yapta görim... hodri meydan..
yuhhhh..
o kadar yetenekli değilim...![]()
kızım ben onu yapamam....
kaslarımın gevşemesi ve yaşlanmam lazım...kustum da sanki bilerek yaptım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapta görim... hodri meydan..
yuhhhh..
o kadar yetenekli değilim...![]()
kimonocum çok beğendiysen al ama lithiumun dediği gibi bu ara tüm markalarda kampnya yakalayabilirsin.Ben bebek ürünlerini Bübchen alıcam o da çanta hediyeli bilgin olsun..
çok ilginç gerçekten sürekli kilo alıyorum aynı oranda yememe rağmen sürekli kilo almaya başladım oğluma yarasın inşallah![]()
çok da bayılmadım o yüzden terddütte kaldım neyse iptal edip bakıyım biraz daha.. teşekkürlerr
kızım ben onu yapamam....
kaslarımın gevşemesi ve yaşlanmam lazım...kustum da sanki bilerek yaptım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben sanki bilerek yaptım deli.. uyku hali napiiim..
rüyada sayıklamak gibi doğal bişi bence![]()
kimonocum çok beğendiysen al ama lithiumun dediği gibi bu ara tüm markalarda kampnya yakalayabilirsin.Ben bebek ürünlerini Bübchen alıcam o da çanta hediyeli bilgin olsun..
gülayyyy benim adam rüyada sık sık sayıklıo korktum şimdi![]()
kızlaar merhaba ben bu gün biraz rahatsızım kasıklarım ve belim ağrıyor sizler nasılsınız bebişler nasıl
Horlama, diş gıcırdatma da varsa işeme ihtimali yüksek![]()
kızlaar merhaba ben bu gün biraz rahatsızım kasıklarım ve belim ağrıyor sizler nasılsınız bebişler nasıl
rüyada sayıklamak demişken paranormal activity 2 yi izleyin de görün nasılmış rüyada sayıklamak hehehe bu arada valla şu korku filmi hastalığımı yenemedim ne sinemeada ne evde korkudan başka bişey izlemiyorum benimki de sen bizm kızı da kendin gibi psycho yapacaksın diyor bana hehehehe
bende de batma gibi karın ağrısı var ama kendimi kızları güldürmeye adadım. unutuyorum ağrıyı :82:
diş gıcırdatmıyor ama horlayıp uykusunda muhabbet edio şekerim yinede riskli hissettim durumu
her an herşey olabilir can bebein bakım örtüsünü tavsiye ederim..![]()
diş gıcırdatmıyor ama horlayıp uykusunda muhabbet edio şekerim yinede riskli hissettim durumu
cnm geçmiş olsun seninkiler yine mantıklı benim kuşum ağrıodoktoru arayıp ne desem die düşünüorum
![]()
doktorlar anlamamış mı ya ben bazen bir iki fırt çekiyorum kardeşimden hepsi o[/QUO
onu bazen bende yapıyorum valla içim sızlıyo ama arada tutamıyorum kendimi