• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok ciddi kanama değil belli belirsiz vardı. Adet günüm olması gerek bu aralar inşallah o yüzdendir.Kötü şeyler düşünmüyorum zaten sağolun canlarım iyiki varsınız.

heh bak o yüzdendir telaşlanmana gerek yok.

ben de şuan adet dönemine giriyorum belimin ağrısından ölüyorum 2 gündür

puff inşallah canım ben randevumu yarına çekmeye çalışıcam..

var büyümeyen zararsız bi kist var bende inşallah dediğin gibi o yapmıştır.

canımmm melisimmmm sağol kuzum benimmm. Yarına alıyım randevuyu.. yoktur bişey yoktur fazla büyüdü benim tosunum o yüzden olmuştur yeri dar geliyo galiba :40:

bende de var miyon ve doktorum bana da dedi eğer kanaman olursa miyon yüzünden olur ama yine de bana bi gel demişti istersen bi ara doktorunu

fılm gıbı dımı :1:

ay kızlar esra erolda hamıle ya oda 4 aya gırmıs yenı arkadas soledı sımdı baktım göbek baya cıkmıs belı kalınlasmıs gördunuzmu

fılm gıbı dımı :1:

ay kızlar esra erolda hamıle ya oda 4 aya gırmıs yenı arkadas soledı sımdı baktım göbek baya cıkmıs belı kalınlasmıs gördunuzmu

oğlu olcak onun hergün izliorum sırf hamile diye :)))))) acayip kalınlaştı ama yüzü daha güzel olduu

kan sonucumuda aldım kızlar
beta hcg______37.1
papp-a________1,83
kombine risk ____1:10000
ikili test_________1:10000
yaş riski________1:849
trisomy18______1:10000

arkadşlar dr normal dedi ama yaş riski bana düşük gibi hgeldi sizde neydi

kızlar bi cvp versenizde rahatladsam kaçtı sizin yaş riski

Arkadaşlar sizleri çok seviyorummmm. Burada sedece hamilelik sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşmıyoruz. Aynı zamanda arkadaşlar da ediniyoruz. Yüzlerimizi görmesek seslerimizi duymasak da herkesin bir imajı oluştu benim gözümde. Kim nasıl davranır, ne cevap verir aşağı yukarı biliyorum. Belki ilerleyen zamanlarda eğlencesine grubumuzun ENlerini seçeriz, ne dersiniz? Her türden insan var burda da.

İnsanları gözlemlemek zaten hoşuma gider, burda da fark etmiyor. Başlangıçta sizleri pek ayırt edemiyordum. Şimdi çoğunuzu tanıyorum. Böyle böyle daha da yakınlaşıcaz galiba.

İlk hamileliğimde hamile olduğumu herkese söylemek istiyordum, sonra kaybettim onu. Bunda da 3 aya kadar kimseye söylemicem dedim. Üç dolacak nerdeyse ama ben yine de kimseye söyleme ihtiyacı duymuyorum. Burda onlarca kişi biliyor zaten:))))

Bir de bilgisayar başında daha rahat oluyor galiba insan, normalde bu kadar çok kişiyle nasıl oturup konuşursun? Özelini nasıl anlatırsın?

Hepinizi çoook seviyoruzzzzzz, ben ve miniğim:)

ayy ne güzel şeyler yazmışsın.miniğe söyle teyzeleride onu ve annesini çok seviyor:1:

kızlar ya canım çok sıkıldı şimdiye kadar hiç kanamam olmamıştı benim. Dün yaprak pedin üzerinde lekelenme gördüm bugün yine biraz vardı normal midir? Doktora pazartesi gidicem.Afedersiniz ama tuvalet kağıdına bile çıkmıyo çok az yani. Ne diyosunuz? Çok sıkıldım şimdi:59:

korkma canım bişey olmaz inşallah hem çok az gelmiş hamileliklerde genelde olurmuş üzülme sen

:38:Beliz canım çok tatlıydı yazdıkların,öpüyorum yanaklarından:38:

kan sonucumuda aldım kızlar
beta hcg______37.1
papp-a________1,83
kombine risk ____1:10000
ikili test_________1:10000
yaş riski________1:849
trisomy18______1:10000

arkadşlar dr normal dedi ama yaş riski bana düşük gibi hgeldi sizde neydi

Yazmıştım ama gene yazayım ben canım.
Benim yaşa göre riskim 1/1370
trisomy 1/99000

Sende de sorun yok canım doktor normal dediyse,korkma:61:

yok ciddi kanama değil belli belirsiz vardı. Adet günüm olması gerek bu aralar inşallah o yüzdendir.Kötü şeyler düşünmüyorum zaten sağolun canlarım iyiki varsınız.

Canım sıkma canını,olabiliyormuş böyle ufak tefek şeyler.
Gene de doktora gidince için rahatlayacaktır..

ayşegül fotoda normal pantolonmu hamile pantolonumu çok hoşmuş beğendim:12:
b

ayşegülün pantolonunu bende çol beğendim.Bu arada o tarz pantolon sevenleri oxxo yu öneriyorum göbeği lastikli öyle renk renk pantolon gördüm. Hani hamile pantolonlarının üst kısmı kalın lastik oluyo ya öyleydi. Ben alıcam onlardan. Hamile kıyafetlerini sevmiyorum çok hantal oluyo biçoğu. insan hamile diye 300 kilo olmak zorunda sanki. Hepsinin içine 6 tane benden girer:52:

b

ayşegülün pantolonunu bende çol beğendim.Bu arada o tarz pantolon sevenleri oxxo yu öneriyorum göbeği lastikli öyle renk renk pantolon gördüm. Hani hamile pantolonlarının üst kısmı kalın lastik oluyo ya öyleydi. Ben alıcam onlardan. Hamile kıyafetlerini sevmiyorum çok hantal oluyo biçoğu. insan hamile diye 300 kilo olmak zorunda sanki. Hepsinin içine 6 tane benden girer:52:

evet canım ya geçen bende baktım lcw de 36 beden çuval gıbı oldu düşün artık yarından sonra bı bakıcaz bakırköyde ver ebru giyim hamileler üzerine indirimli ürünleri filan bile oluyo bizim gelinimiz ordan almıştı hep:49:

evet canım ya geçen bende baktım lcw de 36 beden çuval gıbı oldu düşün artık yarından sonra bı bakıcaz bakırköyde ver ebru giyim hamileler üzerine indirimli ürünleri filan bile oluyo bizim gelinimiz ordan almıştı hep:49:

ben ebrudan hamile taytı ve tshirtü aldım fena değil ama ürünlere göre fazla pahalı.Bide benim tarzım pek yok daha klasik şeyler var.Sende bi bak tabi :49:

ayşegül fotoda normal pantolonmu hamile pantolonumu çok hoşmuş beğendim:12:

aslında şöyle canım normal beli lastikli pantalonlar var yani hamile giyimden almadım ltbde ankarada outlet vardı hatta yerini söyleyim metronun altında karanfil çıkışında dükkanda bulmuştum baktım beli kalın lastik ipi var kemer yerine almıştım bende yani hem hamile pantalonu hem normal giyim için diyeyim bu pantalonu görümcemde giydi 6 önce doğum yaptı tekrar gönderdi kıyafetlerimi oda 9.aya kadar giymiş :9:

ben ebrudan hamile taytı ve tshirtü aldım fena değil ama ürünlere göre fazla pahalı.Bide benim tarzım pek yok daha klasik şeyler var.Sende bi bak tabi :49:

ben tayt giyemiyorum daha doğrusu eşim pek hoşlanmaz o yüzden pantolon ve eteklere bakıyorum
istediğimi giyerim hiç karışmaz ama tayt olunca canım nolur diyo bende giymiyorum

Back
X