aminn denizcim beklemedeyiz ama bakalım inşallah öyledir
gülaycım geçmiş olsun aynı dertlerden bnde muzdarbim hemde 2 aydır çok fenayım çokkk seni çok iyi anlıorum
sana da gecmıs olsun canım.cok işl gecer en kısa zamanda.rahatlarız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn denizcim beklemedeyiz ama bakalım inşallah öyledir
gülaycım geçmiş olsun aynı dertlerden bnde muzdarbim hemde 2 aydır çok fenayım çokkk seni çok iyi anlıorum
aranızda en rahat benim sanırım. kabızlık ve gaz dışında tabii. rabbime şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. hatta diyorumki böyleyse oooo ben 4 tane doğururum![]()
günaydın allah gözüne gönlüne göre versin. bu kadar kusuyosan zaten kız. kız çocukları ilk 3 ay çok kusturur oğlanlar rahat bırakır anneyi. benim arkadaşım hep erkek hissediyorum deyip durdu. ama mütemadiyen 3 ay kustu veee sonuç kızzz![]()
Günaydınnn hamişlerrrrrrr
kızlar ben 4 kilo verdim hamileiğimin başında ama sonra serum yedim vs... dr umda sakın tartılma dedi tartılamıorum yüzden ama hala yemiorum içmiorum bol bol kusuorum ama buna karşılıkta kabızım doğal olarak ve hiç hareket etmiorum neyse dün yatıordum eşimin yiğeni melis abla o göbek ne yaaa dedibnde işte bu yaa dedim o göbek deilll bebeeeeekkkkkk
inşallah şu pijamalrımdan kurtulduğum birara foto çekip koycam topiceee
Yahu bende hep diorum insanlar böle bir olayı yaşayıp nasıl 2. 3. çocuğu düşünüorlar ya dedim ama bak maşallahsen rahatmışsın benim için büyük konuşmayayımda çocuk defteri kapanır bebeğimi kucağıma aldıktan sonra düşünüorumda yani ufak olsa çocuğum bu halde olsam kim bakcak yavruma yaa benim kendime hayrım yok sürekli yatıorum yatmaktan sırtım pulpul dökülmeye başladı ayakta durduğum anda kusuorum tek başına yürüyemiorum allah bugünlerimi aratmasın
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
aranızda en rahat benim sanırım. kabızlık ve gaz dışında tabii. rabbime şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. hatta diyorumki böyleyse oooo ben 4 tane doğururum![]()
Çok çok geçmiş olsun,en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırız umarım senden
maşallah canım bende rahatım senin gibiöyle kusmalarım falan olmadı kokulara karşı içim bir tuhaf oluyordu ama çok zor bir dönem geçirmedim.bir arkadaş erkek bebek anneyi rahat bırakıyor falan yazmış bizim bebişler erkek sanırım
![]()
eşim erkek istiyor. ilerde bizi ne bekliyor bilemiyoruz ilk çocuk oğlan olursa kardeşlerine sahip çıkar kol kanat gerer diyo. bense aslında hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hiçbir önemi kalmadı ne olursa baştacıdır![]()
eşim erkek istiyor. ilerde bizi ne bekliyor bilemiyoruz ilk çocuk oğlan olursa kardeşlerine sahip çıkar kol kanat gerer diyo. bense aslında hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hiçbir önemi kalmadı ne olursa baştacıdır![]()
benim eşim ne istiyor bilmiyorum ama benim içimden erkek geçiyor bebiş.istediğim değil aslında hissettiğim.Zaten ilk bebiş sağlıklı olması daha önemli.:26:
arkadaşlar doktorunuz çatlak kremi önerdi mi benim doktorum bebe yağını ve badem yağını önerdi.
ilk önce nasıl bebek sahibi oluruz diye dertlere kaldık. şimdi bebek oldu ayy sağlıklımı, kalp atışı nasıl, bi hastalık olurmu, kustum, yiyemiyorum diyoruz. çok değil 7-8 ay sonra başka şeyler konuşuyoruz olucaz. bebişlerimizi birbirimize anlatıp, yaptığımız kızmı erkekmi testlerinin doğruluk yanlışlık paylarını konuşucaz. ayyy geçermi o 7-8 ay:93: