2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok ciddi kanama değil belli belirsiz vardı. Adet günüm olması gerek bu aralar inşallah o yüzdendir.Kötü şeyler düşünmüyorum zaten sağolun canlarım iyiki varsınız.

heh bak o yüzdendir telaşlanmana gerek yok.

ben de şuan adet dönemine giriyorum belimin ağrısından ölüyorum 2 gündür

bende de var miyon ve doktorum bana da dedi eğer kanaman olursa miyon yüzünden olur ama yine de bana bi gel demişti istersen bi ara doktorunu

fılm gıbı dımı

ay kızlar esra erolda hamıle ya oda 4 aya gırmıs yenı arkadas soledı sımdı baktım göbek baya cıkmıs belı kalınlasmıs gördunuzmu

fılm gıbı dımı

ay kızlar esra erolda hamıle ya oda 4 aya gırmıs yenı arkadas soledı sımdı baktım göbek baya cıkmıs belı kalınlasmıs gördunuzmu

oğlu olcak onun hergün izliorum sırf hamile diye :)))))) acayip kalınlaştı ama yüzü daha güzel olduu

kızlar bi cvp versenizde rahatladsam kaçtı sizin yaş riski

ayy ne güzel şeyler yazmışsın.miniğe söyle teyzeleride onu ve annesini çok seviyor

korkma canım bişey olmaz inşallah hem çok az gelmiş hamileliklerde genelde olurmuş üzülme sen

Beliz canım çok tatlıydı yazdıkların,öpüyorum yanaklarından

Yazmıştım ama gene yazayım ben canım.
Benim yaşa göre riskim 1/1370
trisomy 1/99000

Sende de sorun yok canım doktor normal dediyse,korkma

yok ciddi kanama değil belli belirsiz vardı. Adet günüm olması gerek bu aralar inşallah o yüzdendir.Kötü şeyler düşünmüyorum zaten sağolun canlarım iyiki varsınız.

Canım sıkma canını,olabiliyormuş böyle ufak tefek şeyler.
Gene de doktora gidince için rahatlayacaktır..

ayşegül fotoda normal pantolonmu hamile pantolonumu çok hoşmuş beğendim
b

ayşegülün pantolonunu bende çol beğendim.Bu arada o tarz pantolon sevenleri oxxo yu öneriyorum göbeği lastikli öyle renk renk pantolon gördüm. Hani hamile pantolonlarının üst kısmı kalın lastik oluyo ya öyleydi. Ben alıcam onlardan. Hamile kıyafetlerini sevmiyorum çok hantal oluyo biçoğu. insan hamile diye 300 kilo olmak zorunda sanki. Hepsinin içine 6 tane benden girer

evet canım ya geçen bende baktım lcw de 36 beden çuval gıbı oldu düşün artık yarından sonra bı bakıcaz bakırköyde ver ebru giyim hamileler üzerine indirimli ürünleri filan bile oluyo bizim gelinimiz ordan almıştı hep

ben ebrudan hamile taytı ve tshirtü aldım fena değil ama ürünlere göre fazla pahalı.Bide benim tarzım pek yok daha klasik şeyler var.Sende bi bak tabi

ayşegül fotoda normal pantolonmu hamile pantolonumu çok hoşmuş beğendim

aslında şöyle canım normal beli lastikli pantalonlar var yani hamile giyimden almadım ltbde ankarada outlet vardı hatta yerini söyleyim metronun altında karanfil çıkışında dükkanda bulmuştum baktım beli kalın lastik ipi var kemer yerine almıştım bende yani hem hamile pantalonu hem normal giyim için diyeyim bu pantalonu görümcemde giydi 6 önce doğum yaptı tekrar gönderdi kıyafetlerimi oda 9.aya kadar giymiş

ben ebrudan hamile taytı ve tshirtü aldım fena değil ama ürünlere göre fazla pahalı.Bide benim tarzım pek yok daha klasik şeyler var.Sende bi bak tabi

ben tayt giyemiyorum daha doğrusu eşim pek hoşlanmaz o yüzden pantolon ve eteklere bakıyorum
istediğimi giyerim hiç karışmaz ama tayt olunca canım nolur diyo bende giymiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…