2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kimonocum çok beğendiysen al ama lithiumun dediği gibi bu ara tüm markalarda kampnya yakalayabilirsin.Ben bebek ürünlerini Bübchen alıcam o da çanta hediyeli bilgin olsun..

çok da bayılmadım o yüzden terddütte kaldım neyse iptal edip bakıyım biraz daha.. teşekkürlerr

çok ilginç gerçekten sürekli kilo alıyorum aynı oranda yememe rağmen sürekli kilo almaya başladım oğluma yarasın inşallah

yarasın inşallah. ben şu ana dek 2.5 kg aldım ama bebek haftasına göre kilosu tam iyimiş.yalnız ben bu aralar çok yemeye başladım.bundan sonra baya şişicem gibime geliyor.ama şimdilik sadece göbeğe almışım kilo bir de şu iç karın dedikleri şey bende geniş herhalde ki göbek de çok önde değil görenler daha 1-2 aylık hamileyim sanıyor benim de hoşuma gidiyor aslında bu durum nasılsa diyorum 6.aydan sonra başlıcam şişmanlamaya:)

çok da bayılmadım o yüzden terddütte kaldım neyse iptal edip bakıyım biraz daha.. teşekkürlerr

evet bende geçen gün carrefourdan aldım niveanın bakım çantasını 35 tl idi çokta şık günlük bir yere çıkarken rahatlıkla kullanabilirsin

rüyada sayıklamak demişken paranormal activity 2 yi izleyin de görün nasılmış rüyada sayıklamak hehehe bu arada valla şu korku filmi hastalığımı yenemedim ne sinemeada ne evde korkudan başka bişey izlemiyorum benimki de sen bizm kızı da kendin gibi psycho yapacaksın diyor bana hehehehe

Horlama, diş gıcırdatma da varsa işeme ihtimali yüksek

diş gıcırdatmıyor ama horlayıp uykusunda muhabbet edio şekerim yinede riskli hissettim durumu

kızlaar merhaba ben bu gün biraz rahatsızım kasıklarım ve belim ağrıyor sizler nasılsınız bebişler nasıl

cnm geçmiş olsun seninkiler yine mantıklı benim kuşum ağrıo doktoru arayıp ne desem die düşünüorum

paranormal aktivitinin 1 ve 2 ikisini ben de seyrettim. bence ikincisi çok daha güzelmi, hatta çok güzel bağlamışlar birbirlerine. tersten giderek. ama hamiş oldugumdan beri seyretmedim korku gerilim bebişimi üzerim diye.

kimonocum çok beğendiysen al ama lithiumun dediği gibi bu ara tüm markalarda kampnya yakalayabilirsin.Ben bebek ürünlerini Bübchen alıcam o da çanta hediyeli bilgin olsun..

damlacım benim önerim set ahlinde alıp bir sürü para verme bebek olunca görüceksinki bir çoğunu belkide hiç açmayacaksın o yüzden en gerekli olanlarını al bebek şanpuanı , bebek losyonu al bebek yağı alma bebek yağları genelde çok alerji yapıyor bebek losyonları daha güzel bebek için pişik kremi alman yeterli olucaktır canım ben bir bebek hemşiresi olarak daha doğrusu tecrübelerime dayanarak söylüyorum biz hastanedede aileler sorunca böyle tavsiye ediyoruz

slm kızlar nasılsınız bakalım:) gecmisi okumdan once bi slm verim dedim keyifler iyidir insl.bebislerde iyidir.gecmisi okuylım bakalım kimler ne yapmıs:126:

her an herşey olabilir can bebein bakım örtüsünü tavsiye ederim.. [/QUOTE]

evde niveanın alt açma bezi var başkasını alana kadar onla idare ediim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…