2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Eltilerden konu acilmis biz su an eltle tatilde egleniyoruz havuza denize giriyoruz darisi basiniza

benim 2 tane kaynım var. İkiside eşimden büyük. biri eşinden ayrılmış 3.sınıfa giden kızı var kayınvalidem bakıyo. diğer abi 28 yaşında filan ama evlenmeye niyeti yok. şimdilik elti yok yani bende. görümcede yok. ailenin tek geliniyim Kayınvalidemde Sağolsun zararsızdır severim onları.

benim görümcemde teyzesinin oğluyla evli ama maşallah çok iyiler.hal böyle olunca
başta ben çok çekinmiştim düğünden önce ailelerinde herkes onların tarafından tanıdık birşey yada memleketleri aynı olan gelinlerin yani
benim memleketimden 2 halasının oğlu evlenmiş 2 side boşanmış hal böyle olunca herkes çekinmişti
bende doğal olarak korkmuştum,çekinmiştim aileye girince nolcak zaten önyargıları vardı.
şükürki çok iyi uyum sağladılar

Son düzenleme:
Eltilerden konu acilmis biz su an eltle tatilde egleniyoruz havuza denize giriyoruz darisi basiniza

inşşşş..bizede nasip olsun böyle arkadaş gibi gezip tozmalar bizim mecbur iyi olmamız lazım kaynımla her dk.ka birlikteyiz işler de ortak bide eşimle çok çok iyi anlaşıyolar allah bozmasın..

benim eşim tek erkek dolayısıyla eltim yok ama 2 görümcem biri küçük ,küçük dediğim üniversite te okuyor biri büyük oda evli bir oğlu var
gelin görümce değil abla kardeşiz ikisiyle de

inşşşş..bizede nasip olsun böyle arkadaş gibi gezip tozmalar bizim mecbur iyi olmamız lazım kaynımla her dk.ka birlikteyiz işler de ortak bide eşimle çok çok iyi anlaşıyolar allah bozmasın..

amin canım maşşallah
benimde kaynım küçük ama kpedrimin abisinin işlerini yürütücek yani aynı olucak işler
bende o yüzden diyorum inşallah anlaşabilceğim bi eltim olur,bunu ben değil kvalidemde söylüyor

3 görümcem ve 1 eltim var hiçbiriyle kafa dengi değiliz çok isterdim bende oturup muhabbet edebileceğim birileri olmasını

merhabalar kızlar, konuyu tekrar açmak gibi bir niyetim yok ama son kez bişeyler daha söylemek istedim; ben kimseyi kovmadım ama birden söylediklerim farklı taraflara çekilip yok konudan kimse kimseyi kovamaz gibi yorumlar geldi. kaç gündür giriyordum yabancıların yorumlarını gördükçe birşey yazasım bile gemiyordu, en son dünde böyle olunca bir anda patladım ve biraz sert konuşmuş olabilirim, bu nedenle özür dilerim. huzur kaçırdım. burası genel bir sohbet topiği olarak açılmadığını, başlıktanda anlaşılacağı gibi 2011 eylülde düğünleri olacaklar buraya yazıyor, eğer geçen sene düğünü olacak varsa gelsin hani gelenler geldi artık biz bize yetiyoruz ben bunu anlatmak istemiştim.

ama hepinize de teşekkür ederim ki kimse uzatmadan hemen güzel sohbetlerimize devam ettiniz.

bu yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim ocwmayscim, beni iyi anladığın için.

landfloves geçmişi okumaya mı daldın kuzum sen ?;

hiç sorma zor bitirdim

benim ne görümcem ne eltim var, ama olacak inşallah. benim iki erkek kardeşim, eşiminde bir erkek kardeşi var. yani ailelerin tek kızı benim gelinler gelince papucum dama atılır mı bilmem tabi

benim büyük kardeşim ve eşimin kardeşinin kız arkadaşları var, ama ikiside henüz askere gitmedi, daha bekleyecekler gibi

Selamunaleykum kardeslerım...
Gorusmeyelı nasılsınız?

Haftasonu sınavım vardı cok streslıydım 8 dersten 2 gun calısmayla 3 dersı anca verebıldım ama buna da sukur dıyorum, kalan 5 dersım ıcın de eylulde sınava gırecegım...
Resmen calısmamak ıcın ınat ettım ıstemıyorum dıye ayak dıredım dıyebılırım psıkolojık sanırım...
Az once de doktordan geldım o gunden berı kendımı toparlayıp gıdememıstım tekrar beta yaptırdım sukur kı 0 cıktı, folık asıt yazdı doktorum hersey yolunda dedı, gerısı zamana kalmıs artık...

Gecmıs zıyadesıyle bırıkmıs, kac gunde bıter bılmıyorum

beta nedir?Neden folik asit verdi doktor?Yoksa Hamile misin canım ya....

kalan derslernin hepsini eylülde verirsin canım inşallah. her işte vardır bir hayır ya bak ne güzel folik asitini de alacaksın, sağlıcakla da bebeğini alırsın kucağına inşallah.

boşver hiç gitme geçmişe gerek yok

kızlar eşim bana domates fidesi almış demiştim ya, işte onları diktim, ancak toprak, saksı ayarlayabildim. arka balkonuma koydum hepsini. saat başı gidip bakıyorum nerdeyse büyümüşler mi diye, bide domates verirlerse nasıl kıyıpta koparabilirim bilmiyorum

evet kapıya nöbetçi koyduk

beta nedir?Neden folik asit verdi doktor?Yoksa Hamile misin canım ya....

Kanda gebelık durumu canım...
Gebelık ıstedıgımız ıcın folık asıde hamıle kalmadan once baslamak ıstedım doktorumda oyle uygun gordu...
Sen nasılsın bu arada canım?

Allah razı olsun canım arkadasım, ınsallah verırım kaldıgım derslerde de en cok 2-3 sorudan kalmısım calısmadan, sevınsem mı uzulsem mı bılemedım, ıns halledıcem eylule ve mezun olucam ıns...
Sen nasılsn gorusmeyeli?

aydasu sınav sonuçları açıklandı mı :26:

Özdencım yok acıklanmadı henuz de ben cevaplarımı almıstım bekleyemem dıye caktırmadan ordan baktım

Selam kızlar anca gelebildim okuyorum yazıcam pat biri geliyo sabah beri
Elti görümce muhabbetleri olmuş oh ne güzel anlaşanlarda var anlaşamayanlarda sağlık olsun anlaşamayanlar dert etmesin
İşlerim yoğun ama burayıda bırakamıyorum herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…