bayağı olmuş
değişti buralar..trafik tamamen tesine döndü her yeri yıkıyorlar.şehir merkezi artık adliye taraflarına kaydı....belediye valiliğe yakın bir yer yaptı...meydanı hep yıktılar....bir sürü şey var görmen lazım....
kısmen olur da gelirsen farkı göreceksin.
geldiğinde haberim olsun isterim...güzel olur
bebegin dogumuna yakın gönderilen pakette bebek bezi bile var vücut yagları pişik kremleri vs paketi arkadaşım saklamış o gösterdi kitapcıklarda çok güzel
bu arada kızlar ben de dün aktara gittim. çatlak için bişiler istedim. bana kakao yağı, susam yağı, havuç yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytin yağı karışımı hazırladı. bugün alcam. siizn kullandıklarınız nasıl????
bebegin dogumuna yakın gönderilen pakette bebek bezi bile var vücut yagları pişik kremleri vs paketi arkadaşım saklamış o gösterdi kitapcıklarda çok güzel
çok dardı oralar iyi olmuştur desene sahil geliştimi peki bi ganita vardı sahilde yaaa çok özledim şimdi ya
ben de üye olmuştum neden paket göndermiyolar diye düşünüyodum. 4. ayı mı beklemek gerek????
Ben de şimdi kayıt oldum canım
Hamileyim olarak kaydımı yaptırdım,bakalım ne olacak
sahil de yeni yolu biliyorsundur....çok güzel yürüyüş parkuru yapıldı...ganita aynı yine duruyor....
zağanos vadisini bilirsin..orayı yıktılar piknik gezi alanları oluşturdular şenlikler eğlenceler yapılıyor orda..güzel oldu ama..
bu arada kızlar ben de dün aktara gittim. çatlak için bişiler istedim. bana kakao yağı, susam yağı, havuç yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytin yağı karışımı hazırladı. bugün alcam. siizn kullandıklarınız nasıl????
ganitada titreye titreye çay içerdik eminim çok güzel olmuştur peki gelirsem mıhlamada yiyecekmiyiz rüşvet istiyoruuum
ne demek sen yeterki gel.....neler yeriz biz...
yeni balık restorantlar açıldı...şehirdışına doğru....süper yapıyorlar orda...
dagılın uleeen ben geliyorumdur kız gaza geliyorum kış vakti yola çıkarma beni havalar düzelsin bi hele
amin.Hepimiz farklı belirtilerini yaşıyoruz işte ben de kabızlıktan çekiyorum bazen diyorum bulantım olsaydı ama bu durumu yaşamasaydım
canım benim sen minoşunla gelirsin olmaz mı...hamile hamile yolara mı düşecen...
burda kar yağıyor.....aklına gelmişse mıhlama ben malzeme göndereyim sana istersen az çok yapmayı biliyorsundur...
allah razı olsun canım söylemen yeter bizim burda avucunu kokla canın bişey isterse ve yiyemezsen derler bol bol kokladım:)yolculuk yasak 3.ay bitene kadar kanamadan dolayı babam umreye gidecek 3 saatlik yola bile olmaz dedi doktorum vedalaşamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?