aynen öyle gülay ya bizde hem gülüyoruz telefonda hem küfür ediyoruz adama çok gıcık bi durumdu. oğlumun poposuna her sürdüğümde hatırlıcam bu olayı
çok sinir olduk ya öyle böyle değil. Bi de işin kötü yanı maaş buraya yatıyor ben çekiyorum maaşını. Onların gemide parası yok. Sadece 3-4 ayda bir personel değişimi olurken şirket burdan para yollar gidenlerle gemiye orda para dağıtılır personele o da 400 dolar falan alır kontrat boyunca onu kullanır. İnternet için ödüyo, limanlarda telefon kartı getiriyolar gemiye onu alıyo falan..burdan giderken yanına aldığı para gitti.Neyse şimdi personel değişimi olucakmış para gelir en azından..
aynen öyle gülay ya bizde hem gülüyoruz telefonda hem küfür ediyoruz adama çok gıcık bi durumdu. oğlumun poposuna her sürdüğümde hatırlıcam bu olayı
saçımı makyajımı yaptım, akşama hazırım artııııııık:)
kızlaar 4 lü sonuçlarımı aldım ben 2 li testi yaptırmamıştım hatırlarsanız.bütün herşeyine bakıldı temiz çıktıbüyük bir stres olmuştum ohhh bee birde üst düzey ultrason hangisi oluyordu renklimi ayrıntılımı :44: gün aldım haziranın 9 u na.160 tl ye yapılıcak iyimi sizce
noluyo kız evde party mi var?
huuuuhhhhh huuuuuuh
:92::92::92::92:
saçımı makyajımı yaptım, akşama hazırım artııııııık:)
Yok bacım evde bişi yok da, yemege çıkıcaz kocacımla, evlilik yıldönümüüz içiiiin. sen tebrik etmedin ki beni yaaaaa.çok küstüm sana.
Yok bacım evde bişi yok da, yemege çıkıcaz kocacımla, evlilik yıldönümüüz içiiiin. sen tebrik etmedin ki beni yaaaaa.çok küstüm sana.
cescim eminim makyaja falanda ihtiyacın yoktur öyle hayal ediyorum seni
vay ben sana KURBAN OLİM.
okumamışımdır..
ÇOK BÜYÜK TEPRİK KOYUYORUM..
allah mesut bahtiyar etsin.. Biriniz mesut biriniz bahtiyar olursanız ortada sapıkça bişeyler olur ama neyse..
Yine dediğime gelmiş işte akşam dönüşte party var huuuuhuhuhuhuhuh
çok tebrik ederiz nereye gidiceksinizkaç sene oldu bide ?
Tepriklerine teşekkür ederim canım, biz de mesut mesude oluruz napalım, gönüller bi olsun yeter ki. Affettim kitti seni de, tatlı şey seni, diğer konuya girmeden, tereyagından kıl çeker gibi sıyrılmak istiyorum :)
Cok sagol canim, 3 seneyi devirdik bugun saat 17:00 civarı :)
tereyağından kıl çekmek deyimi bir konuya hiç bu kadar yakışamazdı
Tepriklerine teşekkür ederim canım, biz de mesut mesude oluruz napalım, gönüller bi olsun yeter ki. Affettim kitti seni de, tatlı şey seni, diğer konuya girmeden, tereyagından kıl çeker gibi sıyrılmak istiyorum :)
Cok sagol canim, 3 seneyi devirdik bugun saat 17:00 civarı :)
canım nice güzel zamanlara bende kaçırmışım yahu
hamile kalmadan önce pek yoktu ivet ama hamilelikle sivilceler bi dünya oldu. ha bu arada kızlar sivilcelerim tamamen geçti ama izler mevcut. sizin de ciltlerde düzelme var mı?
bu arada ince iltifatın için çok teşekkür ederim, eminim hepimiz güzeliz hiçbirimizin de yoktur bakıma ihtiyacı ama özel gün olunca azcık renkleneyim dedim, kansızlıktan dolayı da hastalıklı gibi beyazım da allık iyi oluyo.
Benimde haberim yoktu.
Mutluluklar diliyorum buruşup soluncaya dek birlikte olun mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?