acaba başka bı topıgemı bakıyo
bende yarın 11:10 randevum acayıp heyecanlıyım aklıma geldıkce kalbım pırpır atıyoooo
Az önce online görünüyordu ama hemen ardınan cikti galiba. Ben de cok meraklanmaya basladim artik.
Doktoruna söyle sana uzuuuun uuzun göstersin bebegini. İnsan doyamıyor bakmaya.
ben anlayamadım naptını ama çevrimdışı gözüküor şuanda
kızlar ya canım çok sıkıldı şimdiye kadar hiç kanamam olmamıştı benim. Dün yaprak pedin üzerinde lekelenme gördüm bugün yine biraz vardı normal midir? Doktora pazartesi gidicem.Afedersiniz ama tuvalet kağıdına bile çıkmıyo çok az yani. Ne diyosunuz? Çok sıkıldım şimdi
kızlar ya canım çok sıkıldı şimdiye kadar hiç kanamam olmamıştı benim. Dün yaprak pedin üzerinde lekelenme gördüm bugün yine biraz vardı normal midir? Doktora pazartesi gidicem.Afedersiniz ama tuvalet kağıdına bile çıkmıyo çok az yani. Ne diyosunuz? Çok sıkıldım şimdi
Canım ben hamilelik sırasında az da olsa kanama olabileceğini duymuştum.Normalmiş yani. Sorun yoktur merak etme sen. Yine de içimiz rahat etsin diye pazartesiyi beklemeden yarın gidebilirsen git derim.
benim kuzenim de 6 aylık hamile şuan bi kaç ay önce kanaması oldu doktoru ona bebeğin bir şeyi olmadığını rahim açılırken yırtılma olduğunu bazen öyle küçük kanamaların olabileceğini söylemiş moralini bozma bir de miyon falan var mıydı rahminde.eğer varsa o da kanama yapabilir.
hop hop hoppppp satdaşım yaşdaşımmm güzel arkadaşımmmm öle takılmıoruz bişiye çok üzülürsek başımıza gelirrr aman amaannn istersen bir ara dr unu belkide yarın gel bi bakalım der ama normalmiş lekelenmeler diye herkes yazdı sen bir ara hemen hadi dr un rahatlatsın içini
drunu arayıp bı sor bence tatlım allah korusun bazen derler adet gununse olur gebelıkte dıye ama yınede dr sor
canım ciddi bir kanaman yoksa canını sıkma geçen gün bir doktor söylüyordu eğer adet dönemindeysen hamileliğin ilk aylarında bir miktar kan gelebiliyormuş
şuan o döneminde misin?
benım kuzenlerımden bırı baya kıloludur ve hep gazı vardır her ayda düzenlı adet gorur bıgun hastalanıyo dr goturuyo eniştede bayada uzun kalıyo artık herkes merak ıçınde beklıyo sonra hemşire gelıp tebrıkler kızınız hayırlı olsun deyıp gırıyo ıcerı enıstem tabı sok yığılıp kalıyo orda meğer kuzen hamıleymıs ve erken doğum yapmış 8 aylıkmış bebek atbı kılo aldıkca oda normal şişmanlıyo sanmış vallahı fılm gıbı sımdı kocaman oldu sedef adı
benım kuzenlerımden bırı baya kıloludur ve hep gazı vardır her ayda düzenlı adet gorur bıgun hastalanıyo dr goturuyo eniştede bayada uzun kalıyo artık herkes merak ıçınde beklıyo sonra hemşire gelıp tebrıkler kızınız hayırlı olsun deyıp gırıyo ıcerı enıstem tabı sok yığılıp kalıyo orda meğer kuzen hamıleymıs ve erken doğum yapmış 8 aylıkmış bebek atbı kılo aldıkca oda normal şişmanlıyo sanmış vallahı fılm gıbı sımdı kocaman oldu sedef adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?