2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

akıntın yoğunsa neden doktora görünmüyorsun. bence en kısa sürede git. enfeksiyon durumu varsa acil tedbir şart. hamilelikte akıntı normal ama doktor bi görsünn yinede seninkinin sebebi ne diye

benim bacaklarda ara ara uyuşma oluyor.sürekli uzatasım geliyor ama işyerinde zor....

sizde de oluyor mu?

uyuşma olmuyor ama sol kalçamın üzerinde yürürken kramp gibi birşey oluyor, bunlar beklediğimiz şeyler ama.

Uyuşma değil ama sol kalçamda yürürken kasılma oluyor benim canım.
Normal diye biliyorum bu tarz şeyler..

uyuşma olmuyor ama sol kalçamın üzerinde yürürken kramp gibi birşey oluyor, bunlar beklediğimiz şeyler ama.

Bende de sanki kas ağrısı gibi totom (!) ağrıyo, gebelikle mi ilgiliymiş?

akıntın yoğunsa neden doktora görünmüyorsun. bence en kısa sürede git. enfeksiyon durumu varsa acil tedbir şart. hamilelikte akıntı normal ama doktor bi görsünn yinede seninkinin sebebi ne diye

Sağol canım, çok anormal değil benimki, hamilelikte olan akıntıdan bahsediyorum. İlk zamanlar daha fazlaydı, şimdi azaldı, ama var.

Evet canım gebelikte kramplar oluyor.
Özellikle son haftalarda şiddetlenecekmiş.

kramplar çok kötü biliyorum.
beni hep gece olurdu kramplar...dönerken bile...hareket etmeye korkardım....benim şimdiden başlayacak gibi....

kızlaar bakar mısınızz 9 haftalık mercimek nasıl da tatlı hareket ediyor. bizde böyleyiz şimdi herhaldee

http://www.vidivodo.com/228299/9-haftalik-bebek[/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…