• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doktorlar anlamamış mı ya ben bazen bir iki fırt çekiyorum kardeşimden hepsi o[/QUO

onu bazen bende yapıyorum valla içim sızlıyo ama arada tutamıyorum kendimi

eşimin kuzeninin eşi, (tabi iyi bişi diye sölemiyorum kesinlikle, ben hiç içmedim sevmem) hamileyken günde 2-3 tane içti hep, belki daha fazla. şimdi emziriyo ve hala içiyo. ben nasıl mantık anlayamadım, insan sigarayı bebegi için bırakmayacaksa başka ne için bırakır ki? bir iki fırttan zarar gelmez ama içmeseniz daha iyi tabi.

ben de bubchen alıcam:13: ablam kullandı memnun...

bende sebamed ile bübchen arasında kalmıştım iyice araştırdım bübchen daha iyiymiş onu tavsiye ettiler canım..

damlacım benim önerim set ahlinde alıp bir sürü para verme bebek olunca görüceksinki bir çoğunu belkide hiç açmayacaksın o yüzden en gerekli olanlarını al bebek şanpuanı , bebek losyonu al bebek yağı alma bebek yağları genelde çok alerji yapıyor bebek losyonları daha güzel bebek için pişik kremi alman yeterli olucaktır canım ben bir bebek hemşiresi olarak daha doğrusu tecrübelerime dayanarak söylüyorum biz hastanedede aileler sorunca böyle tavsiye ediyoruz:34:

aslında doğru söylüyosun içinde banyo köpüğü falan vardı yeni doğan bebeğe köpük banyosu yaptırmayız herhalde :9: bana gereken şampuan ve bebek losyonu yeterli. yağ kullanılmaz diyosun. Pişik kremini ben eşime sipariş ettim Desitin diye bi krem çok önerdiler ama tr de çok pahalıya satılıyor abd den yeni gelmiş daha burda az yerde var. Eşim aldı ordan yani pişik kremi de almıcam böylece iki parçayla hallediyoruz bu işi :34:

Selam kızlar veeeee guzel bebıslerı nasılsınız
gecmıs ıcene dolmusssss bakamadım bıle
denetımdeyım bı kacamak yapım dedım sızlerde aklımızzzzz kuzumla ama gıremıoz yaaaa

bende sebamed ile bübchen arasında kalmıştım iyice araştırdım bübchen daha iyiymiş onu tavsiye ettiler canım..

aslında doğru söylüyosun içinde banyo köpüğü falan vardı yeni doğan bebeğe köpük banyosu yaptırmayız herhalde :9: bana gereken şampuan ve bebek losyonu yeterli. yağ kullanılmaz diyosun. Pişik kremini ben eşime sipariş ettim Desitin diye bi krem çok önerdiler ama tr de çok pahalıya satılıyor abd den yeni gelmiş daha burda az yerde var. Eşim aldı ordan yani pişik kremi de almıcam böylece iki parçayla hallediyoruz bu işi :34:

evet evet ablam da baya araştırmıştı zamanında o yüzden böle bazı şeyleri benim araştırmama gerek kalmadı hiç:1::6:

eşimin kuzeninin eşi, (tabi iyi bişi diye sölemiyorum kesinlikle, ben hiç içmedim sevmem) hamileyken günde 2-3 tane içti hep, belki daha fazla. şimdi emziriyo ve hala içiyo. ben nasıl mantık anlayamadım, insan sigarayı bebegi için bırakmayacaksa başka ne için bırakır ki? bir iki fırttan zarar gelmez ama içmeseniz daha iyi tabi.

arkadaşlar sigara kesinlikle hiç içilmemesi gerekiyor sigara göbek kordonunu inceltiyor ve bebeğe giden kan akımını azalttığı için bebek yeterli beslenemiyor ve düşük kilolu olarak doğuyor

asyam cumartesi gittin di mi mehmet beye memnun kaldın mı?
erkekiniz kesinleşti mi?:49:

evet canım gittim ve cok memnun kaldım.ilgili bilgili bi dr belli.herseyi sordum vlla icimde kalmadı:)devam edicem bundan sonrada.

oglusumuz olucakkk pipisini gosterdi dr amcası acmıs bacaklarını cok rahat bizimki belli:1::1:

ben normalde içiyordum.bebeğim olduğunu öğrenince direk kestim ve bir tane dahi ağzıma sürmedim.ayrıca hiç aklıma dahi gelmiyor.masum savunmasız yavrumu duman la savaşmak zorunda bırakmak istemiyorum çünkü.belgeselde izlemiştim yanında içen birinin dumanını bile solusan direk çocuğa gidiyormuş.ve gelişmeye çalışan bebek bir anda kendini sigara zehirinden kurtulmaya çalışıyormuş.bu süre boyunca gelişimi azalıyormuş.alkol ve sigara direk bebeğe geçiyor kızlar.

bunları düşünün.... ve bir kere bile ağzınıza sürmeyin.unutmayın o size itiraz edemiyor...:emir_bebek:

evet köpük gereksiz zaten bebek doğunca göreceksin çok çabuk üşürler o yüzden iki dakikada yıkayıp çıkartmaya bakıcaksın zaten saatlerce sudada tutsan o bişey anlıyamıyacakl

evet evet ablam da baya araştırmıştı zamanında o yüzden böle bazı şeyleri benim araştırmama gerek kalmadı hiç:1::6:

ohh bizim ablamız yok tabana kuvvet sora sora öğreniyoruz hehe:9:

gezdik gezdik geldik
neler neler aldık :)))))
ohhh yaşasın gezmek
bakalım burda neler olmuş

ne gıcıksın handeeeeee alıp alıp koymuyosun yaaaa :57: cici topiğini sana kapattırıcam sen de bizimkileri göremiceksin :19:

ooff ne cok yoruldum,ne cok calıştım yine bugun :50:
siz naptınız,sabah bebek küveti alıyordunuz,şimdi banyo köpüğüne geçmişiniz,yetişemiyoruz hızınıza,ki ben hiç bir sey almadım henüz.:31::31:

çok ilginç gerçekten sürekli kilo alıyorum aynı oranda yememe rağmen sürekli kilo almaya başladım oğluma yarasın inşallah:nazar::nazar:

Melissssssssss koş damlanın saçını başını yolalım kilo alıyomuş leblebi yutmuş solucan töbe yarabbim

arkadaşlar sigara kesinlikle hiç içilmemesi gerekiyor sigara göbek kordonunu inceltiyor ve bebeğe giden kan akımını azalttığı için bebek yeterli beslenemiyor ve düşük kilolu olarak doğuyor

Bebek sigaranın içindeki zehirleri yemek zannedip içine alıyormuş..ben anlamıyorum 13 yaşında sigaraya başladım günlük 3 paketim rahat vardı elimden düşmeyen tek şeydi sigara doktorum hamilesin dediğinden beri ağzıma sürmedim canım bile istemedi..yazıktır kızlar

Back