyoruz.

Hey masallah canım, bute gırcek durumda olursan gırersın olmadı seneye tekrar yaparsın bebek ıyı olsun da canım...
Hakkınızı arayın tabı, ınsan korkuyor devlet hastanesıne gıtmeye...

Ben ozelde calısırken hastalara el pence dıvan dururduk, devlette duz mantık yerım sabıt dıye dusunuyorlar...

Hayalim biraz geniş bool güneş gören bir balkonda,renkli, çiçekli bir masa örtüsü olan bir masa, yanında küçük bir limon ağacı ve ben kitabımı okuyup kahvemi yudumluyorum.. Mümkünse manzaram deniz olsun İşte sen balkonun fotolarını gösterince aklıma geldi yine

Iyıyım ıyıyım canım cok sukur...
Hadı ya ne guzel kız naz yapıyon mu esıne, tadını cıkartın valla
Hadı sen de bahsetme o meyvelerden bosver kurtlu onlar zaten suan yanında yoksa cekmesın canın

Benim de mutfak balkonumdalar... benim en büyük balkonum mutfak balkonu bi de L gibi köşede kullanılmayan yer var orası bizim bahçe oldu Maydonozu genel kültür olsun diye almıştık İlk çıktıklarında hatta hiç maydonoza bile benzemiyolardı üzülmüştük çıkmıcak bunlar başka bişey çıktı herhalde diye ama büyünce baya maydonoz oldular Yavaş yavaş büyümeye uğraşıyolar teyzesi... Bi de karpuz tohumumuz vardı ama ekmedik onu yazık kökü saksıda kendi dışarda kalacak yazık olacak diye öyle duruyo bakalım ekeriz onu da bi yerlere :) Çocuğumuz gibi yaw eşim her akşam gelince önce onları soruyo suladın mı diye

Yaptım geçen hafta çilek istedim 23:15 civarı olsada yesek dedim,şimdimi ciddimisin bak cidden istiyosan şakamı yapıyosun yoksa dedi yok yok ciddi dedim
Gecenin bir yarısı gitmiş bulmuş yedim 5 tane ee niye yemiyosun daha dedi,eh dedim bunlarda yarına kalsın Yarın yine alırım diyo ay alem bu erkekler
Evde bir dolu bu meyvelerden sabahda çantama zorla koydu yemem dedim ama iyiki koymuş yedim yemekten sonra
Benim canım hep meyve istiyor genelde kırmızı meyveler ne acayip bir insanım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…