2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızımın kaynansı olmayacak, 2 tane kayınpederi olacak

aşkolsun kız benim adımı herkes bilir bu topikte Mehtap

eee o zaman Merve bizim

şöyle yapalım buraya gelince ben geçerim arkana ikimiz yaparız o fotoyu dicem ama benim göbeği napçaz :44: tamam sen yap kocanla ama onur gelince paylaş
damlacım onur gelince sen yap elvinle aynı gün paylaşırsınız....temmuza az kaldı ay allahım o günler gelse

şöyle yapalım buraya gelince ben geçerim arkana ikimiz yaparız o fotoyu dicem ama benim göbeği napçaz :44: tamam sen yap kocanla ama onur gelince paylaş
biz seninle karşılıklı yaparız, kafa kafaya iki göbek

Birde benim canım çekince duman çıkan şeyden istiyor.

Hooooyyyyyyyytttt, yok öyle bişey abimmmmmm! Aman diyimmm

Birde benim canım çekince duman çıkan şeyden istiyor.

ayyy senin de mi?
ben rüyalarımda içiyorum bazen. ama hiç geri dönmeyi düşünmüyorumm...
dün bi arkadaş geldi eski iş yerinden, karısı hamileyken günde 2-3 tane içiyormuş.. bebeğin doğduğunda kalbinde 2 tane delik varmış..
allah korusun dikkatli olmak lazım, hem kuzumuza hem kendimize kıymayalım dimi ama..

benim kocam benden bu babalar günü için hediye istedi çok istediği bişey vardı arabasına dvd mi ne ondan

ben erkekleştikçe benim ki kadınlaşıyor

doktorlar anlamamış mı ya ben bazen bir iki fırt çekiyorum kardeşimden hepsi o

aşkolsun kız benim adımı herkes bilir bu topikte Mehtap

eee o zaman Merve bizim

VERDİM GİTTİ.. ama izmitte oturcaklar...

bak bu çok iyiydi Gülay çok güldüm ya işyerinde bana bakıyolar manyaklaştım mı diye

sen bide benim halimi gör..
benim oda paravanlı yan tarafta çay ocağı var.. çaycı ablayla konuşup gülüşüyoruz bazen..
ben tabi oda da tek görünüyorum...
bilmeyenler sen kiminle konuşuyorsun diye tuhaf tuhaf bakıyor..

benim kocam benden bu babalar günü için hediye istedi çok istediği bişey vardı arabasına dvd mi ne ondan

ben erkekleştikçe benim ki kadınlaşıyor

boşuna üzülmüşüm kaynansı olmıyacak diye neyse ki olacakmış
senin sakallı halin , kocanın efemine hali...

Eki Görüntüle 180589 kızım yandaki örnekteki gibi bi aileye gelin gidecek galiba....

manyak gülay altıma kaçıracam şimdi ya yapmaaa

altıma kaçırıcam dedin de aklıma geldi.. siz hiç evliyken yatağa kaçırdınız mı?
ben 3-4 kere yaptım... rüyamda tuvalete gitmişim bi şırıl şırılllllll... ana bi kalktım yatak göl
bizimki gül gül öldü dikkat et benim üstüme kaçırma diyo..

napim istemeden oluyo, ne zaman rüyamda o işi yapsam gerçek hayattada yapıyorum..

bende aktif içiciydim ama bebişimi öğrendiğim günden beri tek fırt bile içmedim kendimi şiddetle tebrik ediyorum

ay ne kadar nefret ettim ki ulan dumanı çıkan şey ne acaba diye düşünüyorum
alkış bana günde 1 paket içerdim

bendegünde 1 paket 1,5 paket içerdim. hatta bebişimi öğrendim 1 hafta filan günde 2-3 tane içtim..
sonra bi tiksindim kokusundan tadından. hemen bıraktım.
geçti tiksinmem ama aklıma gelsede başlamak istemiyorum. eşim bırakalı 3 sene oldu adamın hakkına girmeye hakkım yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…