2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gelmedi mi seninkiler hala

damlacım yemek ismi vermedim canım...
vermem tabiki de

egzamalar düzeliyor ne güzel hep gitsinler

yok Meloşum şahsi konuşmadım aman yanlış anlaşılmasın hepimiz bahsediyoruz zaman zaman.Geçen gün ben de yazdım bişey sonra arkadaşlarımdan birinin canı çekti inan çoook üzüldüm bir çoğumuz için çook rahat ulaşılabilecek bişey bile bazılarımızın çok uzağında olabiliyor ondan yazdım tatlımm..

bende bunu söylemek istedim herkes alabilmek zorunda da değil damlacım, geçenlerde burda başka yemek kouşuluyordu o zamanda dedim benim annem kayınvaldem uzak bende yapmasını bilmiyorum ne olacak demiştim.

haklısın canım hepimiz zaman zaman bahsettik bazı yemeklerden aman diyelim bundan sonra daha dikkatli olalım hepimiz.

merveyi gelsin görsünler ozaman ne işi var nazlı kızımızın oraya

Gülay,

Merve nin sahibi yoksa benim oğlana alak mı?

Meloş ve Duygu,
Başınız sağolsun kızlar.

Ces,
Nice mutlu yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle...

Esrant,
Feysteki profil resmin yeni reprodüksiyon hedefim, haberin olsun.

tamam geri aldım lafı ağzıma tıktınız....ben hiç aşermedğim için düşünemedim herkesten özür diliyorum ozaman

yok be canım aşk olsun üzülürüm öyle dersen..Bende hiç aşermiyorum o yüzden boş bulundum geçen gün bende bahsettim sonra çok üzüldüm..Hepimiz için söyledim nolur şahsi algılama

yok tatlım ben yanlış anlamam saygı duyarım herzaman....
ve bugüne kadar çok dikkat ettim bu konuda....içim rahat yani...
üf püf afra tafraaaaa

ayyy sıkılıyorum ya bu ne böle

ne oluyor gıııııı
haydi ağdaya gidelim bende çakma hayri abi oldum

Meloş ve Duygu,
Başınız sağolsun kızlar.

Ces,
Nice mutlu yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle...

Esrant,
Feysteki profil resmin yeni reprodüksiyon hedefim, haberin olsun.
saol elvincim.....
senin oğlanın,
evi, arabası, yazlığı var mı?
kızıma zedngin koca arıyorum ben
ohhhhhhhhhhh
başka isteğin var mı?

Yemekler herkesin yapabileceği bir yemek bile olsa, ulaşılması zor olabilir. Mesela ben şimdi işteyim, nerden bulayım hemen canım istese? Katılıyorum kızlar yemek isimleri sakat iş, yazmayalım.

üf püf afra tafraaaaa

ayyy sıkılıyorum ya bu ne böle
Hayri Abim nooldu bugün sana ya?????

senin oğlanın,
evi, arabası, yazlığı var mı?
kızıma zedngin koca arıyorum ben

şöyle o zaman

evi ve arabası var yazlığı henüz yok canım ama düşünüyoruz sonra kayınbabası 5 vakit namazda içki yok sigara yok sadece nargilesi var eee oğluda ona çeker herhal sonracıma anasıda babasıda iyi insanlardır eli açıktır kızımızın elini sıcak sudan soğuk suya geçmez halan çalışıyoz belkim ilerde bir evimiz daha olabilir biliyon bizden sonra hepsi Rüzgar ın

ne bilim ya çalışmak istemiyorum hiç bişi yapmak istemiyorum.

yüzümdeki sakallar için oksijen suyu aldım işe yarar mı yoksa yüz ağdası alacam dökülür diye bekleyemem, doktor bile biraz erkekleşme oluyor bu zamanlarda dedi ya eşimde bak gördün mü Hayricim dedi??

Biz ergenken amonyak ve perhidrol karıştırıp sarartırdık. ama şimdi bi de sarı sarı olması var. Bilemedim. Doktoruna ya da eczacına sor, izin veirirlerse sarartırsın, çok sarı kalırsa alırsın artık, yapcak bişe yyok...

benimkininde bişey yapıcağını sanmıyorum ben bir insanda hiçmi ruh olmaz,hiçmi ince düşünemez anlamıyorum bazen bana hediye almak istediğinde bile birlikte gideriz o derece yani ama ben sanki huyunu bilmiyomuş gibi her özel günde bişey beklerim sanırım artık vazgeçmeliyim beklemekten
ama herşeye rağmen biz babamızı kocaman SEVİYORUZ

Afferim kız seni denedim hemen kaynanalık yapmadın. evi arbası filan olmasada olur. babası namaz kılıyorsa, içki kumar karı kız yoksa daha ne isterim..
KERTTİM GİTTİ..

+kaynananın adı ne?
-eksporter
+ o ne arabasının markası mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…