nereye gittinizzz
ohh bizim ablamız yok tabana kuvvet sora sora öğreniyoruz hehe
ne gıcıksın handeeeeee alıp alıp koymuyosun yaaaacici topiğini sana kapattırıcam sen de bizimkileri göremiceksin
gezdik gezdik geldik
neler neler aldık :)))))
ohhh yaşasın gezmek
bakalım burda neler olmuş
yok be canım aşk olsun üzülürüm öyle dersen..Bende hiç aşermiyorum o yüzden boş bulundum geçen gün bende bahsettim sonra çok üzüldüm..Hepimiz için söyledim nolur şahsi algılama
dedim ya bende bıraktım hamile olduğumu öğrenince.ve canım bile çekmiyor.
ama şöyle diyorum...
normal doğum yaparsamçocuk çıktıktan sonra yakıcam bi sigara .....
ne içilir beee....
ama şöyle diyorum...
ne içilir beee....
bende incelemistim bu listeyi herseyi yazmıslar valla en ince detaya kadar boyle ayrı ayrı gorununce gozumde buyudu listehepsini biarada almak zor sırayla baslamak lazım
buralardaydık canım..zeyland falan var acaip güzel sezonluk ciciler var ama indirimler daha güzel:)))
söz şimdi çekip koyucam dayanamıyorum sana Damlaaaaaaaa:)))
ama şöyle diyorum...
ne içilir beee....
en büyük destekçinim işte bu konuda bide yanına kahve ölüyorum artık kahvesizlikten :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
O zamanda içme sütten geçer !!!
Ben kızımı doğurdum hastanede yatakta yatıyorum eşime dedimki "yak bana bir sigara ver" :)
Yuhhh ne fanayım vallahi içmiştim,iyimi yaptım değil ama yaptım
kahve de mi içmiyosun handecim? ben de çok severim önceden her akşam yemekten sonra kahve keyfi yapardık eşimleşimdi arada içiyorum ben
kahve de mi içmiyosun handecim? ben de çok severim önceden her akşam yemekten sonra kahve keyfi yapardık eşimleşimdi arada içiyorum ben
Kızlar desitin amazonda uygun geldi bana..
Amazon.com: Desitin Diaper Rash Ointment - 16 oz.: Health & Personal Care
25$ ücretsiz kargo hem
ya bi kere içmişsin doğumdan sonra sütten o kadar etkili değildir.tabiki zararlıdır... aman benim annem dört kardeşiz hepimizde içmiş... hem hamilelikte hem emzirirken.eskiden bilinç mi varmış...
ben yataktan kalkar kalkmaz kahve sigara keyfi yapmadan uyanamayan tiplerdendim..günde 10 kupam rahat vardı...2 kupada türk kahvesi :))) kupayla içerdim anca keserdi..
Ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sadece kokladım( çay ağzıma sürmezdim..dişleri kuvvetlendiriyormuş siyah çay..ağrım olduğu için çay içiyorum azıcık..
ben 3 kutu aldırdım Onur a..Yeter mi daha aldırmalı mıyım bilemedim Hande?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?