Ya çok geçmiş olsun birazda olsa yemeye, bir iki adımda olsa hareket etmeye gayret et. İnşallah kabızlıkta çözülür. Alıştırma bünyeni dicem ama herkese göre değişiyor tabi. Mesela bende biraz cahilce davrandım galiba ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bana fazla yorma kendini demişti 1 haftalıktı daha. Bende hergün dışarı çıktım. 1 saat yürüyüş yaptım nerdeyse heryere yürüyerek gittim fazla nazlı olmıyım aman nasıl alışırsam öyle gider gibi düşündüm. 5. haftada doktora gittik kadın korkuttu beni düşük var dedi. Progestan verdi. Hiç düşünmeden o akşam içtim. Başım nasıl döndü anlatamam size. Tamam dedim bebek düşüyor. Eşimde evde yok. hiç kanamam olmadığı için doktoru düşünmedim. Kayınvaldemlere gittim. Meğer ilacın etkisiymiş. 3 dozdan sonra anladım, bi sonraki gün doktora gittim. Tamam o zaman kullanma bi daha dedi. Ben bu kadar korkarken o nasıl bu kadar net karar verdi anlamadım. O haftam zehir olmuştu. Ağrılarım olduğunu hissediyodum. Sürekli kusasım geliyodu hiçbişey yiyemiyodum. 6. hafta gittiğimde düşük müşük yokmuş. Tehlikede yokmuş. Yanlış tahmin etmişim dedi Benim durumum birden düzeldi. Ne mide bulantısı ne bişey. Moral tavan yaptı.Belkide aldığım 3 doz ilaç etkisini gösterdi belkide gerçekten risk falan yoktu ama baya korkmuştum. Söylemeye çalıştığım ne çok abartmalıyız bana bişey olmaz diye nede çok evham yapmalıyız. Moral çok önemli sürekli iyi şeyler düşünücez. Birde sanırım mide bulantıları i.in 2 saatte bir az az yemek gerek ben kendimi ayarlayamıyorum ama ayarladığım zaman midem bulanmıyo Belki benim hamileleğim rahat olduğundan bana konuşması kolay gibi geliyor ama moral gerçekten herşyerde önemli. Bütün olumsuzluklara kulağını tıka. Miilet yogaya başlar bende namaza başladım çok iyi geliyor rahatlıyosun :)
selam arkadaşlar testimizi yaptırdık bana bıraz yuksek geldı ama dr 2.5 3 ten sonrasını risk sayarız dedi hala tedirginim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizin kactı
selam arkadaşlar testimizi yaptırdık bana bıraz yuksek geldı ama dr 2.5 3 ten sonrasını risk sayarız dedi hala tedirginim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizin kactı
hoşgeldin begüm bende sana bakmaya girdim şimdi.Kaç yazıyor canım ense kalınlığı?
kan testım salı akşam cıkıcak 1.7 dedı ya cok delırıcem ama dr cok değıl 2.5 ustu rısklı derız dıyo bıde önde gıdıyomus bebek 12+1 normalde ama 12+6 çıktı
tamam işte benimkiyle aynı çıkmış benimde 1.7 çıktı bebekte normalde 11+4 olmalıydı ama 12+2 çıkmıştı önde gidiyordu. Sorun yok canım 3 ve üzeri risk sayılır canım endişelenme gayet normal çıkmış
ay yemın et allah ne muradın varsa versın canım ya aynı demek senınle dr nolur böle yapma yuksek degıl dedı ama çok korkdum dmlor cok
aaa korkucak yer arıyosun kendine begüm valla bak aynı benim sonucumda hatta benim bebeğim de bugün 12+6 olmuştur tam herşeyiyle aynı bizim ufaklıklar.Canını sıkma bende sordum gayet normal dedi. Üzme sakın kendini. Napıyodu bebiş yaramazlık yaptı mı
kan testım salı akşam cıkıcak 1.7 dedı ya cok delırıcem ama dr cok değıl 2.5 ustu rısklı derız dıyo bıde önde gıdıyomus bebek 12+1 normalde ama 12+6 çıktı
için rahat olsun bu gayet normal bir sonuç, benim diğer bebişimde 1.7 idi. ve gayet güzel bir değer...
ilk önce uyuyodu hareket etmedi sonra dr bıraz bastırdı hopladı sonrada döndu arkasını rahatsız ettıkya küstü bize diyo sonra agzını actı parmağını emdı bacaklarını kollarını hareker ettırıyo mucıze ben zaten agladım bak göstermem ağlama dıyo dr kafatası burun kemığı mıdesı ıdrar kesesı ellerı parmakları hepsını gösterdi cınsıyetı dedım sölemem 4. ayı beklıycen dedı pekı dedım
hopladığı zaman hıckırıyomuş 6.5 cm olmuş rabbımın mucızesı bu bınlerce kez hamdolsun
sen nezaman gıtcen bıdaha
oyyy yerim ben onu maşallah bak kocaman olmuş işteçok tatlı ya bende ağladım bu gittiğimde onu öyle kıpır kıpır görünce hatta eşim telefonla çekti görüntülerini durup durup izliyoruz her gelene izletiyoruz İlknur hanımdı dimi senin doktorun benim eski doktorumdur kendisi. Çok tatlıdır. Ben salı günü gidicem inşallah tekrar.
aaaaa niye okadar erken ?
evet ya çok tatlı kadın eşim dıyokı dr olmak ıstıyodum sonra 6 yıl okumak zor geldı olmadım keşke olsaymışım herşeyi bana soruyo bende bilmem deyınce kızıyo hocam dedı ılknur hnm da ozaman okuycaksınız yapıcak bısey yok dedı gulerek gerçekten pozıtıf ve başarılı bı kadın
Sorma ya zaten kocişler de sayemizde doktor gibi oldular. Daha neler neler öğrenicekler. Ben bebeği nasıl tutucam doğduğunda diyor alıştırma yapalım oyuncak bebekle diyor şaşırıyorum
Benim ikili testimi kendi doktorum yapmadı başka doktor yapıyor hastanede sonuçları kendi doktoruma da göstericem o yüzden salı günü gidiyorum canım.
begümmm gözün aydın canım, değerin de süper maşallah :)
darısı bizlere inşallah
damlaa sana cinsiyetle ilgili bişi dememişmiydi
begümcüm hayırlı olsun ense kalınlığıda gayet normal tatlım neden endişe ediorsun. buarada dr şimdi cinsiyetiini sölemem deddiyse kesin görmüştürde sölemiordur ben olsam odadan çıkana kadar delirtirdimm dr unolur söleyin diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?