• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya burası gerçekten çok ucuz sanırım rutin testler için ben hiç para ermedi özel hastan olmasına rağmen sadece muayne ve katılım payı ama ikili testne olur bilmiyorum hiç sormadım

Gittin mi canım ASYA SAĞLIĞA ben sadece rutin testlerim için gittim 69 tl ödemedim ikili testi 40 tl miş ama ben orada yaptırmayacam benim astanem medicana bahçelievler dr düzgün bey

rutin testlerimin sonuçları çıktı galiba idrar yolu enfeksiyonum yarın hemen doktora gidiyorum kızlar. gerçi hiç bir belirtide yoktu ama bakalım ne imiş.

bu arada ben 3 hafta önce hamile kalan arkadaşım vardı aradı cinsiyeti belli olmuş kız bebiş miş o kadar çok kız olsun istiyolardıki anlatamam. bu arada kızcağız sadece ekşi yedi ve çok kustu bu belki bizim için bir örnek olabilir.

iyi akşamlar kızlar bugün bebişimi gördük,akıllı akıllı dururken doktor amcası karnıma bastırarak rahatsız etti onu :9: eee katlancak kendisi dee ense kalınlığına falan baktırdık Allah a şükür normal çıktı.2li test içinde kan verdim.özel sigortamız olduğundan dolayı tahlili 20 tl ye yaptılar.inşallah onda da bir problem çıkmaz...

iyi akşamlar kızlar bugün bebişimi gördük,akıllı akıllı dururken doktor amcası karnıma bastırarak rahatsız etti onu :9: eee katlancak kendisi dee ense kalınlığına falan baktırdık Allah a şükür normal çıktı.2li test içinde kan verdim.özel sigortamız olduğundan dolayı tahlili 20 tl ye yaptılar.inşallah onda da bir problem çıkmaz...

Ohh maaşallah canım bebişine:nazar:
Her şey güzel çıkar,hiç merak etme:16:
Cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi doktor ?

Ohh maaşallah canım bebişine:nazar:
Her şey güzel çıkar,hiç merak etme:16:
Cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi doktor ?

yok canım onu söylemedi 16.haftayı beklicekmişim yani bir sonraki randevum da umarım öğrenirim.12 haftaya girdik bugün itibariyle:17:

rutin testlerimin sonuçları çıktı galiba idrar yolu enfeksiyonum yarın hemen doktora gidiyorum kızlar. gerçi hiç bir belirtide yoktu ama bakalım ne imiş.

bu arada ben 3 hafta önce hamile kalan arkadaşım vardı aradı cinsiyeti belli olmuş kız bebiş miş o kadar çok kız olsun istiyolardıki anlatamam. bu arada kızcağız sadece ekşi yedi ve çok kustu bu belki bizim için bir örnek olabilir.

İdrar yolu enfeksiyonu bendede çıktı bol su iç ama yemeklerden yarım saat önce ve yarım saat sonra olması lazım yoksa midemiz çok hassas biliyorsun her an sudanda soğuyabilirsin geçmiş olsun :) Bide ekşi meselesi genelde tutuyor ama bazen yanılabiliyor. çevremde deli gibi ekşi yiyip erkek doğuranda var tatlı tatlı diye gözerleri dönenlerin kız çocuklarıda :89:

Benim doktorum da aynısını söyledi,bekleyeceğiz artık zor olsa da:31:
Maaşallah,en zor dönemi atlattık:32:

bana bebiş erkek olcak gibi geliyor eşimde sırf kız istediğin için öle diyorsun tersi olsun siye öyle söylediğimi düşünüyor ama yanılıyor erkek istiyorum benn ama en başta sağlıklı eli ayağı düzgün olsun daaaa

kızlar ya bişey sorcam.benim göbeğim sanki 4-5 aylık gibi oldu.ben bu kadar çabucak büyüyeceğini düşünmemiştim.kıyafetlerime olmamaya başladım şimdiden:1:sizde durumlar nasıl

kızlar ya bişey sorcam.benim göbeğim sanki 4-5 aylık gibi oldu.ben bu kadar çabucak büyüyeceğini düşünmemiştim.kıyafetlerime olmamaya başladım şimdiden:1:sizde durumlar nasıl[/QUOTE

aynen canımm özellikle son iki gündür şiştik bizde..hatta hamiş tulum elbise aldık kıyafetler olmuyor kii:1:

kızlar ya bişey sorcam.benim göbeğim sanki 4-5 aylık gibi oldu.ben bu kadar çabucak büyüyeceğini düşünmemiştim.kıyafetlerime olmamaya başladım şimdiden:1:sizde durumlar nasıl

selam canım çok fazla kafana takma göbüşünü :) bence şişliktir o malum hamilelikte gazda oluyor.Ben sabah kalktığımda normal bir göbüşüm varken akşam yatarken kocaman bir göbüşüm oluyor.:49: zaten eninde sonunda büyücekler di mi ama:16:

allaaahımmm akşam akşaammm ağzından ball damlamışşş bu kadar gündür kusuorum hiç tatlı yiyemiorumm herhallde mükafatı kız çocuk olur artıkk yaaaa:8:

Günaydınnn hamişlerrrrrrr

kızlar ben 4 kilo verdim hamileiğimin başında ama sonra serum yedim vs... dr umda sakın tartılma dedi tartılamıorum yüzden ama hala yemiorum içmiorum bol bol kusuorum ama buna karşılıkta kabızım doğal olarak ve hiç hareket etmiorum neyse dün yatıordum eşimin yiğeni melis abla o göbek ne yaaa dedi:53::53: bnde işte bu yaa dedim o göbek deilll bebeeeeekkkkkk:emir_bebek::emir_bebek: inşallah şu pijamalrımdan kurtulduğum birara foto çekip koycam topiceee

allaaahımmm akşam akşaammm ağzından ball damlamışşş bu kadar gündür kusuorum hiç tatlı yiyemiorumm herhallde mükafatı kız çocuk olur artıkk yaaaa:8:

günaydın allah gözüne gönlüne göre versin. bu kadar kusuyosan zaten kız. kız çocukları ilk 3 ay çok kusturur oğlanlar rahat bırakır anneyi. benim arkadaşım hep erkek hissediyorum deyip durdu. ama mütemadiyen 3 ay kustu veee sonuç kızzz :1:

gunaydın kızlar.nasılsınız?bebişler nasıl?ben iyi degilim.bulantı kusma halsızlık kabızlık.ozellıkle axsama dogru daha kotu oluyorum.

aminn denizcim beklemedeyiz ama bakalım inşallah öyledir

gülaycım geçmiş olsun aynı dertlerden bnde muzdarbim hemde 2 aydır çok fenayım çokkk seni çok iyi anlıorum

aranızda en rahat benim sanırım. kabızlık ve gaz dışında tabii. rabbime şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. hatta diyorumki böyleyse oooo ben 4 tane doğururum:1:

Back
X