• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende bugün dr gittim bebişi gördüm büyümüş 18,6 mm olmuş.kalp atışını dinletmedi dr 3 aydan önce sakıncalıdır dedi :59: herşey ylundaymış allaha şükür :49:

slm kızlar bende bugün dr gittim bebişi gördüm büyümüş 18,6 mm olmuş.kalp atışını dinletmedi dr 3 aydan önce sakıncalıdır dedi :59: herşey ylundaymış allaha şükür :49:

gözün aydın canım önemli olan herşeyin yolunda gitmesi zaten maşallah bebişine:nazar:

ewett hanımlar resim artık yarın yüklerim. booll şans dileyin baba. bebeğimle tanışmaya gidiyorum. yarın ne oldu bitti anlatırım. :61:

Göbiş topiğimizde canım:21:[/QUOTEaa gördüm canım maşallah Allah nazardan saklasın :nazar::nazar:

kızlar ileleyen zamanlarda sakın benimki kçükmü filan die dert etmeyin benim ablam son günlerini sayıyor karnını bir görseniz herkes 5 aylık sanıyor :9::9::9: dr a sorduk iç karnı genişmiş ondan küçükmüş karnı.

bide beni görseniz baya büyük ama işyerindeyim çekemiyorum resim:59::59:

Göbiş topiğimizde canım:21:[/QUOTEaa gördüm canım maşallah Allah nazardan saklasın :nazar::nazar:

kızlar ileleyen zamanlarda sakın benimki kçükmü filan die dert etmeyin benim ablam son günlerini sayıyor karnını bir görseniz herkes 5 aylık sanıyor :9::9::9: dr a sorduk iç karnı genişmiş ondan küçükmüş karnı.

bide beni görseniz baya büyük ama işyerindeyim çekemiyorum resim:59::59:

Sağol canım benim,Allah hepimizi saklasın nazarlardan:61:
Evet iç karnı geniş olanlar öyle oluyor,annem de öyleymiş..

son adet tarihim 26.12.2010 .Şu an 7+3 haftamdayım.doğum tarihi 2 eylül görünüyor.Bu yolda bende varım artık.Çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum.:52:

ayy kızlaar ben bugün ruhsal açıdan berbatımm ağlamak geliyor içimden sürekliii.. bi karamsarlık bi sıkıntı hayırdır inşallahh.. ortada birşey de yok ama...hormonlardan sanırım patlamaya hazır bi bomba gibiyimm :5:

son adet tarihim 26.12.2010 .Şu an 7+3 haftamdayım.doğum tarihi 2 eylül görünüyor.Bu yolda bende varım artık.Çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum.:52:

hayırlısı olsun canımmm Allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hoşgeldiinnnn

buarada dün gece 2011 şubat anneleri topiğini okudum mısır tanesi gibi sırayla doğum yapmışlar haber veriyorlar birbirlerine..
öyle tuhaf oldum kii.. bizlerde öyle olacağızz sıra sıra doğuma... hepimiz güzel haberlerle gelelim inşalllaahhh

buarada dün gece 2011 şubat anneleri topiğini okudum mısır tanesi gibi sırayla doğum yapmışlar haber veriyorlar birbirlerine..
öyle tuhaf oldum kii.. bizlerde öyle olacağızz sıra sıra doğuma... hepimiz güzel haberlerle gelelim inşalllaahhh

O günler de gelecek hayırlısıyla inşallahh:61:

gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin ama doğum tarihi sanki yanlış gibi benim sat 21 aralık doğum tarihi 27 eylül görünüyor seninki neden daha erken:53:

Back
X