2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

an y
ben yarın dra soracağım bakalım ne önerecek kullanmaya başlamamız lazım

benim 2 ci hamileliğim bana doktorum bebek yağı önermişti badem yağı tüy yapıyomuş kullandım karnımda çatlak olmadı ama baltırlarıma sürmiyodum bişe olmaz dıye oralarda bide arkalara oralarda az oldu göğüsleri çatlıyan arkadaşlarda vardı yapıdan yapya değişiyo

ben günlüğü beğendim. hem ultrason resimlerini yapıştıracak yerler var hem de yazı yazacak. bence güzel olur. çocuk büyüdüğünde veririz ))

Ben şimdi baktım canım da promosyon ürün var.
0,1 kuruş ama kargosu var 9 tl.
O mu acaba bahsettiğin:44:

merhaba anne adayları bayağı uzun süredir giremedim sayfaya bilgisayarımda sorun vardı yeni arkadaşlar gelmiş hepsine hoşgeldiniz diyorum aslında ben uzun süredir giremediğim için yeni sayılırım sat tarihi en erkan benim galiba gördüğüm kadarı ile 24 kasım benim bugün 2 li test yaptırdım ve her şey yolundaydı umarım sonuna kadar öyle olur hepimiz için herşeyin hayırlısı

merhaba sonuçlar için gözünaydın.Allah bebişlerimizi korusun

minoşları kucağımıza alalım da bol bol gezeriz.ben de hiçbir yere gidemiyorum...
ama dediğim gibi....ne istiyorsan ben burdan yollarım sana ne olacak ki.bi mesajın yeter...

sagol canım baktım çoook istiyor canım o zaman söylerim bizi düşündügün için çok teşkkürler

gözün aydın ne güzel iyi haberler almak darısıda bizlerin başına

Arkadaşlar,
Günlük ped kullanımı için ne düşünüyorsunuz? Ben bi 6 ay öncesine kadar hergün kullanırdım, Orkid'inkini. Sonradan bi baktım sürekli kist oluşuyo yumurtalıkta. Hava almadığı için olabileceğini düşündüm ve bıraktım. Sonra da hamile kaldım zaten. Ama şimdi akıntılar yoğun oluyo, kullanma ihtiyacı duyuyorum. Ne dersiniz? Kullanan var mı?

Hep zararlı olduğunu söylüyorlar ama ben yaklaşık 2 yıldır düzenli kullanıyorum canım.
Çok daha hijyenik hissediyorum böyle.
Üstelik sürekli değişiyor zaten,ben hiç sorun yaşamadım.
Şimdi akıntı miktarı arttığı için hiç vazgeçemem artık

çok sık değiştirilmesi suretiyle bence de kullanılabilir. akıntıların ıslaklıgı cok rahatsız edici cunku.

cilt hava almadığı için pek tavsiye edilmiyor, ben karşı değilim ve kullanmıyorum,

benim bacaklarda ara ara uyuşma oluyor.sürekli uzatasım geliyor ama işyerinde zor....

sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…