2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben girip baktım profiline, "profilini düzenliyor" diyor, online yani...

ya bu forumda direk nickten arama yokmu mymel yazdım ama ayzdığı forumlar çıkıordirek üyeliğine ulaşamıorsun nirde geçmiş sayfalardan bakayım

kızlar ya canım çok sıkıldı şimdiye kadar hiç kanamam olmamıştı benim. Dün yaprak pedin üzerinde lekelenme gördüm bugün yine biraz vardı normal midir? Doktora pazartesi gidicem.Afedersiniz ama tuvalet kağıdına bile çıkmıyo çok az yani. Ne diyosunuz? Çok sıkıldım şimdi

Canım ben hamilelik sırasında az da olsa kanama olabileceğini duymuştum.Normalmiş yani. Sorun yoktur merak etme sen. Yine de içimiz rahat etsin diye pazartesiyi beklemeden yarın gidebilirsen git derim.

benim kuzenim de 6 aylık hamile şuan bi kaç ay önce kanaması oldu doktoru ona bebeğin bir şeyi olmadığını rahim açılırken yırtılma olduğunu bazen öyle küçük kanamaların olabileceğini söylemiş moralini bozma bir de miyon falan var mıydı rahminde.eğer varsa o da kanama yapabilir.

hop hop hoppppp satdaşım yaşdaşımmm güzel arkadaşımmmm öle takılmıoruz bişiye çok üzülürsek başımıza gelirrr aman amaannn istersen bir ara dr unu belkide yarın gel bi bakalım der ama normalmiş lekelenmeler diye herkes yazdı sen bir ara hemen hadi dr un rahatlatsın içini

drunu arayıp bı sor bence tatlım allah korusun bazen derler adet gununse olur gebelıkte dıye ama yınede dr sor

canım ciddi bir kanaman yoksa canını sıkma geçen gün bir doktor söylüyordu eğer adet dönemindeysen hamileliğin ilk aylarında bir miktar kan gelebiliyormuş
şuan o döneminde misin?

kan sonucumuda aldım kızlar
beta hcg______37.1
papp-a________1,83
kombine risk ____1:10000
ikili test_________1:10000
yaş riski________1:849
trisomy18______1:10000

arkadşlar dr normal dedi ama yaş riski bana düşük gibi hgeldi sizde neydi

benım kuzenlerımden bırı baya kıloludur ve hep gazı vardır her ayda düzenlı adet gorur bıgun hastalanıyo dr goturuyo eniştede bayada uzun kalıyo artık herkes merak ıçınde beklıyo sonra hemşire gelıp tebrıkler kızınız hayırlı olsun deyıp gırıyo ıcerı enıstem tabı sok yığılıp kalıyo orda meğer kuzen hamıleymıs ve erken doğum yapmış 8 aylıkmış bebek atbı kılo aldıkca oda normal şişmanlıyo sanmış vallahı fılm gıbı sımdı kocaman oldu sedef adı

Canım ben hamilelik sırasında az da olsa kanama olabileceğini duymuştum.Normalmiş yani. Sorun yoktur merak etme sen. Yine de içimiz rahat etsin diye pazartesiyi beklemeden yarın gidebilirsen git derim.

puff inşallah canım ben randevumu yarına çekmeye çalışıcam..

var büyümeyen zararsız bi kist var bende inşallah dediğin gibi o yapmıştır.

canımmm melisimmmm sağol kuzum benimmm. Yarına alıyım randevuyu.. yoktur bişey yoktur fazla büyüdü benim tosunum o yüzden olmuştur yeri dar geliyo galiba

drunu arayıp bı sor bence tatlım allah korusun bazen derler adet gununse olur gebelıkte dıye ama yınede dr sor

canım ciddi bir kanaman yoksa canını sıkma geçen gün bir doktor söylüyordu eğer adet dönemindeysen hamileliğin ilk aylarında bir miktar kan gelebiliyormuş
şuan o döneminde misin?

yok ciddi kanama değil belli belirsiz vardı. Adet günüm olması gerek bu aralar inşallah o yüzdendir.Kötü şeyler düşünmüyorum zaten sağolun canlarım iyiki varsınız.

ahahah geberdim gülmektennnnn yaaaaaaa ahahah

ay şaka gibi

bizim de tanıdıklardan bi kadın karnında şişlik şikayetiyle doktora gitmiş 6 aylık hamile olduğunu öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…