ben yarın dra soracağım bakalım ne önerecek kullanmaya başlamamız lazım
kızlar e bebek com.da Anne Adayının Günlüğü var. kargo dahil 6,01 tl. güzele benziyo ben sipariş verdim.
Ben de şimdi üye olacağım o siteye canım,bakıyorum hemen.
ben günlüğü beğendim. hem ultrason resimlerini yapıştıracak yerler var hem de yazı yazacak. bence güzel olur. çocuk büyüdüğünde veririz))
merhaba anne adayları bayağı uzun süredir giremedim sayfaya bilgisayarımda sorun vardı yeni arkadaşlar gelmiş hepsine hoşgeldiniz diyorum aslında ben uzun süredir giremediğim için yeni sayılırım sat tarihi en erkan benim galiba gördüğüm kadarı ile 24 kasım benim bugün 2 li test yaptırdım ve her şey yolundaydı umarım sonuna kadar öyle olur hepimiz için herşeyin hayırlısı
Ben şimdi baktım canım da promosyon ürün var.
0,1 kuruş ama kargosu var 9 tl.
O mu acaba bahsettiğin:44:
minoşları kucağımıza alalım da bol bol gezeriz.ben de hiçbir yere gidemiyorum...
ama dediğim gibi....ne istiyorsan ben burdan yollarım sana ne olacak ki.bi mesajın yeter...
promosyon ürün 0,1 kuruş ama kargosu 6 tl idi. ben az önce sipariş verdim
ben günlüğü beğendim. hem ultrason resimlerini yapıştıracak yerler var hem de yazı yazacak. bence güzel olur. çocuk büyüdüğünde veririz))
merhaba anne adayları bayağı uzun süredir giremedim sayfaya bilgisayarımda sorun vardı yeni arkadaşlar gelmiş hepsine hoşgeldiniz diyorum aslında ben uzun süredir giremediğim için yeni sayılırım sat tarihi en erkan benim galiba gördüğüm kadarı ile 24 kasım benim bugün 2 li test yaptırdım ve her şey yolundaydı umarım sonuna kadar öyle olur hepimiz için herşeyin hayırlısı
Arkadaşlar,
Günlük ped kullanımı için ne düşünüyorsunuz? Ben bi 6 ay öncesine kadar hergün kullanırdım, Orkid'inkini. Sonradan bi baktım sürekli kist oluşuyo yumurtalıkta. Hava almadığı için olabileceğini düşündüm ve bıraktım. Sonra da hamile kaldım zaten. Ama şimdi akıntılar yoğun oluyo, kullanma ihtiyacı duyuyorum. Ne dersiniz? Kullanan var mı?
Arkadaşlar,
Günlük ped kullanımı için ne düşünüyorsunuz? Ben bi 6 ay öncesine kadar hergün kullanırdım, Orkid'inkini. Sonradan bi baktım sürekli kist oluşuyo yumurtalıkta. Hava almadığı için olabileceğini düşündüm ve bıraktım. Sonra da hamile kaldım zaten. Ama şimdi akıntılar yoğun oluyo, kullanma ihtiyacı duyuyorum. Ne dersiniz? Kullanan var mı?
Arkadaşlar,
benim bacaklarda ara ara uyuşma oluyor.sürekli uzatasım geliyor ama işyerinde zor....
sizde de oluyor mu?
ay ben bulamadım yaa( üye olunmadan bakılmıyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?