2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sewındım canım yolun zor olmamasını cunku ılerleyen zamnlarda daha zor gelecek bıze hayırlı inş canımm

evet cnm orası öyle hani aklında bulunsun belki gidrsin yoksa dışardaki mağazalrdan farkı yok sadece nakit indirimi ii oluyor
bnde çok düşündüm ama aynısını 45 satıyorlardı bende alıyım dedim %100 pamuk cnm

Herkese selam,
Kizlar ben kizima Eylul ismini dusunuyordum ,hatirlarsiniz.Kafami celdiler.Anlami yok diye
sizden fikir almak istiyorum.Dora-zirvede demek birde mina-gokyuzu sema,liman ve camin ana maddesi
nasil?ayy aklina degisik bir isim gelen olursa lutfen yazsin.

bugün ceste aynısını söledi ama kahvaltı diye vurgulamadı bişi sana şişkinlik yapıor olabilirmi kahvaltıda yediğin

ama ona bağlamazsak normalmiş aynı cümleyi kurdu ceste çünkü birazdan yırtılıcam dedi

eylülde çok kibar bir isimdi yaaa ben oyumu doradan yana kullansam

bnm kızın adı sahil bende değişik isimler seviorum

alya ve arya da hoşuma gidior

ewet haklısın cnmmsey soracaktım sana sen suanda yuzuyormusun dr ne dedı bununla ılgılı

aşağı inmeye üşenmedikçe yüzüyorum canım 3.aydan sonra yüzebilirsin demişti doktorum..hatta çok faydalı dedi. çok yormadan yavaş yavaş yüzüyorum yarım saat kadar.gerçekten çok rahatlatıyor. Hava biraz daha iyi olsa hergün inicem ama hava çok soğuk havuzdan sonra orda duş alıyorum ne kadar sacımı falan kurutsamda yeni çıkmış oluyorum duştan eve girene kadar üsütmekten korkuyorum birazcık ısınsa hergün inicem..

pekı havuzdakı klordan sorun olur ws ws dedımı canım

liberttyyyy burdamısın cnm burdaysan bursalı bir arkadaşa sordum doruk tıp merkezinede bir baksın dedi gerçi o kadın doğuma gidior hamile deil ama bir sor belki vardır

yada nie kimse bişi yazmıor birde bişi dikkatmi çekti meloş erken çıktı bugün ve halada buraya gelmedi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…