2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 3 kutu aldırdım Onur a..Yeter mi daha aldırmalı mıyım bilemedim Hande?

ben duymamıştım hiç yaa eğer gerçekten iyiyse ve abd de ucuzsa bende sipariş vereyim teyzoşum doğumdan önce gelicek zaten kadıncağız ne bulduysa alıo bide onu alıversin
birde damla tarihi yoksa 3 kutu yeter gibi kutuları bayağı büyük gibi geldi bana yinede .çok anlamam tecrübeliler daha iyi bilir ama

kahve de mi içmiyosun handecim? ben de çok severim önceden her akşam yemekten sonra kahve keyfi yapardık eşimle şimdi arada içiyorum ben

ya bi kere içmişsin doğumdan sonra sütten o kadar etkili değildir.tabiki zararlıdır... aman benim annem dört kardeşiz hepimizde içmiş... hem hamilelikte hem emzirirken.eskiden bilinç mi varmış...

ayy türk kahvesinin tadını unuttum aylardır ben ama yanında sigara olmadanda çekilmez diye içmiyorum son derece sağlıklı yaşam su ve süt içiyorum sadece

Aferim kızlar herşey meleklerimiz için.
Bizler bilinçli ve bebeklerine değer veren anneleriz sigara+çay+kahve yasak.

aldır canım wallmart var amerikada bizim migros gibi onlarda bile varmış. 2-3kutu aldır sende ben lansiloh gögüs ucu kremini de ordan aldırdım onu da aldır fiyat çok farkediyo Tr ile.

var canım tr de dedim ya ama 30 liraya satıyorlar bir kutuyu abd de 5 dolar

o kadar fark varsa alınır tabi.peki kargo için ne kadar veriyorsun...

hepinize iyi akşamlar kızlar ve onların dünya güzeli bebekleri işten çıkış saati geldiiiiiii

oooo o kadar torpil olsun... o zaman..

haha aslında bu krem konusunda çok sinirimiz bozuk bizim..size de anlatıyım..Şimdi eşim limanlarda dışarı çıkamıyor işi çok fazla olduğu için mümkün değil yani çıkıp alışveriş yapması falan.Sadecegemiye binmeden uğruyor bi de gelirken alışveriş yapabiliyor..Neyse ama çıkanlar oluyor tabi limanda gemiciler stajyerler falan. Sen liste yap ben aldırırım dedi. Ben de yaptım bi liste işte bu pişik kremi,göğüs ucu kremi,spor ayakkabı( converse falan da çok ucuz orda) bide aventin biberon ve emzik setini yazdım.Neyse eşim gemiye gelen acenta var o adama anlatmış eşimin siparişi var falan diye adam da ben alırım demiş eşimle çıkıp sonra sana bırakırım demiş.Eşimde güvenmiş adama 300 dolar vermiş bi de benim listeyi..gemi kalkmadan adam gelmiş eşimin başı kalabalık tabi çok yoğunken bi poşet bırakmış gitmiş.sonra eşim bi bakıyo 2 tane spor ayakkabı 3 tane de pişik kremi var içinde. Ne para üstü ve fiş 300 dolara 2 ayakkabı 3 kutu pişik kremi aldık yani. Sinir olmuş bi daha gemi dışından kimseye güvenipte para vermezsin dedim. Park yatak parasına kremi oldu oğlumun şimdi gülüyoruz da çok sinir olmuştuk..

Yani bu laf cuk oturdu.Adam bir pişik kremi uğruna aylardır sizden uzaklarda çalışıyor.
Offff sahiden sinir bozucu bir durum neyse sıkma canını

Yani bu laf cuk oturdu.Adam bir pişik kremi uğruna aylardır sizden uzaklarda çalışıyor.
Offff sahiden sinir bozucu bir durum neyse sıkma canını

çok sinir olduk ya öyle böyle değil. Bi de işin kötü yanı maaş buraya yatıyor ben çekiyorum maaşını. Onların gemide parası yok. Sadece 3-4 ayda bir personel değişimi olurken şirket burdan para yollar gidenlerle gemiye orda para dağıtılır personele o da 400 dolar falan alır kontrat boyunca onu kullanır. İnternet için ödüyo, limanlarda telefon kartı getiriyolar gemiye onu alıyo falan..burdan giderken yanına aldığı para gitti.Neyse şimdi personel değişimi olucakmış para gelir en azından..

YA OHAAAA
güleyim mi üzüleyim mi bilemedim
canım kıyamam yaaa, herşeyde bi hayır vardır. belki eşin gitseydi başına bir iş gelecekti..
olsun kuzum napcan..

YA OHAAAA
güleyim mi üzüleyim mi bilemedim
canım kıyamam yaaa, herşeyde bi hayır vardır. belki eşin gitseydi başına bir iş gelecekti..
olsun kuzum napcan..

aynen öyle gülay ya bizde hem gülüyoruz telefonda hem küfür ediyoruz adama çok gıcık bi durumdu. oğlumun poposuna her sürdüğümde hatırlıcam bu olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…