et canım nefret et nasıl içmişim diyorum
kızım sen ömürlüksün valla yaşlanmam seninle
altıma kaçırıcam dedin de aklıma geldi.. siz hiç evliyken yatağa kaçırdınız mı?
ben 3-4 kere yaptım... rüyamda tuvalete gitmişim bi şırıl şırılllllll... ana bi kalktım yatak göl
bizimki gül gül öldü dikkat et benim üstüme kaçırma diyo..
napim istemeden oluyo, ne zaman rüyamda o işi yapsam gerçek hayattada yapıyorum..
ces cim mutluluklar sana size canım
Meloş ve Duygu,
Başınız sağolsun kızlar.
Ces,
Nice mutlu yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle...
Esrant,
Feysteki profil resmin yeni reprodüksiyon hedefim, haberin olsun.
altıma kaçırıcam dedin de aklıma geldi.. siz hiç evliyken yatağa kaçırdınız mı?
ben 3-4 kere yaptım... rüyamda tuvalete gitmişim bi şırıl şırılllllll... ana bi kalktım yatak göl
bizimki gül gül öldü dikkat et benim üstüme kaçırma diyo..
napim istemeden oluyo, ne zaman rüyamda o işi yapsam gerçek hayattada yapıyorum..
inanmıyorummmmmmmmmmmmmm
kızım kaçırmadım ama şu an kaçıracam
Kimdi kocamın üstüne kustum diye artist artist anlatan...
Bunu da yapında görim sizi... Ben üstüne iş.dimm..
sagol canım, hepimize nice mutlu yıllar inşallah.
Çok alemsin Gülay yaaaaa,
gülay işteyim kopardın beni:)) bir de adama temizletseydin yatağı tam olsaydı hehehehe
Kimdi kocamın üstüne kustum diye artist artist anlatan...
Bunu da yapında görim sizi... Ben üstüne iş.dimm..
yok be canım aşk olsun üzülürüm öyle dersen..Bende hiç aşermiyorum o yüzden boş bulundum geçen gün bende bahsettim sonra çok üzüldüm..Hepimiz için söyledim nolur şahsi algılama
silkmede ve koparmada altın madalyalarım var
kızlaar konunun ortasına dalıyorum ama fikirlerinizi bekliyorum. bu çantayı sipariş verdim ama nasıl sizce 45 lira iptal mi etsem diye düşünüyorum ne dersiniz? Eki Görüntüle 180606
kimono cum ben chicco nun çantasını aldım.2çeşit çantası var.bir:içinde bebek bakım seti hediyeli iki: bebek beslenme seti hediyeli.bence ona 45 vereceğine 40 chicco ya var hem daha gösterişli duruyor hem içi baya geniş hem de bakım setini beleşe getrirsin
bendim oooooooo
cümleyi baştan yanlış okumaya başlamışım da ödüm koptu, bu kız topiki kapattırcak diye :) anam dedim kafayı yedi bizimki...
sağol canım bi bakıyım ona da.
kızlar 22.haftadan sonra felaket kilo almaya başlıcakmışız hem biz hem bebekler haberiniz ola:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?