2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nereye gittinizzz

buralardaydık canım..zeyland falan var acaip güzel sezonluk ciciler var ama indirimler daha güzel:)))

ohh bizim ablamız yok tabana kuvvet sora sora öğreniyoruz hehe

ne gıcıksın handeeeeee alıp alıp koymuyosun yaaaa cici topiğini sana kapattırıcam sen de bizimkileri göremiceksin

söz şimdi çekip koyucam dayanamıyorum sana Damlaaaaaaaa:)))

yok be canım aşk olsun üzülürüm öyle dersen..Bende hiç aşermiyorum o yüzden boş bulundum geçen gün bende bahsettim sonra çok üzüldüm..Hepimiz için söyledim nolur şahsi algılama

Aşerme dönemimiz bitti canım şimdikiler ya nazmış yada sağlıkla ilgili bi durum

dedim ya bende bıraktım hamile olduğumu öğrenince.ve canım bile çekmiyor.
ama şöyle diyorum...
normal doğum yaparsam çocuk çıktıktan sonra yakıcam bi sigara .....
ne içilir beee....

ama şöyle diyorum...
ne içilir beee....

valla normalde aramıorumda okul arkadaşlarımla bir araya gelince herkes mutfakta dedikodu yapıp sigara içio ben içemiorum ya o zaman deliriorum

ama şöyle diyorum...
ne içilir beee....

O zamanda içme sütten geçer !!!
Ben kızımı doğurdum hastanede yatakta yatıyorum eşime dedimki "yak bana bir sigara ver" :)
Yuhhh ne fanayım vallahi içmiştim,iyimi yaptım değil ama yaptım

bende incelemistim bu listeyi herseyi yazmıslar valla en ince detaya kadar boyle ayrı ayrı gorununce gozumde buyudu liste hepsini biarada almak zor sırayla baslamak lazım

ben baktım da yarısından fazlasını halletmişim listemin üzerini çizdikçe rahatlıyorum..

buralardaydık canım..zeyland falan var acaip güzel sezonluk ciciler var ama indirimler daha güzel:)))

söz şimdi çekip koyucam dayanamıyorum sana Damlaaaaaaaa:)))

canımmmmm

ama şöyle diyorum...
ne içilir beee....

en büyük destekçinim işte bu konuda bide yanına kahve ölüyorum artık kahvesizlikten :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

neyse kızlar canınız çekmesin bişi... boş verin alın miss gibi temiz havayı ciğerlerinize...
şöyle sahil yada orman havası oda iyi gelir.. :90:

Offff bu gün sizden çok ayrı kaldım.
Muhabbetin son demlerine yetiştim
Neler kaynattınız bakimmmmm

en büyük destekçinim işte bu konuda bide yanına kahve ölüyorum artık kahvesizlikten :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kahve de mi içmiyosun handecim? ben de çok severim önceden her akşam yemekten sonra kahve keyfi yapardık eşimle şimdi arada içiyorum ben

O zamanda içme sütten geçer !!!
Ben kızımı doğurdum hastanede yatakta yatıyorum eşime dedimki "yak bana bir sigara ver" :)
Yuhhh ne fanayım vallahi içmiştim,iyimi yaptım değil ama yaptım

ya bi kere içmişsin doğumdan sonra sütten o kadar etkili değildir.tabiki zararlıdır... aman benim annem dört kardeşiz hepimizde içmiş... hem hamilelikte hem emzirirken.eskiden bilinç mi varmış...

kahve de mi içmiyosun handecim? ben de çok severim önceden her akşam yemekten sonra kahve keyfi yapardık eşimle şimdi arada içiyorum ben

ben yataktan kalkar kalkmaz kahve sigara keyfi yapmadan uyanamayan tiplerdendim..günde 10 kupam rahat vardı...2 kupada türk kahvesi :))) kupayla içerdim anca keserdi..
Ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sadece kokladım( çay ağzıma sürmezdim..dişleri kuvvetlendiriyormuş siyah çay..ağrım olduğu için çay içiyorum azıcık..

bende içmiyorum pazar günü kahvaltıdan sonra bir fincan türk kahvesi keyfim var bir tek onu bırakmadım.hafta da bir fincan... :26:

ayy türk kahvesinin tadını unuttum aylardır ben ama yanında sigara olmadanda çekilmez diye içmiyorum son derece sağlıklı yaşam su ve süt içiyorum sadece

ya bi kere içmişsin doğumdan sonra sütten o kadar etkili değildir.tabiki zararlıdır... aman benim annem dört kardeşiz hepimizde içmiş... hem hamilelikte hem emzirirken.eskiden bilinç mi varmış...

Benimki bilinçli bilinçli içmiş :)))
hiç vicdanı sızlamamış :))))
teyzemde kuzenlerimde herkes içmiş biz manyaklık derecesinde düşünceli ebeveynleriz :))

ooo sana kocaman bi bravo o zaman handem
o azınlığın içinde ben de varım, çay hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…