2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

offff yaa çook güzel. ben de çarşamba günü yaptırdım troid. hepatit, aids testi falan. zaten temiz çıkıyor bu testler korkma. uyuyormu cidden. banada uyuyor gibi geldi

kızlar ya boğazım çok fena yanıyor önerebilceğiniz bişe var mı daha bugün başladı ilaçta kullanamam

kızlar ya boğazım çok fena yanıyor önerebilceğiniz bişe var mı daha bugün başladı ilaçta kullanamam

ballı süt olabilir. birde viks sürüp tülbentle bağla boğazını oda ii gelir. birde bir kaşık bala bi kaç damla limon damlatıp yut. geçmiş olsun

Maşallah maşallahh Ayşegülcüm gözün aydın,turp gibiymiş demek senin ufaklık.

ballı limonlu ıhlamur içebilirsin ama diğer bitki çaylarını bilmiyorum araştırıp da iç derim, onun haricinde bol bol meyve yemeye bak grip başlangıcı zannedersem canım

Kızlar mrb yazdıklarınızı okuyunca kendi hamileliğim aklıma geldi nasıl heyecanlısınızdır şimdi:) ben eylül 2010 annesiyim oğlum 5 ayını bitirdi Allah a çok şükür sağlıklı bi bebek. hamileyken nasıl korkardım bi yerinde bişey olursa diye:) çok yersizmiş Rabbim verince tam veriyor. hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim

ahh ah o korkular bende de var inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bizlerde alırız bebiklerimizi kucağımıza

Teşekkür ederiz,evet heyecan dorukta:)

Ben Manisada yaşıyorum burda mesir çayı diye bişey var. Zımba gibi yapıyo hamileyken hiç içmedim ama hamileyken zararlı olduğuna dair bişey yazmıyor. Doktorun yasaklamadıysa (ki adaçayı kesinlikle yasak) önce 3-4 tane kuşburnu, 1 kök zerdeçalı, 1 kuru zencefili, 2 kuru karanfili, 1 çubuk tarçın ve biraz portakal ve limon kabuğunu kaynatıyosun sonra altını söndürüp içine papatya ve ıhlamuru atıyosun demlemeye bırakıyosun. Çok koyu içmiyosun açık içiyosun. Tatlandırmasını balla yapsan daha iyi olur Bunlardan herhangi birini doktorun yasakladıysa sana daha sade bir önerim var ; bol kaşık ballı limon

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucam ben resim kursuna gidiyorum. Yağlı boyalarla haşırneşirim birde fırçalar için tinerle. Hamile olduğumu öğrendiğimde araya 15 tatil girmişti bu kadarda bulantım falan yoktu. Şimdi hem devam etmek istiyorum hemde özellikle fırçalarda tiner kullanıyoruz doktor koklamamaya gayret edin dedi bu yöndende korkuyorum. Bilgisi yada önerisi olan varsa paylaşabilir mi? Resim yapmakta istiyorum bana iyi geliyor rahatlıyorum. Napıcam :26:

daha dün kontrolüm vardı bu tür şeyleri sormak aklıma gelmedi açıkcası.daha sabah başladı boğaz ağrım artık bi şekiillde sıcak şeylerle iyileştirmeye çalışıcam boğazımı.hafta içi gittiğimde sormam lazım ama ne olur ne olmaz die.teşekkür ederim yine dee

bence bi süreliğine resim kursuna gitme.seni rahatlatacak başka bişeyler bul.ya da resim yaparken maske tak.kursta tiner kullanan sadece sen diilsin öyle olunca da ortam muhakkak tiner kokacak ve seni de etkilicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…