• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda en rahat benim sanırım. kabızlık ve gaz dışında tabii. rabbime şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. hatta diyorumki böyleyse oooo ben 4 tane doğururum:1:

Yahu bende hep diorum insanlar böle bir olayı yaşayıp nasıl 2. 3. çocuğu düşünüorlar ya dedim ama bak maşallah:nazar: sen rahatmışsın benim için büyük konuşmayayımda çocuk defteri kapanır bebeğimi kucağıma aldıktan sonra düşünüorumda yani ufak olsa çocuğum bu halde olsam kim bakcak yavruma yaa benim kendime hayrım yok sürekli yatıorum yatmaktan sırtım pulpul dökülmeye başladı ayakta durduğum anda kusuorum tek başına yürüyemiorum allah bugünlerimi aratmasın

günaydın allah gözüne gönlüne göre versin. bu kadar kusuyosan zaten kız. kız çocukları ilk 3 ay çok kusturur oğlanlar rahat bırakır anneyi. benim arkadaşım hep erkek hissediyorum deyip durdu. ama mütemadiyen 3 ay kustu veee sonuç kızzz :1:

günaydın
ben kızımda hiç kusmamıştım hatta hamile olduğumu bile unutuyordum
bu hamileliğimdede aynı hiç bulantı kusma yok
bundada sadece düşük tehlikesinden dolayı yatıyorum
bu arada iki düşük yaptım onlardada hiç bişey olmadı

Günaydınnn hamişlerrrrrrr

kızlar ben 4 kilo verdim hamileiğimin başında ama sonra serum yedim vs... dr umda sakın tartılma dedi tartılamıorum yüzden ama hala yemiorum içmiorum bol bol kusuorum ama buna karşılıkta kabızım doğal olarak ve hiç hareket etmiorum neyse dün yatıordum eşimin yiğeni melis abla o göbek ne yaaa dedi:53::53: bnde işte bu yaa dedim o göbek deilll bebeeeeekkkkkk:emir_bebek::emir_bebek: inşallah şu pijamalrımdan kurtulduğum birara foto çekip koycam topiceee

Ya çok geçmiş olsun birazda olsa yemeye, bir iki adımda olsa hareket etmeye gayret et. İnşallah kabızlıkta çözülür. Alıştırma bünyeni dicem ama herkese göre değişiyor tabi. Mesela bende biraz cahilce davrandım galiba ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bana fazla yorma kendini demişti 1 haftalıktı daha. Bende hergün dışarı çıktım. 1 saat yürüyüş yaptım nerdeyse heryere yürüyerek gittim fazla nazlı olmıyım aman nasıl alışırsam öyle gider gibi düşündüm. 5. haftada doktora gittik kadın korkuttu beni düşük var dedi. Progestan verdi. Hiç düşünmeden o akşam içtim. Başım nasıl döndü anlatamam size. Tamam dedim bebek düşüyor. Eşimde evde yok. hiç kanamam olmadığı için doktoru düşünmedim. Kayınvaldemlere gittim. Meğer ilacın etkisiymiş. 3 dozdan sonra anladım, bi sonraki gün doktora gittim. Tamam o zaman kullanma bi daha dedi. Ben bu kadar korkarken o nasıl bu kadar net karar verdi anlamadım. O haftam zehir olmuştu. Ağrılarım olduğunu hissediyodum. Sürekli kusasım geliyodu hiçbişey yiyemiyodum. 6. hafta gittiğimde düşük müşük yokmuş. Tehlikede yokmuş. Yanlış tahmin etmişim dedi Benim durumum birden düzeldi. Ne mide bulantısı ne bişey. Moral tavan yaptı. :21: Belkide aldığım 3 doz ilaç etkisini gösterdi belkide gerçekten risk falan yoktu ama baya korkmuştum. Söylemeye çalıştığım ne çok abartmalıyız bana bişey olmaz diye nede çok evham yapmalıyız. Moral çok önemli sürekli iyi şeyler düşünücez. :75: Birde sanırım mide bulantıları i.in 2 saatte bir az az yemek gerek ben kendimi ayarlayamıyorum ama ayarladığım zaman midem bulanmıyo :39: Belki benim hamileleğim rahat olduğundan bana konuşması kolay gibi geliyor ama moral gerçekten herşyerde önemli. Bütün olumsuzluklara kulağını tıka. Miilet yogaya başlar bende namaza başladım çok iyi geliyor rahatlıyosun :)

Son düzenleme:
Yahu bende hep diorum insanlar böle bir olayı yaşayıp nasıl 2. 3. çocuğu düşünüorlar ya dedim ama bak maşallah:nazar: sen rahatmışsın benim için büyük konuşmayayımda çocuk defteri kapanır bebeğimi kucağıma aldıktan sonra düşünüorumda yani ufak olsa çocuğum bu halde olsam kim bakcak yavruma yaa benim kendime hayrım yok sürekli yatıorum yatmaktan sırtım pulpul dökülmeye başladı ayakta durduğum anda kusuorum tek başına yürüyemiorum allah bugünlerimi aratmasın

her sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlarım mütemadiyen 1 saat yavaş yavaş yerim. sonra eşim işe bırakır. burdada meyveydi krakerdi yerim. sosyal anlamda hiç etkilemedi beni bebeğim. allahıma çok şükür. sizler içinde az kaldı 3 ayı atlatın bişeyiniz kalmaz hayırlısıyla. eee anneneler ne diyordu 'anne olunca anlarsın' boşuna değil dimi. şimdiden aman bişey olmasın deyip tüm hayatımızı onlara göre ayarlıyoruz. canım bebeğim sen çekilen ve çekilecek her zorluğa değersin deyip sewin karınlarınızı:49:

Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılar :( Allah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.

Çok çok geçmiş olsun,en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırız umarım senden

aranızda en rahat benim sanırım. kabızlık ve gaz dışında tabii. rabbime şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. hatta diyorumki böyleyse oooo ben 4 tane doğururum:1:

maşallah canım bende rahatım senin gibi:nazar::nazar: öyle kusmalarım falan olmadı kokulara karşı içim bir tuhaf oluyordu ama çok zor bir dönem geçirmedim.bir arkadaş erkek bebek anneyi rahat bırakıyor falan yazmış bizim bebişler erkek sanırım:9:

Çok çok geçmiş olsun,en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırız umarım senden

çok geçmiş olsunnn inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin canım.kendine dikkat et çok üzülmemeye çalış kolay değil amaa

maşallah canım bende rahatım senin gibi:nazar::nazar: öyle kusmalarım falan olmadı kokulara karşı içim bir tuhaf oluyordu ama çok zor bir dönem geçirmedim.bir arkadaş erkek bebek anneyi rahat bırakıyor falan yazmış bizim bebişler erkek sanırım:9:

eşim erkek istiyor. ilerde bizi ne bekliyor bilemiyoruz ilk çocuk oğlan olursa kardeşlerine sahip çıkar kol kanat gerer diyo. bense aslında hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hiçbir önemi kalmadı ne olursa baştacıdır:16:

Selam Kızlar,
2li testler konusunda herkesin iyi gidiyo maşallah.Test sonuçlarına alan annelere gözünüz aydın diyorum.:nazar:
Benim mide bulantıları tam gaz devam az az bakabiliyorum bilg.a,zaten işyerinden bütün gün başında olduğum için çok az takatım oluyor,sizlerle az konuşabildiğim için üzülüyorum:(
Ama 2.3ayda kapatıcam bu açığı.
Hala mymelden ses yok sanırım di mi?:18:
Öptüm herkesi

eşim erkek istiyor. ilerde bizi ne bekliyor bilemiyoruz ilk çocuk oğlan olursa kardeşlerine sahip çıkar kol kanat gerer diyo. bense aslında hep kızım olsun isterdim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hiçbir önemi kalmadı ne olursa baştacıdır:16:

gerçekten doğru demişsin canım.hiç önemli değil kız mı erkek mi olduğu.ilk çocuğum olunca belki de ama.hep hayırlısı demek gerekiyo.benim eşimde ilk başta erkek olsa falan demişti.şimdilerde o da kız istiyo.ama hiiiiiiç farketmez.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah:16:

benim eşim ne istiyor bilmiyorum ama benim içimden erkek geçiyor bebiş.istediğim değil aslında hissettiğim.Zaten ilk bebiş sağlıklı olması daha önemli.:26:

2 gündür cem yılmazın av mevsiminde söylediği karadeniz türküsü dilimde hayde gidelim varya. kazım koyuncu dan ewiri:50:p çevirip dinliyorum. gece rüyamda bile söyleyip durdum. ayy napıcamm

arkadaşlar doktorunuz çatlak kremi önerdi mi benim doktorum bebe yağını ve badem yağını önerdi.

benim eşim ne istiyor bilmiyorum ama benim içimden erkek geçiyor bebiş.istediğim değil aslında hissettiğim.Zaten ilk bebiş sağlıklı olması daha önemli.:26:

ilk önce nasıl bebek sahibi oluruz diye dertlere kaldık. şimdi bebek oldu ayy sağlıklımı, kalp atışı nasıl, bi hastalık olurmu, kustum, yiyemiyorum diyoruz. çok değil 7-8 ay sonra başka şeyler konuşuyoruz olucaz. bebişlerimizi birbirimize anlatıp, yaptığımız kızmı erkekmi testlerinin doğruluk yanlışlık paylarını konuşucaz. ayyy geçermi o 7-8 ay:93:

ilk önce nasıl bebek sahibi oluruz diye dertlere kaldık. şimdi bebek oldu ayy sağlıklımı, kalp atışı nasıl, bi hastalık olurmu, kustum, yiyemiyorum diyoruz. çok değil 7-8 ay sonra başka şeyler konuşuyoruz olucaz. bebişlerimizi birbirimize anlatıp, yaptığımız kızmı erkekmi testlerinin doğruluk yanlışlık paylarını konuşucaz. ayyy geçermi o 7-8 ay:93:

ayy ne kadar doğru söylüyorsun bir bakmışız hepimizin doğumu yaklaşıyor ne heyecanlı yaa geçer geçer bu aylar.zaten kadınlar kulübü de çok güzel bir site olmuş iyi ki var herkes bişeler öğreniyor yaa çok güzel çokk

2511.jpg

yeni geldik kontrolden herşey çok güzel dedi son adet tarihimle 10 gün geriden geliyormuş bu yeni dr. yeni konuşmalar ondan anlatıyorum kızlar çok konuşan bi dr. değil açıkcası sordukça cevap alıyorsun lithum arkadaşım ne düşünüyor merak ettim ama diğer dr. hapise atılan çok konuşkan yağcı bi tipti bu oldukça ciddi bi dr.du 10 gün sonra 2li tarama için çağırdı ekstra trioit testi falanda istedi lithium arkadaşım bugün 2li için gitti sanırım okursan yazımı test fiyatı nedir ne tutuyor söylermisin canım

Back
X