gelmedi mi seninkiler hala
damlacım yemek ismi vermedim canım...
vermem tabiki de
egzamalar düzeliyor ne güzel hep gitsinler
bende bunu söylemek istedim herkes alabilmek zorunda da değil damlacım, geçenlerde burda başka yemek kouşuluyordu o zamanda dedim benim annem kayınvaldem uzak bende yapmasını bilmiyorum ne olacak demiştim.
gelmediler, bu gidişle doğumuma gelirler onlar.. ben alışveriş yapıyorum bebek için , daha erken alanlar olur diyo herkes.
nerdeeeeeeeeeeeeeee eve gelmeyen bebeğimi düşünür..
valla bebeği ayaklarına bekleyenler avuçlarını yalayacak...
gelmediler, bu gidişle doğumuma gelirler onlar.. ben alışveriş yapıyorum bebek için , daha erken alanlar olur diyo herkes.
nerdeeeeeeeeeeeeeee eve gelmeyen bebeğimi düşünür..
valla bebeği ayaklarına bekleyenler avuçlarını yalayacak...
tamam geri aldım lafı ağzıma tıktınız....ben hiç aşermedğim için düşünemedim herkesten özür diliyorum ozaman
Gülay,
Merve nin sahibi yoksa benim oğlana alak mı?
yok tatlım ben yanlış anlamam saygı duyarım herzaman....yok Meloşum şahsi konuşmadım aman yanlış anlaşılmasın hepimiz bahsediyoruz zaman zaman.Geçen gün ben de yazdım bişey sonra arkadaşlarımdan birinin canı çekti inan çoook üzüldümbir çoğumuz için çook rahat ulaşılabilecek bişey bile bazılarımızın çok uzağında olabiliyor ondan yazdım tatlımm..
haklısın canım hepimiz zaman zaman bahsettik bazı yemeklerden aman diyelim bundan sonra daha dikkatli olalım hepimiz.
üf püf afra tafraaaaa
ayyy sıkılıyorum ya bu ne böle
saol elvincim.....Meloş ve Duygu,
Başınız sağolsun kızlar.
Ces,
Nice mutlu yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle...
Esrant,
Feysteki profil resmin yeni reprodüksiyon hedefim, haberin olsun.
ohhhhhhhhhhhsenin oğlanın,
evi, arabası, yazlığı var mı?
kızıma zedngin koca arıyorum ben
Esrant,
Feysteki profil resmin yeni reprodüksiyon hedefim, haberin olsun.
yok Meloşum şahsi konuşmadım aman yanlış anlaşılmasın hepimiz bahsediyoruz zaman zaman.Geçen gün ben de yazdım bişey sonra arkadaşlarımdan birinin canı çekti inan çoook üzüldümbir çoğumuz için çook rahat ulaşılabilecek bişey bile bazılarımızın çok uzağında olabiliyor ondan yazdım tatlımm..
haklısın canım hepimiz zaman zaman bahsettik bazı yemeklerden aman diyelim bundan sonra daha dikkatli olalım hepimiz.
Hayri Abim nooldu bugün sana ya?????üf püf afra tafraaaaa
ayyy sıkılıyorum ya bu ne böle
senin oğlanın,
evi, arabası, yazlığı var mı?
kızıma zedngin koca arıyorum ben
Hepimiz Hayri Abiyizne oluyor gıııııı
haydi ağdaya gidelim bende çakma hayri abi oldum
yaaaaa onu yapmaa yaaaaaa:84::84::84: çok kıskanırım
elvinnnnnnnnnn
ay çok tatlı o resimmmm bekliyoruz
ne bilim ya çalışmak istemiyorum hiç bişi yapmak istemiyorum.
yüzümdeki sakallar için oksijen suyu aldım işe yarar mı yoksa yüz ağdası alacam dökülür diye bekleyemem, doktor bile biraz erkekleşme oluyor bu zamanlarda dedi ya eşimde bak gördün mü Hayricim dedi??
Yapmıcam, Damla'ya kıyamadım
allahım yazdıysa bozsun
kız yapar bişeyler senin koca...
anneler gününde görün bir tek benim kocam bişey yapmayacak...
çünkü tırstı adama artık...hep ince düşünüyorum elimiz bomboş
şöyle o zaman
evi ve arabası var yazlığı henüz yok canım ama düşünüyoruz sonra kayınbabası 5 vakit namazda içki yok sigara yok sadece nargilesi var eee oğluda ona çeker herhal sonracıma anasıda babasıda iyi insanlardır eli açıktır kızımızın elini sıcak sudan soğuk suya geçmez halan çalışıyoz belkim ilerde bir evimiz daha olabilir biliyon bizden sonra hepsi Rüzgar ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?