ya burası gerçekten çok ucuz sanırım rutin testler için ben hiç para ermedi özel hastan olmasına rağmen sadece muayne ve katılım payı ama ikili testne olur bilmiyorum hiç sormadım
kızlar ben kaçar inş yarın hakkımızda hayırlısı olur bebeğimi görücem çok heyecanlıyım
sizde kendinize ve bebeklerinize iyi bakın baaaayyyyy
iyi akşamlar kızlar bugün bebişimi gördük,akıllı akıllı dururken doktor amcası karnıma bastırarak rahatsız etti onueee katlancak kendisi dee ense kalınlığına falan baktırdık Allah a şükür normal çıktı.2li test içinde kan verdim.özel sigortamız olduğundan dolayı tahlili 20 tl ye yaptılar.inşallah onda da bir problem çıkmaz...
Ohh maaşallah canım bebişine
Her şey güzel çıkar,hiç merak etme
Cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi doktor ?
yok canım onu söylemedi 16.haftayı beklicekmişim yani bir sonraki randevum da umarım öğrenirim.12 haftaya girdik bugün itibariyle
rutin testlerimin sonuçları çıktı galiba idrar yolu enfeksiyonum yarın hemen doktora gidiyorum kızlar. gerçi hiç bir belirtide yoktu ama bakalım ne imiş.
bu arada ben 3 hafta önce hamile kalan arkadaşım vardı aradı cinsiyeti belli olmuş kız bebiş miş o kadar çok kız olsun istiyolardıki anlatamam. bu arada kızcağız sadece ekşi yedi ve çok kustu bu belki bizim için bir örnek olabilir.
Benim doktorum da aynısını söyledi,bekleyeceğiz artık zor olsa da
Maaşallah,en zor dönemi atlattık
kızlar ya bişey sorcam.benim göbeğim sanki 4-5 aylık gibi oldu.ben bu kadar çabucak büyüyeceğini düşünmemiştim.kıyafetlerime olmamaya başladım şimdidensizde durumlar nasıl[/QUOTE
aynen canımm özellikle son iki gündür şiştik bizde..hatta hamiş tulum elbise aldık kıyafetler olmuyor kii
kızlar ya bişey sorcam.benim göbeğim sanki 4-5 aylık gibi oldu.ben bu kadar çabucak büyüyeceğini düşünmemiştim.kıyafetlerime olmamaya başladım şimdidensizde durumlar nasıl
rutin testlerimin sonuçları çıktı galiba idrar yolu enfeksiyonum yarın hemen doktora gidiyorum kızlar. gerçi hiç bir belirtide yoktu ama bakalım ne imiş.
bu arada ben 3 hafta önce hamile kalan arkadaşım vardı aradı cinsiyeti belli olmuş kız bebiş miş o kadar çok kız olsun istiyolardıki anlatamam. bu arada kızcağız sadece ekşi yedi ve çok kustu bu belki bizim için bir örnek olabilir.
allaaahımmm akşam akşaammm ağzından ball damlamışşş bu kadar gündür kusuorum hiç tatlı yiyemiorumm herhallde mükafatı kız çocuk olur artıkk yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?