Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman eltilerinizi seviyosunuz?
benim 2 tane kaynım var. İkiside eşimden büyük. biri eşinden ayrılmış 3.sınıfa giden kızı var kayınvalidem bakıyo. diğer abi 28 yaşında filan ama evlenmeye niyeti yok. şimdilik elti yok yani bende. görümcede yok. ailenin tek geliniyim Kayınvalidemde Sağolsun zararsızdır severim onları.
Eltilerden konu acilmis biz su an eltle tatilde egleniyoruz havuza denize giriyoruz darisi basiniza
inşşşş..bizede nasip olsun böyle arkadaş gibi gezip tozmalar bizim mecbur iyi olmamız lazım kaynımla her dk.ka birlikteyiz işler de ortak bide eşimle çok çok iyi anlaşıyolar allah bozmasın..
kendi üzerinize alınmayın arkadaşlar hepimiz nerdeyse kardeş olduk burda
öyle olsaydı aylardır paylaşımda bulunmazdık değil mi
landfloves, bu sıcak ortamın bozulmasından korkuyor yalnızca, ben arkadaşımı gayet iyi anladım,
uslubu biraz sert olmuş yalnızca
landfloves geçmişi okumaya mı daldın kuzum sen ?;
Selamunaleykum kardeslerım...
Gorusmeyelı nasılsınız?
Haftasonu sınavım vardı cok streslıydım 8 dersten 2 gun calısmayla 3 dersı anca verebıldım ama buna da sukur dıyorum, kalan 5 dersım ıcın de eylulde sınava gırecegım...
Resmen calısmamak ıcın ınat ettım ıstemıyorum dıye ayak dıredım dıyebılırım psıkolojık sanırım...
Az once de doktordan geldım o gunden berı kendımı toparlayıp gıdememıstım tekrar beta yaptırdım sukur kı 0 cıktı, folık asıt yazdı doktorum hersey yolunda dedı, gerısı zamana kalmıs artık...
Gecmıs zıyadesıyle bırıkmıs, kac gunde bıter bılmıyorum
Selamunaleykum kardeslerım...
Gorusmeyelı nasılsınız?
Haftasonu sınavım vardı cok streslıydım 8 dersten 2 gun calısmayla 3 dersı anca verebıldım ama buna da sukur dıyorum, kalan 5 dersım ıcın de eylulde sınava gırecegım...
Resmen calısmamak ıcın ınat ettım ıstemıyorum dıye ayak dıredım dıyebılırım psıkolojık sanırım...
Az once de doktordan geldım o gunden berı kendımı toparlayıp gıdememıstım tekrar beta yaptırdım sukur kı 0 cıktı, folık asıt yazdı doktorum hersey yolunda dedı, gerısı zamana kalmıs artık...
Gecmıs zıyadesıyle bırıkmıs, kac gunde bıter bılmıyorum
kalan derslernin hepsini eylülde verirsin canım inşallah. her işte vardır bir hayır ya bak ne güzel folik asitini de alacaksın, sağlıcakla da bebeğini alırsın kucağına inşallah.
boşver hiç gitme geçmişe gerek yok
beta nedir?Neden folik asit verdi doktor?Yoksa Hamile misin canım ya....
kalan derslernin hepsini eylülde verirsin canım inşallah. her işte vardır bir hayır ya bak ne güzel folik asitini de alacaksın, sağlıcakla da bebeğini alırsın kucağına inşallah.
boşver hiç gitme geçmişe gerek yok
aydasu sınav sonuçları açıklandı mı :26:
Kanda gebelık durumu canım...
Gebelık ıstedıgımız ıcın folık asıde hamıle kalmadan once baslamak ıstedım doktorumda oyle uygun gordu...
Sen nasılsın bu arada canım?
Dipcik gibiyim,bomba gibiyim,ne zamandır gelemiyodum.İşleri kolayladım.Şu aralar iş gelmezse iyi olur,az dinleniyim :)
Sınavlarını niye takıyorsun canım ya,allahın izniyle bütünlemede kesin verirsin. Benim pozitif arkadaşıma ne olmuş böle.Keyfini kaçıran başka bişiler mi var yoksa?
Allahın izniyle sağlıklı bir bebişiniz olur canım.İzmire ne zaman geliyon? Nasıl gidiyor bakalım,börekler sarmalar :)