2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar umarım herkes iyidir ben bugün 2li test sonucumu aldım doktor gayet iyi dedi sonuçlarıma sizinde güzel haberler almanız dileğiyle..

Kızlar ilk sayfalara bakıyorum da, ocak başında aktif olan bazı arkadaşlarımızdan uzun zamandır ses soluk çıkmamış, kötü haberler mi aldılar ki? Mesela dtekin, kalbimiz, kimono..... Ohoooo daha bissürü var. Merak ettim...

kızlar mymel'den haber var mı???
ben dışardaydım şimdi girip hızlıca taradım yazılanları
ama mymel'i göremedim
sabah sıkıntısı vardı kanaması olmuş diye doktora gidecekti
inşallah iyi haberlerle gelir

kızlar dun akşam bebişimi ruyamda gördum emzırıyodum ve yıne erkek gördum ne demek acaba

hayırlısı olsun cnmmm rüyan nette baksaydın hamile kadının görmesi olarak bak ama ben pek anlamam rüya tabirinden ama ne güzel yaa bnde rüyamda bebek emzirmeyi görmüştüm ne hoşuma gitmişti yaa hamileydim yani gördüğümdede ayyyy gerçeğini tatsak biran önce inşallaahhh

pıikocum şöle yapıoruzz dr kontrolü olan ve hala gelmeyenler güzel haberler aldılar o yüzdende eşleri ile kutlamadalarr ondan girmiorlar diye düşünüoruz mymel dede aynısı olmuştur kanamada yerleşme kanamasıdır veya buna benzer bişidir iyi haberlerle gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…