Selam kizlar, nasilsiniz ?![]()
hoşgeldin canım iyiyiz napalım göbüş büyütüyos sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar, nasilsiniz ?[/QU
şükür iyiyiz sen nasılsın ?
ben tayt giyemiyorum daha doğrusu eşim pek hoşlanmaz o yüzden pantolon ve eteklere bakıyorum
istediğimi giyerim hiç karışmaz ama tayt olunca canım nolur diyo bende giymiyorum
Hoşgeldin canım,iyiyiz biz,sen nasılsın?
Hı hııı evet arkadaşlar göbiş sergiliyor,ben de çatlıyorum burda![]()
Selam kizlar, nasilsiniz ?[/QU
şükür iyiyiz sen nasılsın ?
iyim kislar sagolun
sizler nasilsiniz ?
bu arada iyiki varsiniz![]()
evet ya aynen benim eşimde öyle neden acaba ne güzel tunikler var halbuki...
evet ya aynen benim eşimde öyle neden acaba ne güzel tunikler var halbuki...
dar da olsa pantolon giydirir ama ona izin yok napalım karı kocayız uyucaz birbirimize
ben gerçi bekarkende giymezdim yani çok buyuk bı kayıp degıl bır suru kıyafet var varsın o da olmayıversın dolabımda![]()
erkeklerin bazen takıntıları oluyor ben anlayışlı davranmaktan yanayım.Benim eşim hiç karışmaz giydiklerime ama karışsaydı saygı duyardım.Tabi abartmamak şartıyla.
mesela eşimle gemiye gittiğimde çok dikkat ettim kıyafetlerime o zaman karışıyodu. Bunu giyme vs. diye ama normalde karışmıyor.Yerine göre müdahale ediyor![]()
kızlar size doyum olmuyor ama ben kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar kocaman öperiz![]()
Bi gittim gene geldimm![]()
benim rutinlere 250 dedi bizim hastahane sonra 200 e indi ben küçükköyde bir hastaneye gittim asya diye 68 e yaptırdım hepsini o hastaneye sordum 2 li testi 40 tl dedi ama bizim hastane pahalı dediğin gibi ama ikili testi mkendi hastahanemde yaptırcam büyük ihtimal, gittiğim hastaneye eşim pek beğenmedi de