• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ya ben eltime, yenge diyorum.Aramızda 3 yaş var. Ama büyük gözüküyor.Eşimle abisi arasında 7 yaş var.Eşim yenge dediğinden bende öle demeye başladım.

Siz ne diye hitap ediyonuz eltilerinize?

;) kendisini tam anlamıyla çözemesemde, seviyorum ya :) 1 saat konuşma potansiyelimiz var, ama kesin çenem ağrır, çünkü o pek konuşmayı sevmiyor :)

bizimki seviyor ya ordan burdan ikimizdede maşallah çene mübarek:1:

hanzadecim burdasın tatilin nasıl gidiyor?

bu arada bizimde bakalım yarın kaynım karne alıyor lisede kendiside çift dikiş yine notlar kötüymüş, yarın eşimle okuluna gidebiliriz bakalım nolcak benimki çok gergin onu sakinleştiriyorum, dünde kaynım aradı yenge böyle böyle abisine anlatmıyor arada kaldım, sınavlara giricek sanırım bende kalsın dicem ders çalıştırıyım yardımcı olurum belki:ssz:

bizimki seviyor ya ordan burdan ikimizdede maşallah çene mübarek:1:

hanzadecim burdasın tatilin nasıl gidiyor?

bu arada bizimde bakalım yarın kaynım karne alıyor lisede kendiside çift dikiş yine notlar kötüymüş, yarın eşimle okuluna gidebiliriz bakalım nolcak benimki çok gergin onu sakinleştiriyorum, dünde kaynım aradı yenge böyle böyle abisine anlatmıyor arada kaldım, sınavlara giricek sanırım bende kalsın dicem ders çalıştırıyım yardımcı olurum belki:ssz:

:) Kaç yaşında kaynın?

:) Kaç yaşında kaynın?

17 yaşında canım. hep iyisini düşünüyoruz konuşuyoruz onla ama aklı bir karış havada bakalım nolcak, ya sınavlarını vericek yada okuldan alıcam diyor benimki bende onu sakinleştirmeye çalışıyorum. akıl yok kaynımda imkanları gerçekten kat kat fazla ama çevresinde çok takılıyor ergenlik işte, aklı başına geldiğinde umarım geç olmaz:ssz:

Ya ben eltime, yenge diyorum.Aramızda 3 yaş var. Ama büyük gözüküyor.Eşimle abisi arasında 7 yaş var.Eşim yenge dediğinden bende öle demeye başladım.

Siz ne diye hitap ediyonuz eltilerinize?

Bende yenge diyorum benden 6yaş falan büyük sanrım biri orta okula diğeride ilkoukula giden 2çocuğu var mecburen yenge diyorum.o da pek konuşkan değildir oyüzden öyle çok sohbet geçmez aramızda.telde hiç konuşmadık mesela :1: bekar kaynım var onun evleneceği kızdan beklentim var konuşkan neşeli biri olmasnı çok istiyorm arkadaş gibi olmayı da.bakalım kısmet nasıl olacak..

melis ne güzel görümcenle anlaşıyosunuz
ben de evlenmeden önce hep derdim kesin eşimin ailesiyle aram çok iyi olur diye
çünkü hayatta anlaşamadığım biri hiç olmadı
ama hiç sandığım gibi olmadı, malesef insana değer verdikleri yok, varsa yoksa kendi çıkarları
çok üzülüyodum ilk başlarda ama artık alıştım napim

Bende yenge diyorum benden 6yaş falan büyük sanrım biri orta okula diğeride ilkoukula giden 2çocuğu var mecburen yenge diyorum.o da pek konuşkan değildir oyüzden öyle çok sohbet geçmez aramızda.telde hiç konuşmadık mesela :1: bekar kaynım var onun evleneceği kızdan beklentim var konuşkan neşeli biri olmasnı çok istiyorm arkadaş gibi olmayı da.bakalım kısmet nasıl olacak..

benim de bekar kaynım var, daha evlenmesine 10 yıl falan var:1:
o insan gibi insan çıkarsa anlaşırız heralde
öyle çıkarsa görümcelerimle o da anlaşamaz ama :)))

melis ne güzel görümcenle anlaşıyosunuz
ben de evlenmeden önce hep derdim kesin eşimin ailesiyle aram çok iyi olur diye
çünkü hayatta anlaşamadığım biri hiç olmadı
ama hiç sandığım gibi olmadı, malesef insana değer verdikleri yok, varsa yoksa kendi çıkarları
çok üzülüyodum ilk başlarda ama artık alıştım napim

öylesinide boşverceksin canım takmıcaksın kafaya.
saygıda kusur etmem dinlerim bilmediğim yanlışım varsada söyle derim oda çok hoşuna gider onun.
geçen günlerde sırf moral olsun diye onun için erzincana gittik. kimseden çıkmadı bu fikir ben ayaklandırdım biz gidelim diye.oda bunları görünce dahada artıyor saygısı sevgisi farkındayım.

İnş.eltin iyi biri olurda bari onla huzursuzluk yaşamazsınız canım.valla zor şeylermiş bunlar ya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerçekten.

İnş.eltin iyi biri olurda bari onla huzursuzluk yaşamazsınız canım.valla zor şeylermiş bunlar ya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerçekten.

çok iyi olmasına gerek yok, standartlarda olursa da anlaşırım ben:27:
dediğim gibi hayatımda kimseyle ne bir problem yaşadım ne de en ufak bir küslük görümcelerin dışında
sadece en yakın arkadaşımla çok dalaşırız o da samimiyetin verdiği bişey:1:

benim kaynımda küçük senin gibi var bi rahat 10 senesi
habire takılıyorum ona benim beğendiğim olucak kafanı kırarım diye:1:
bizde eşimin amcaoğullarıda kardeşi gibi öylede 3 tane var evlenmemiş onlarınkide eltim olucak yani
onlara diyorumki şimdi arkanızı topluyorum,işleri fln yapıyorum sonra sizin karılarınıza yaptırcam büyük yengeyim ben diyorum
onlarda dalga geçiyo tabi sen o zaman rütbe atlamış olcaksın çavuş olcaksın başlarına diyolar:27:
2 tane daha gelin var benden önce onlarlada kimse görüşmüyor aksiler biraz suratsızlar, beni görünce geçen gün herkesle iyiyim iyice deli oldular suratıma bakmadılar ya:1:az çok anlarım yani eltiliği, o yüzden Allah hepimize iyi eltiler görümceler versin

Back