ne bilim ya çalışmak istemiyorum hiç bişi yapmak istemiyorum.
yüzümdeki sakallar için oksijen suyu aldım işe yarar mı yoksa yüz ağdası alacam dökülür diye bekleyemem, doktor bile biraz erkekleşme oluyor bu zamanlarda dedi ya eşimde bak gördün mü Hayricim dedi??
Afferim kız seni denedim hemen kaynanalık yapmadın. evi arbası filan olmasada olur. babası namaz kılıyorsa, içki kumar karı kız yoksa daha ne isterim..
KERTTİM GİTTİ..
+kaynananın adı ne?
-eksporter
+o ne arabasının markası mı?
damlacım onur gelince sen yap elvinle aynı gün paylaşırsınız....temmuza az kaldı ay allahım o günler gelseşöyle yapalım buraya gelince ben geçerim arkana ikimiz yaparız o fotoyu dicem ama benim göbeği napçaz :44: tamam sen yap kocanla ama onur gelince paylaş
benimkininde bişey yapıcağını sanmıyorum ben bir insanda hiçmi ruh olmaz,hiçmi ince düşünemez anlamıyorum bazen bana hediye almak istediğinde bile birlikte gideriz o derece yani ama ben sanki huyunu bilmiyomuş gibi her özel günde bişey beklerim sanırım artık vazgeçmeliyim beklemekten
ama herşeye rağmen biz babamızı kocaman SEVİYORUZ
kızımın kaynansı olmayacak, 2 tane kayınpederi olacak
biz seninle karşılıklı yaparız, kafa kafaya iki göbekşöyle yapalım buraya gelince ben geçerim arkana ikimiz yaparız o fotoyu dicem ama benim göbeği napçaz :44: tamam sen yap kocanla ama onur gelince paylaş
Birde benim canım çekince duman çıkan şeyden istiyor.
ayyy senin de mi?
ben rüyalarımda içiyorum bazen. ama hiç geri dönmeyi düşünmüyorumm...
dün bi arkadaş geldi eski iş yerinden, karısı hamileyken günde 2-3 tane içiyormuş.. bebeğin doğduğunda kalbinde 2 tane delik varmış..
allah korusun dikkatli olmak lazım, hem kuzumuza hem kendimize kıymayalım dimi ama..
benim kocam benden bu babalar günü için hediye istedi çok istediği bişey vardı arabasına dvd mi ne ondan
ben erkekleştikçe benim ki kadınlaşıyor
aşkolsun kız benim adımı herkes bilir bu topikte Mehtap
eee o zaman Merve bizim
bak bu çok iyiydi Gülay çok güldüm ya işyerinde bana bakıyolar manyaklaştım mı diye
ay ne kadar nefret ettim ki ulan dumanı çıkan şey ne acaba diye düşünüyorum
alkış bana günde 1 paket içerdim
benim kocam benden bu babalar günü için hediye istedi çok istediği bişey vardı arabasına dvd mi ne ondan
ben erkekleştikçe benim ki kadınlaşıyor
boşuna üzülmüşüm kaynansı olmıyacak diye neyse ki olacakmış
senin sakallı halin , kocanın efemine hali...
Eki Görüntüle 180589 kızım yandaki örnekteki gibi bi aileye gelin gidecek galiba....
Biliyorsun ben içmezdim öle çok hele evde hiç ama nefret edemedim ya şu meretten
manyak gülay altıma kaçıracam şimdi ya yapmaaa
et canım nefret et nasıl içmişim diyorumBiliyorsun ben içmezdim öle çok hele evde hiç ama nefret edemedim ya şu meretten
boşuna üzülmüşüm kaynansı olmıyacak diye neyse ki olacakmış
senin sakallı halin , kocanın efemine hali...
Eki Görüntüle 180589 kızım yandaki örnekteki gibi bi aileye gelin gidecek galiba....
bende aktif içiciydim ama bebişimi öğrendiğim günden beri tek fırt bile içmedim kendimi şiddetle tebrik ediyorum
ay ne kadar nefret ettim ki ulan dumanı çıkan şey ne acaba diye düşünüyorum
alkış bana günde 1 paket içerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?