2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım iyiyiz napalım göbüş büyütüyos sen nasılsın?

hosbuldum canim sagol

iyi diyelim iyi olalim sende iyisindir umarim

aynen benim gobusde aldi basini gidiyo, dahada buyudugunu goruruz insallah bebislerimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin Allah im

Hı hııı evet arkadaşlar göbiş sergiliyor,ben de çatlıyorum burda[/B][/QUOTE]

canım benim benim göbek gaz gaz bide eşofman vardı kazaağın altında oda buyuk göztermiştir

kalbimiz sende çek göbüşünün fotosunu göbek şova koy canım

Son düzenleme:
evet ya aynen benim eşimde öyle neden acaba ne güzel tunikler var halbuki...

erkeklerin bazen takıntıları oluyor ben anlayışlı davranmaktan yanayım.Benim eşim hiç karışmaz giydiklerime ama karışsaydı saygı duyardım.Tabi abartmamak şartıyla.
mesela eşimle gemiye gittiğimde çok dikkat ettim kıyafetlerime o zaman karışıyodu. Bunu giyme vs. diye ama normalde karışmıyor.Yerine göre müdahale ediyor

evet ya aynen benim eşimde öyle neden acaba ne güzel tunikler var halbuki...

dar da olsa pantolon giydirir ama ona izin yok napalım karı kocayız uyucaz birbirimize
ben gerçi bekarkende giymezdim yani çok buyuk bı kayıp degıl bır suru kıyafet var varsın o da olmayıversın dolabımda

dar da olsa pantolon giydirir ama ona izin yok napalım karı kocayız uyucaz birbirimize
ben gerçi bekarkende giymezdim yani çok buyuk bı kayıp degıl bır suru kıyafet var varsın o da olmayıversın dolabımda

doğru söylüyorsun canım buna şükür diye uyuyorum ben de :)

evet oluyor takıntıları çok şükür bana da çok karışmaz

bizde onlara karışsaydık ne komik olurdu dimi

huuuuuuuuuu aşağıdaki arkadaşlar sizde katılsanıza sohbete niye öyle duruyonuz yaaaaaa

Son düzenleme:

ya burası gerçekten çok ucuz sanırım rutin testler için ben hiç para ermedi özel hastan olmasına rağmen sadece muayne ve katılım payı ama ikili testne olur bilmiyorum hiç sormadım

kızlar ben kaçar inş yarın hakkımızda hayırlısı olur bebeğimi görücem çok heyecanlıyım
sizde kendinize ve bebeklerinize iyi bakın baaaayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…