2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben ılk 5. hafta ortasında gordum sonra hastalandım ve 6. hafta bıtınce gordum sonra 9.hafta bıtınce sımdıde 12. hafta bıtınce çağırdı cumartesı meleğime kavuscammmmmmm

ben 5 haftalıkken 7 haftalıkken 8 haftalıkken 9 haftalıkken gördüm ay ne çok görmüşüm bugün gördüm ve salı günü gene görücem şampiyon benim galiba

valla ben anlamıyorum anlıyorsan değerlendirir misin canım sağa daha yakın gibi ama??

farketmiyor canım benim için yaaa... cinsiyeti gerçeten sağda solda diye belli olur mu ki.. ??

Anladığımdan değil canım ya, tamamen spekülasyon yapıyorum. En güvenilir 16. haftada öğrenicez, bunlarla vakit geçiriyoruz işte:)

farketmiyor canım benim için yaaa... cinsiyeti gerçeten sağda solda diye belli olur mu ki.. ??

tabiki farketmez de doktor muayene ederken bile ultrasonu ne tarafa tuttuğundan belli oluyo aslında.. bilmiyorum cinsiyeti ona göre farkediyormu ama söylenene göre sağda olursa erkek solda olursa kız oluyomuş..

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ylul-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr.html

Hadi göbüşleri görelim kızlarrrrr, neden eklemiyorsunuz? Nazar değmez korkmayın, hepimizin göbeği olcak sonunda:) Bünye meselesi kimimizin erken çıkıcak kimimizin geç çıkıcak, kiminin 6. ayda 9 aylık gibi olucak. Bunları hiç dert etmeyin derim. Eğer düzenli olarak her ay koyarsak, göbüşlerin gelişimini de görebilicez, güzel olan yanı bu:)

oyyy oyyy oyy maşallah maşallahhh kocaaaa bebiişş olmuş annesi yaa çok tatlı 41,5kere maşallah Allahım nazarlardan saklasın..

Allah esirgesin ne kadarda akıllı duruyor fotoda

Maşallahhhh kocaman bebiş olmuş annesi. Rabbim nazarlardan korusun. Hayırlı uzun ömürler versin bebişlerimize

Esrant canım çok sevindim güzel haberler almışsın senin bebişe de maşallahhh

Eki Görüntüle 142877
oldu mu bilmiyorum ama bu da benim mercimeğim kızlarrr
maşallah bizim nazlı mercimeğimizeee

Çok tatlı görünüyor, göbüşü de annesininki gibi:))) Sağlıkla büyüsün kocaman olsun!
dimi göbüşler aynı gerçi en kocamanı babamızda onunki 8 aylık hatta göbek fotomu koymadan evvel benim göbeğimi çek koy istersen arkadaşların şaşırsın dedi
maşallah canım kocaman olmuş bugün benim bebişte işte böyle yan gelmiş keyif yapıyodu ana kuzuları bunlar ana kuzularııı...
ohh maşallah senin kuzucuğuna da

1 buçuk yaşında oğlum var en son 7 haftalıkken gıttiğimde kalp atşını duyduk doktorum kıza heveslenme buda erkek gibi dedi duruşundan benım gölüm erkek diyo hayırlısı sağlıklı olsunda fark etmez

ben koysamda göbekten bebeği göremezsiniz lakin 90 kiloyum ve göbek zaten 6 aylık gibi biraz bebeğin büyüdüğünü farkedeyim dışarıdan ozaman zaten dayanamaz çeker çeker fotoları eklerim

..............................................................................

şok olurduk heee şok olmayın diye ben koymuyom işte annesi arkadan destek lazım olacak diyen sen miydin eğer sensen ne güzel esprili bi ailen var yaa insanın hiç canı sıkılmaz vallaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…