2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bubchen alıcam:13: ablam kullandı memnun...

bende sebamed ile bübchen arasında kalmıştım iyice araştırdım bübchen daha iyiymiş onu tavsiye ettiler canım..

aslında doğru söylüyosun içinde banyo köpüğü falan vardı yeni doğan bebeğe köpük banyosu yaptırmayız herhalde bana gereken şampuan ve bebek losyonu yeterli. yağ kullanılmaz diyosun. Pişik kremini ben eşime sipariş ettim Desitin diye bi krem çok önerdiler ama tr de çok pahalıya satılıyor abd den yeni gelmiş daha burda az yerde var. Eşim aldı ordan yani pişik kremi de almıcam böylece iki parçayla hallediyoruz bu işi

Selam kızlar veeeee guzel bebıslerı nasılsınız
gecmıs ıcene dolmusssss bakamadım bıle
denetımdeyım bı kacamak yapım dedım sızlerde aklımızzzzz kuzumla ama gıremıoz yaaaa

evet evet ablam da baya araştırmıştı zamanında o yüzden böle bazı şeyleri benim araştırmama gerek kalmadı hiç

asyam cumartesi gittin di mi mehmet beye memnun kaldın mı?
erkekiniz kesinleşti mi?

evet canım gittim ve cok memnun kaldım.ilgili bilgili bi dr belli.herseyi sordum vlla icimde kalmadı:)devam edicem bundan sonrada.

oglusumuz olucakkk pipisini gosterdi dr amcası acmıs bacaklarını cok rahat bizimki belli

evet köpük gereksiz zaten bebek doğunca göreceksin çok çabuk üşürler o yüzden iki dakikada yıkayıp çıkartmaya bakıcaksın zaten saatlerce sudada tutsan o bişey anlıyamıyacakl

evet evet ablam da baya araştırmıştı zamanında o yüzden böle bazı şeyleri benim araştırmama gerek kalmadı hiç

ohh bizim ablamız yok tabana kuvvet sora sora öğreniyoruz hehe

gezdik gezdik geldik
neler neler aldık :)))))
ohhh yaşasın gezmek
bakalım burda neler olmuş

ne gıcıksın handeeeeee alıp alıp koymuyosun yaaaa cici topiğini sana kapattırıcam sen de bizimkileri göremiceksin

ooff ne cok yoruldum,ne cok calıştım yine bugun
siz naptınız,sabah bebek küveti alıyordunuz,şimdi banyo köpüğüne geçmişiniz,yetişemiyoruz hızınıza,ki ben hiç bir sey almadım henüz.

çok ilginç gerçekten sürekli kilo alıyorum aynı oranda yememe rağmen sürekli kilo almaya başladım oğluma yarasın inşallah

Melissssssssss koş damlanın saçını başını yolalım kilo alıyomuş leblebi yutmuş solucan töbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…