bende içmiyorum pazar günü kahvaltıdan sonra bir fincan türk kahvesi keyfim var bir tek onu bırakmadım.hafta da bir fincan... :26:
ben 3 kutu aldırdım Onur a..Yeter mi daha aldırmalı mıyım bilemedim Hande?
kahve de mi içmiyosun handecim? ben de çok severim önceden her akşam yemekten sonra kahve keyfi yapardık eşimleşimdi arada içiyorum ben
ya bi kere içmişsin doğumdan sonra sütten o kadar etkili değildir.tabiki zararlıdır... aman benim annem dört kardeşiz hepimizde içmiş... hem hamilelikte hem emzirirken.eskiden bilinç mi varmış...
ben yataktan kalkar kalkmaz kahve sigara keyfi yapmadan uyanamayan tiplerdendim..günde 10 kupam rahat vardı...2 kupada türk kahvesi :))) kupayla içerdim anca keserdi..
Ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sadece kokladım( çay ağzıma sürmezdim..dişleri kuvvetlendiriyormuş siyah çay..ağrım olduğu için çay içiyorum azıcık..
ayy türk kahvesinin tadını unuttum aylardır ben ama yanında sigara olmadanda çekilmez diye içmiyorum son derece sağlıklı yaşam su ve süt içiyorum sadece
ben duymamıştım hiç yaa eğer gerçekten iyiyse ve abd de ucuzsa bende sipariş vereyim teyzoşum doğumdan önce gelicek zaten kadıncağız ne bulduysa alıo bide onu alıversin
birde damla tarihi yoksa 3 kutu yeter gibi kutuları bayağı büyük gibi geldi bana yinede .çok anlamam tecrübeliler daha iyi bilir ama
türkiye de de satan yerler var... desitin pişik kremini.
DESTN CREAMY - Koruyucu Piik Kremi | | Botanikecza.com
bu arada e-bebek te kampanya sı var bu kremin ikincisi %50 indirimli
Desitin Rapid Relief %13 Çinko Pişik Önleyici Krem 113 gr - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
aldır canım wallmart var amerikada bizim migros gibi onlarda bile varmış. 2-3kutu aldır sende ben lansiloh gögüs ucu kremini de ordan aldırdım onu da aldır fiyat çok farkediyo Tr ile.
var canım tr de dedim ya ama 30 liraya satıyorlar bir kutuyu abd de 5 dolar
o kadar fark varsa alınır tabi.peki kargo için ne kadar veriyorsun...
o kadar fark varsa alınır tabi.peki kargo için ne kadar veriyorsun...
benim eşim orda canım ona aldırıyorum kargo parası yok yani
cnm damla kargo için ağır bir bedel ödüyor aylardır kocası evde yok bir pişik kremi uğruna
o kadar güzel yazmışsın ki gözlerim doldu aynen öyle....
oooo o kadar torpil olsun... o zaman..
eee ne zaman gelicek peki ?
hepinize iyi akşamlar kızlar ve onların dünya güzeli bebekleri işten çıkış saati geldiiiiiii
haha aslında bu krem konusunda çok sinirimiz bozuk bizim..size de anlatıyım..Şimdi eşim limanlarda dışarı çıkamıyor işi çok fazla olduğu için mümkün değil yani çıkıp alışveriş yapması falan.Sadecegemiye binmeden uğruyor bi de gelirken alışveriş yapabiliyor..Neyse ama çıkanlar oluyor tabi limanda gemiciler stajyerler falan. Sen liste yap ben aldırırım dedi. Ben de yaptım bi liste işte bu pişik kremi,göğüs ucu kremi,spor ayakkabı( converse falan da çok ucuz orda) bide aventin biberon ve emzik setini yazdım.Neyse eşim gemiye gelen acenta var o adama anlatmış eşimin siparişi var falan diye adam da ben alırım demiş eşimle çıkıp sonra sana bırakırım demiş.Eşimde güvenmiş adama 300 dolar vermiş bi de benim listeyi..gemi kalkmadan adam gelmiş eşimin başı kalabalık tabi çok yoğunken bi poşet bırakmış gitmiş.sonra eşim bi bakıyo 2 tane spor ayakkabı 3 tane de pişik kremi var içinde. Ne para üstü ve fiş 300 dolara 2 ayakkabı 3 kutu pişik kremi aldık yani. Sinir olmuş bi daha gemi dışından kimseye güvenipte para vermezsin dedim. Park yatak parasına kremi oldu oğlumun şimdi gülüyoruz da çok sinir olmuştuk..
Yani bu laf cuk oturdu.Adam bir pişik kremi uğruna aylardır sizden uzaklarda çalışıyor.
Offff sahiden sinir bozucu bir durum neyse sıkma canını
haha aslında bu krem konusunda çok sinirimiz bozuk bizim..size de anlatıyım..Şimdi eşim limanlarda dışarı çıkamıyor işi çok fazla olduğu için mümkün değil yani çıkıp alışveriş yapması falan.Sadecegemiye binmeden uğruyor bi de gelirken alışveriş yapabiliyor..Neyse ama çıkanlar oluyor tabi limanda gemiciler stajyerler falan. Sen liste yap ben aldırırım dedi. Ben de yaptım bi liste işte bu pişik kremi,göğüs ucu kremi,spor ayakkabı( converse falan da çok ucuz orda) bide aventin biberon ve emzik setini yazdım.Neyse eşim gemiye gelen acenta var o adama anlatmış eşimin siparişi var falan diye adam da ben alırım demiş eşimle çıkıp sonra sana bırakırım demiş.Eşimde güvenmiş adama 300 dolar vermiş bi de benim listeyi..gemi kalkmadan adam gelmiş eşimin başı kalabalık tabi çok yoğunken bi poşet bırakmış gitmiş.sonra eşim bi bakıyo 2 tane spor ayakkabı 3 tane de pişik kremi var içinde. Ne para üstü ve fiş 300 dolara 2 ayakkabı 3 kutu pişik kremi aldık yani. Sinir olmuş bi daha gemi dışından kimseye güvenipte para vermezsin dedim. Park yatak parasına kremi oldu oğlumun şimdi gülüyoruz da çok sinir olmuştuk..
YA OHAAAA
güleyim mi üzüleyim mi bilemedim
canım kıyamam yaaa, herşeyde bi hayır vardır. belki eşin gitseydi başına bir iş gelecekti..
olsun kuzum napcan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?