Ben şimdi çektim göbiş resmi ama eklesem mi acep:26:
kafanı koymadan ekle, ben de şime sorucam izin verirse eklerim kafasız :) Ama vermeyebilir.
evet evet evet!
slm kızlar bende bugün dr gittim bebişi gördüm büyümüş 18,6 mm olmuş.kalp atışını dinletmedi dr 3 aydan önce sakıncalıdır dediherşey ylundaymış allaha şükür
slm kızlar bende bugün dr gittim bebişi gördüm büyümüş 18,6 mm olmuş.kalp atışını dinletmedi dr 3 aydan önce sakıncalıdır dediherşey ylundaymış allaha şükür
Göbiş topiğimizde canım[/QUOTEaa gördüm canım maşallah Allah nazardan saklasın
kızlar ileleyen zamanlarda sakın benimki kçükmü filan die dert etmeyin benim ablam son günlerini sayıyor karnını bir görseniz herkes 5 aylık sanıyordr a sorduk iç karnı genişmiş ondan küçükmüş karnı.
bide beni görseniz baya büyük ama işyerindeyim çekemiyorum resim
gözün aydın canım önemli olan herşeyin yolunda gitmesi zaten maşallah bebişine
canım senin adına çok sevindim umarım hep güsel haberlerimiz böyle devam eder bebişler doğana kadar
Göbiş topiğimizde canım[/QUOTEaa gördüm canım maşallah Allah nazardan saklasın
kızlar ileleyen zamanlarda sakın benimki kçükmü filan die dert etmeyin benim ablam son günlerini sayıyor karnını bir görseniz herkes 5 aylık sanıyordr a sorduk iç karnı genişmiş ondan küçükmüş karnı.
bide beni görseniz baya büyük ama işyerindeyim çekemiyorum resim
Sağol canım benim,Allah hepimizi saklasın nazarlardan
Evet iç karnı geniş olanlar öyle oluyor,annem de öyleymiş..
son adet tarihim 26.12.2010 .Şu an 7+3 haftamdayım.doğum tarihi 2 eylül görünüyor.Bu yolda bende varım artık.Çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum.
son adet tarihim 26.12.2010 .Şu an 7+3 haftamdayım.doğum tarihi 2 eylül görünüyor.Bu yolda bende varım artık.Çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum.
buarada dün gece 2011 şubat anneleri topiğini okudum mısır tanesi gibi sırayla doğum yapmışlar haber veriyorlar birbirlerine..
öyle tuhaf oldum kii.. bizlerde öyle olacağızz sıra sıra doğuma... hepimiz güzel haberlerle gelelim inşalllaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?