yeni geldik kontrolden herşey çok güzel dedi son adet tarihimle 10 gün geriden geliyormuş bu yeni dr. yeni konuşmalar ondan anlatıyorum kızlar çok konuşan bi dr. değil açıkcası sordukça cevap alıyorsun lithum arkadaşım ne düşünüyor merak ettim ama diğer dr. hapise atılan çok konuşkan yağcı bi tipti bu oldukça ciddi bi dr.du 10 gün sonra 2li tarama için çağırdı ekstra trioit testi falanda istedi lithium arkadaşım bugün 2li için gitti sanırım okursan yazımı test fiyatı nedir ne tutuyor söylermisin canım
kızlar ya boğazım çok fena yanıyor önerebilceğiniz bişe var mı daha bugün başladı ilaçta kullanamam
yeni geldik kontrolden herşey çok güzel dedi son adet tarihimle 10 gün geriden geliyormuş bu yeni dr. yeni konuşmalar ondan anlatıyorum kızlar çok konuşan bi dr. değil açıkcası sordukça cevap alıyorsun lithum arkadaşım ne düşünüyor merak ettim ama diğer dr. hapise atılan çok konuşkan yağcı bi tipti bu oldukça ciddi bi dr.du 10 gün sonra 2li tarama için çağırdı ekstra trioit testi falanda istedi lithium arkadaşım bugün 2li için gitti sanırım okursan yazımı test fiyatı nedir ne tutuyor söylermisin canım
ballı süt olabilir. birde viks sürüp tülbentle bağla boğazını oda ii gelir. birde bir kaşık bala bi kaç damla limon damlatıp yut. geçmiş olsun
kızlar ya boğazım çok fena yanıyor önerebilceğiniz bişe var mı daha bugün başladı ilaçta kullanamam
maşşalah yüzü koyun yatıyor sanırım tam olarak kaç haftalık çıktı ultrasonda
boğaz yanmasına ve gribe ayran çok ii geliyo günde iki bardak ayran virüsleri yeniyo
Kızlar mrb yazdıklarınızı okuyunca kendi hamileliğim aklıma geldi nasıl heyecanlısınızdır şimdi:) ben eylül 2010 annesiyim oğlum 5 ayını bitirdi Allah a çok şükür sağlıklı bi bebek. hamileyken nasıl korkardım bi yerinde bişey olursa diye:) çok yersizmiş Rabbim verince tam veriyor. hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim
geçmiş olsun canım ben hergün içiyorum ayran hem fasulyemede ii geldi iki hafta önden gidiyorsağolun kızlar hepsini denicem dikkatli olun sizde
Kızlar mrb yazdıklarınızı okuyunca kendi hamileliğim aklıma geldi nasıl heyecanlısınızdır şimdi:) ben eylül 2010 annesiyim oğlum 5 ayını bitirdi Allah a çok şükür sağlıklı bi bebek. hamileyken nasıl korkardım bi yerinde bişey olursa diye:) çok yersizmiş Rabbim verince tam veriyor. hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim
maşşalah yüzü koyun yatıyor sanırım tam olarak kaç haftalık çıktı ultrasonda
Ben Manisada yaşıyorum burda mesir çayı diye bişey var. Zımba gibi yapıyo hamileyken hiç içmedim ama hamileyken zararlı olduğuna dair bişey yazmıyor. Doktorun yasaklamadıysa (ki adaçayı kesinlikle yasak) önce 3-4 tane kuşburnu, 1 kök zerdeçalı, 1 kuru zencefili, 2 kuru karanfili, 1 çubuk tarçın ve biraz portakal ve limon kabuğunu kaynatıyosun sonra altını söndürüp içine papatya ve ıhlamuru atıyosun demlemeye bırakıyosun. Çok koyu içmiyosun açık içiyosun. Tatlandırmasını balla yapsan daha iyi olurBunlardan herhangi birini doktorun yasakladıysa sana daha sade bir önerim var ; bol kaşık ballı limon
Kızlar bişey sorucam ben resim kursuna gidiyorum. Yağlı boyalarla haşırneşirim birde fırçalar için tinerle. Hamile olduğumu öğrendiğimde araya 15 tatil girmişti bu kadarda bulantım falan yoktu. Şimdi hem devam etmek istiyorum hemde özellikle fırçalarda tiner kullanıyoruz doktor koklamamaya gayret edin dedi bu yöndende korkuyorum. Bilgisi yada önerisi olan varsa paylaşabilir mi? Resim yapmakta istiyorum bana iyi geliyor rahatlıyorum. Napıcam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?