2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım
büyük bir ihtimalle senin dediğin gibidir

canım sen dr memnunmusun hangı hastaneye gıdıyosun mahsuru yoksa canım

canım sen dr memnunmusun hangı hastaneye gıdıyosun mahsuru yoksa canım

hhiiççç mahsuru yok ben istanbul çamlıcada oturuyorum Çamlıca erdem hastanesine gidiyorum dr. ayşegül ünal 78 doğumlu dünya tatlısı biri senin bişi sormana hiç gerek kalmıyor herşeyi anlatıor hep güleryüzlü mesela bnm hamileliğim zor geçior beni okdr güzel motive ediorki son gittiğimde hüngür hüngür ağladım hiç acıtasyon yapmadan ahlamadan bana bebeğimi gösterdi güldürdü konuştu okdr rahatladımki forumdan 2 arkadaşa daha tavsiye ettim onlarda çok memnunlar

tek bir sorun var usg cihazı dopplerli değil renkli deil yani 3lü test yapamıor malesef hastanenin çakmak şubesi yapıormuş bende başka yer araştırıorum

ama bunun haricinde çalışanlarına kadar çok memnun olduğum bir hastane ay biraz uzun oldu ama birde ben serum yedim geçen hafta ebelerle tanıştım çok güleryüzlülerdiben yalnızım diye benmle çok ilgilendiler

sen?

canım bende yeşilköydeki international hospital gıdıyorum bende çok memnunum benım drumda herşeyi anlatıyo 24 saat arayabılırsın dedı bende 2 gun yattım hastanede basıma gelmeyen dr kalmadı atesım cıkmıstı falan serumlarla kalktım ayağa benımkıde bayan herşeyı sorabılıyosun hıc bıkmadan cevaplıyo ilk önce baska bırın egıdıyodum aynı hastanede sonra ilknur hanımı keşfettim kesınlıkle mukemmel bu tarafta oturan varsa bende tavsiye ederim

Bu arada kızlar,test sonuçlarımız da çok iyi çıktı maaşallah
Bir dahaki kontrolümüz 21 Mart'ta.
O zaman da 3'lü tarama yapılacakmış.
Bebeğimin resmini de ekleyeyim dedim ama kimse kalmamış sanırım:26:

bizi teyzeden saymıormusunnnnn

ekle gelen görür zatennnnnn

maşallah çok ıyı cnm gözun aydın bakalım bız napcaz
ekranda gözuken yere koy fotunu bezelyeyı kaldır olmazmı

bnm bir arkadaşımda orda doğurdu fiyat olarak oldukça pahalı ama herşeye değer demişti onun dr uda bnm çalıştığım yerde çalışan bir üroloğun eşiydi ünlü biri soyadı erkan ama adını unuttum kadının hala ordamı bilmem ama arkadaşım öve öve bitirememişti hastaneyi bnm özel sigortam var ama limiti düşük oyüzden fiyatı için bu hastaneyi tercijh ettik ama şansıma dr um iyi çıktı

bende özel sağlık sigortasıyla gidiyorum canım benimki herşeyi karşılıyo o yüzden rahatım birazda pipirikliyim galıba:18:
ama inanılmaz ilgileniyolar not bırakınca ilettık su saatte arıycak dıye bıle gerı donuyolar

maasallah canim cok sevindimm.biz varizz yoksa bisi begenmiyor musuunn

anammm ben bunu yerimmm ama yaaaaaa teyzesinin kuzusuuu kuzu gibi ciddenn maşallahh bnm tatlımaa

sağol güzel teyzesiiii

şok olurduk heee şok olmayın diye ben koymuyom işte annesi arkadan destek lazım olacak diyen sen miydin eğer sensen ne güzel esprili bi ailen var yaa insanın hiç canı sıkılmaz vallaaa...
evet evet o benim annemdi sorma annem,ananem ve eşim çok komiklerdir acayip eğlendiriyorlar beni. Ara ara bombalarını yazarım yine

ilknur çitil herhalde dimi begümcüm. Benim eski doktorum kendisi. Cok tatlı bi doktordur. Ben de yeşilyurtta oturuyodum o dönemde İlknur hanıma gidiyordum çok memnundum. Ama şimdi beylikdüzündeyim o yüzden biraz uzak geliyor bana.Bide sigortam yok artık fazla tuzlu oluyor. Kan haftalardaki kan tahlilleri için 1.500 lira istediler annem doğumda yanında mı dedi ama sigorta varsa süperdir..

Bu arada kızlar test sonuçlarım da şu şekilde :

Down syndrome - 1:47600
Trisomoy - 1:99000

Doktor çok iyi dedi sonuçlara.
Vitamini sordum,16.haftada başlayacağız dedi..
Ben de sağlıklı beslenemediğimi ve bu nedenle rahatsız hissettiğimi söyledim.
Tamam o zaman yazalım dediç
Elevit yazdı.
Yarın alıp başlayacağım artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…