2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle gülay ya bizde hem gülüyoruz telefonda hem küfür ediyoruz adama çok gıcık bi durumdu. oğlumun poposuna her sürdüğümde hatırlıcam bu olayı

pişik kremi başka ne şekilde değerlendirilir die düşündüm..
Vücut losyonu
El kremi
Yüz Maskesi
pasta kreması
başka ne olabilir kızlar?

aynen öyle gülay ya bizde hem gülüyoruz telefonda hem küfür ediyoruz adama çok gıcık bi durumdu. oğlumun poposuna her sürdüğümde hatırlıcam bu olayı

Traji komik bir hikaye neyse oğlunun poposu sağolsun

saçımı makyajımı yaptım, akşama hazırım artııııııık:)

kızlaar 4 lü sonuçlarımı aldım ben 2 li testi yaptırmamıştım hatırlarsanız.bütün herşeyine bakıldı temiz çıktı büyük bir stres olmuştum ohhh bee birde üst düzey ultrason hangisi oluyordu renklimi ayrıntılımı :44: gün aldım haziranın 9 u na.160 tl ye yapılıcak iyimi sizce

noluyo kız evde party mi var?
huuuuhhhhh huuuuuuh
:92::92::92::92:

Yok bacım evde bişi yok da, yemege çıkıcaz kocacımla, evlilik yıldönümüüz içiiiin. sen tebrik etmedin ki beni yaaaaa.çok küstüm sana.

Yok bacım evde bişi yok da, yemege çıkıcaz kocacımla, evlilik yıldönümüüz içiiiin. sen tebrik etmedin ki beni yaaaaa.çok küstüm sana.

vay ben sana KURBAN OLİM.
okumamışımdır..
ÇOK BÜYÜK TEPRİK KOYUYORUM..
allah mesut bahtiyar etsin.. Biriniz mesut biriniz bahtiyar olursanız ortada sapıkça bişeyler olur ama neyse..

Yine dediğime gelmiş işte akşam dönüşte party var huuuuhuhuhuhuhuh

cescim eminim makyaja falanda ihtiyacın yoktur öyle hayal ediyorum seni

hamile kalmadan önce pek yoktu ivet ama hamilelikle sivilceler bi dünya oldu. ha bu arada kızlar sivilcelerim tamamen geçti ama izler mevcut. sizin de ciltlerde düzelme var mı?

bu arada ince iltifatın için çok teşekkür ederim, eminim hepimiz güzeliz hiçbirimizin de yoktur bakıma ihtiyacı ama özel gün olunca azcık renkleneyim dedim, kansızlıktan dolayı da hastalıklı gibi beyazım da allık iyi oluyo.

Tepriklerine teşekkür ederim canım, biz de mesut mesude oluruz napalım, gönüller bi olsun yeter ki. Affettim kitti seni de, tatlı şey seni, diğer konuya girmeden, tereyagından kıl çeker gibi sıyrılmak istiyorum :)

çok tebrik ederiz nereye gidiceksiniz kaç sene oldu bide ?

Cok sagol canim, 3 seneyi devirdik bugun saat 17:00 civarı :)

tereyağından kıl çekmek deyimi bir konuya hiç bu kadar yakışamazdı

canım nice güzel zamanlara bende kaçırmışım yahu

kızlarrrr, çatlak için ne kullanıyorsunuz ben hala kullanmıyorum doğru düzgün. aktardan yağ karıştırmıştım ama arada sırada kullanıyorum hergğn kullanmıyorum. doktorum bana pregnacare tavsiye etti, eczacı da lierac. bunlardan almalımıyım yoksa vazalin ya da bebe yağı mı alayım???? ya da susam yağı kayısı yağı yetelimi???

:
eylül annelerinin hepsi güzel hamile olupta çirkin olan yoktur bence.hadi iyi eğlenceler bizim içinde eğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…